بازدید 27902
آخرین تحولات خاورمیانه

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام / اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین / پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق / ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای / نشست خبری هیات طالبان در تهران

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام، اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین، پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق، ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و نشست خبری هیات طالبان در تهران، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۰۳۱۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 02 February 2021

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام| اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین| پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق| ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای| نشست خبری هیئت طالبان در تهران

بین الملل تابناک| تحولات خاورمیانه: ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام، اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین، پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق، ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و نشست خبری هیات طالبان در تهران، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید آمریکا در رابطه با علت بی‌تفاوتی بایدن به تعهدات این کشور در موضوع برجام‌ گفت: دولت آقای بایدن هنوز سیاست دقیق خود را در مورد نحوه بازگشت به برجام مشخص نکرده است، فعلاً حرف‌های کلی توسط مقامات آمریکایی زده می‌شود، طبیعتاً مذاکره‌ای نه بین ما و آمریکا صورت گرفته و نه حتی تا جایی که من اطلاع دارم بین آمریکا و اعضای دیگر برجام مذاکره‌ای صورت گرفته است، ممکن است گفتگوی تلفنی به‌صورت ابتدایی شده باشد؛ اما این بحث بسیار دقیقی است و آمریکایی‌ها کاملاً این را می‌دانند با توجه به اینکه آن‌ها بوده‌اند که از برجام خارج شدند و آن‌ها بودند که خواستند ضربه اقتصادی به ایران بزنند، توجه دارید در آمریکا انقلاب نشده است، دولت آقای ترامپ، دولت ایالات متحده آمریکا بوده و دولت آقای بایدن هم جانشین آن دولت شده است، مسئولیت‌های دولت‌های آمریکا را کماکان به‌ عهده دارند.

وی افزود: ایران کشوری بود که یک سال بعد از خروج آمریکا از برجام تمام تعهدات خود را انجام داده است و ۵ گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید کرده است که ایران همه تعهدات خود را انجام داده است و بعد از دو دور طی مراحل پیش‌بینی‌شده در ماده ۳۶ برجام اقدام به کاهش تعهدات داشته‌ایم، یعنی ما اردیبهشت ۹۷ که ترامپ از برجام خارج شد تا اردیبهشت ۹۸ که اقدام کردیم دو دور مسیر برجام را طی کردیم، یک اجلاس کارشناسی داشتیم، بعد از آن طبق ماده ۳۶ ما درخواست نشست وزرا را کردیم، اجلاس وزرا تشکیل شد و در این اجلاس بقیه اعضا قبول کردند که یک اختلافی درباره برجام وجود دارد و این اختلاف را خواستند از طریق ۱۱ اقدام حل‌وفصل کنند که آن ۱۱ اقدام انجام نشد، ما دوباره درخواست کردیم و یک اجلاس کارشناسی و یک اجلاس دوم وزیران برگزار شد و دوباره ۱۱ اقدام را مورد تأکید قرار دادند.

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام| اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین| پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق| ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای| نشست خبری هیئت طالبان در تهران

ظریف در رابطه با سازوکار بازگشت آمریکا به برجام تأکید کرد: آقای بورل نماینده ویژه اتحادیه اروپا دو تا شغل دارد، من می‌خواهم دو شغل ایشان را به اتحادیه اروپا یادآوری کنم. یک شغل ایشان نماینده عالی اتحادیه اروپاست و یک شغل دیگر ایشان هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام بر اساس برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ است، ایشان می‌تواند این ترتیبات اجرایی را هماهنگ کند در اینجا هم نیاز به مذاکره وجود ندارد، وقتی ترتیبات هماهنگ شد و آمریکا تعهدات خود را اجرا کرد، آمریکا به عضویت برجام برمی‌گردد، این عضویت اتوماتیک نیست، آن‌ها تصمیم گرفتند خارج شوند، اما نمی‌توانند تصمیم بگیرند برگردند، ولی خب، اگر آمریکا تعهداتش را اجرا کند کسی نمی‌خواهد با عضویت آمریکا در برجام مخالفت کند، برمی‌گردد به برجام و آن وقت است که می‌توان در قالب ۱+۵ راجع به آینده گفت‌وگو کرد. ظریف با اشاره به موعد قانون مجلس برای توقف پروتکل الحاقی و نیز ورود ایران به مباحث انتخاباتی از بعد از عید تأکید کرد: وقت آقای بایدن تنگ است.

اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در گزارشی به اختلاف میان رژیم صهیونیستی و آمریکا بر سر سرمایه‌گذاری چین در بندر «حیفا» پرداخت و نوشت: این رژیم پیشنهاد آمریکا برای بازرسی امنیتی گسترده از بندر «حیفا» را رد کرده است.

به نوشته وبگاه عرب۴۸، آمریکا از حضور شرکت‌های چینی در توسعه بندر «حیفا» نگران است و پیشنهاد انجام بازرسی امنیتی از سوی گارد ساحلی خود را سال گذشته به تل آویو داد.

دولت آمریکا به خصوص وزارت دفاع این کشور انتقادات شدیدی را علیه رژیم اسرائیل به دلیل حضور شرکت‌های چینی در بندر حیفا مطرح کرده و نگران این است که چینی‌ها به وسیله فناوری‌های جاسوسی اطلاعات فعالیت‌ها در این بندر، به خصوص اطلاعات مربوط به نیروی دریایی رژیم صهیونیستی و همکاری‌های مشترک این رژیم با کشتی‌های آمریکایی را جمع‌آوری کند.

روزنامه هاآرتص در ادامه نوشت، ایالات متحده آمریکا به رژیم صهیونیستی بابت ادامه همکاری با چین هشدار داده و نگرانی خود را در خصوص پهلوگیری کشتی‌های جنگی خود در بندر حیفا در دیدارهای مختلف ابراز کرده و به طرف اسرائیلی گفته است که نگران تأثیر فعالیت شرکت‌های چینی بر منافع راهبردی آمریکا در غرب آسیاست. این اختلافات بیش از دیگر بخش‌ها میان نهادهای امنیتی مشاهده می‌شود.

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام| اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین| پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق| ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای| نشست خبری هیئت طالبان در تهران

«پلایز میچال» رئیس اندیشکده یهودی در خصوص امنیت ملی آمریکا (JINSA) به این روزنامه گفت که آمریکایی‌ها همچنان نگران این موضوع هستند و اختلافات در این باره هنوز حل نشده است.

این اندیشکده صهیونیستی مستقر در خاک آمریکا در گزارشی به این مسأله پرداخته و نوشته است که آمریکا به کمک هم پیمانانش نیاز دارد، به خصوص در شرایطی که تلاش می‌کند حضور خود را در منطقه غرب آسیا کاهش دهد و از رژیم صهیونیستی انتظار دارد در این میان نقش اصلی را بر عهده بگیرد و به حفظ هژمونی آمریکا در جهان کمک کند؛ آمریکایی که در رقابت تنگاتنگ با چین در سطوح مختلف به سر می‌برد. به خصوص اینکه اقتصاد رژیم صهیونیستی به طور وسیعی با اقتصاد آمریکا گره خورده است. از این روی، اگر سرمایه‌گذاری‌ چینی‌ها در سرزمین اشغالی به همین منوال ادامه یابد، می‌تواند مانعی بر سر راه شراکت راهبردی اسرائیل و آمریکا باشد و خطر قابل توجهی برای امنیت اقتصادی این رژیم ایجاد کند.

این گزارش می‌افزاید: «چین در شرکت‌های اسرائیلی سرمایه‌گذاری می‌کند و از تکنولوژی اسرائیلی برای افزایش جایگاه نظامی، صنعتی و نفوذ خود بهره می‌برد. چین در بندر حیفا سرمایه‌گذاری کرده که به نوبه خود مانعی بر سر راه پهلوگیری امن ناوگان آمریکا در این بندر است.»

همچنین بنا بر این گزارش، اگر رژیم صهیونیستی کاری در راستای محدود کردن نفوذ چین در اقتصادش انجام ندهد، تحت نفوذ و تأثیر چین خواهد رفت و از شرکای غربی خود فاصله خواهد گرفت. این اندیشکده در ادامه توصیه می‌کند که اسرائیل استراتژی به خصوصی را بری کاهش خطرات ادعایی حضور چین در سرزمین اشغالی در پیش بگیرد و به خصوص در مورد استفاده نامناسب چین از تکنولوژی اسرائیل با دانشگاه های خود همکاری کند و در مسیر جلوگیری از نفوذ چین سطح همکاری امنیتی با آمریکا را افزایش دهد.

«پلایز میچال» در ادامه به هاآرتص گفت که رقابت استراتژیک چین و آمریکا در دوره جو بایدن نیز ادامه خواهد یافت و این تنها موضوعی است که دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه در قبال آن توافق نظر دارند و چه سیاست دولت بایدن در قبال چین سختگیرانه‌تر باشد.

این روزنامه در پایان نوشت که به علت نگرانی‌های آمریکا، کابینه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی سال گذشته هیأتی را برای بررسی سرمایه‌گذاری‌های خارجی در سرزمین اشغالی تشکیل داد که هدف اصلی تحت نظر گرفتن سرمایه‌گذاری‌های چین در شرکت‌های اسرائیلی، به خصوص در حوزه‌هایی که تبعات امنیتی دارد یا در تقابل منافع آمریکاست، بود؛ اما این اقدام موجب کاهش نگرانی‌های واشنگتن نشده است.

پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق

یک منبع در استان الأنبار گفت، بمب‌افکن‌های آمریکایی به طور گسترده در آسمان مناطق غربی این استان در حال پرواز هستند و هنوز علت این پروازها مشخص نیست.

وبگاه «المعلومه» به نقل از این منبع گزارش کرد، منطقه القائم، البغدادی و دیگر مناطق مختلف الأنبار شاهد پرواز گسترده بمب‌افکن‌های «بی-۱» آمریکا هستند.

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام| اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین| پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق| ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای| نشست خبری هیئت طالبان در تهران

این منبع افزود، با اشاره به نامعلوم بودن علت این پروازها و اهداف آن گفت، پرواز جنگنده‌های آمریکایی بر فراز مناطق نزدیک به نوار مرزی سوریه متمرکز است، حال آنکه در این مناطق هیچ گونه نقض امنیتی گزارش نشده و نیروهای امنیتی در حال انجام مأموریت خود برای حفظ امنیت این مناطق هستند.

او افزود، نیروهای امنیتی مستقر در مناطق غربی استان هیچ اطلاعی از عملیات شناسایی و مأموریت هواپیماهای آمریکایی در آسمان این مناطق ندارند.

ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای

«آنتونی بلینکن» در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بعد از تصدی سمت وزیر خارجه آمریکا به شرح سیاست‌های این کشور در قبال برخی کشورها از جمله ایران پرداخت و در خصوص برنامه هسته‌ای ایران اتهاماتی را مطرح کرد.

وی در این خصوص مدعی شد، تهران ماه‌ها با توانایی تولید مواد شکاف‌پذیر مورد نیاز برای (ساخت) یک سلاح هسته‌ای فاصله دارد (اما) اگر به برداشتن محدودیت‌ها در توافق هسته‌ای ادامه دهد، این مساله می‌تواند تنها ظرف چند هفته اتفاق بیفتد.

بلینکن در حالی این سخنان را مطرح می‌کند که جمهوری اسلامی ایران بارها بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده و فعالیت‌های هسته‌ای ایران همواره تحت نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بوده است.

وی در ادامه ادعاهایش افزود، آمریکا مایل است به تعهد به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ بازگردد، اگر ایران هم همین کار را بکند و سپس با متحدان و شرکای خود روی دستیابی به توافقی طولانی‌تر و محکم‌تر که شامل مسائل دیگر نیز می‌شود، همکاری کند.

وزیر خارجه دولت جدید آمریکا پیشتر در اولین نشست خبری خود هم با تاکید بر لزوم بازگشت ایران به پایبندی به تعهدات برجامی گفته بود، از بازگشت به توافق هسته‌ای به عنوان بستری برای مذاکرات و توافق گسترده‌تر استفاده می‌کند.

نشست خبری هیات طالبان در تهران

هیات طالبان که به تازگی به تهران سفر کرده و با مقامات کشورمان دیدار کردند، در نشستی خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.

در این نشست خبری، سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر، عبدالحق وثیق عضو تیم مذاکره کننده طالبان و ملا خیرالله خیرخواه عضو تیم مذاکره کننده طالبان حضور دارند.

ارائه مدل ظریف برای بازگشت آمریکا به برجام| اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر چین| پرواز گسترده بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز «الأنبار» عراق| ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره کوتاه بودن زمان دستیابی ایران به سلاح هسته ای| نشست خبری هیئت طالبان در تهران

سهیل شاهین درباره اینکه آینده افغانستان و نگاه طالبان به فارسی زبانان و شیعیان چه خواهد بود، گفت: امارت اسلامی در همه جا مسلط است. امارت اسلامی نظامی مشمول می‌خواهد که در آن همه امت‌ها باشند. جهاد ما ضد اشغال است و از نظر ما هیچ تفاوتی در افغانستان وجود ندارد.

شاهین در این نشست خبری گفت: ما در افغانستان می‌خواهیم که یک نظام همه شمول برقرار شود و ما با همه جا گفت‌وگو داریم... ما در پی انحصار قدرت نیستیم.

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر ادامه داد: در بخشی از توافقنامه ما با آمریکا آمده که در آینده یک حکومت اسلامی در افعانستان به وجود بیاید. معنایش این است که دولت فعلی در کابل می‌رود و یک حکومت جدید درست می‌شود. این حکومت بر اساس مذاکره از بین می‌رود و بر اساس مذاکرات بین الافغانی ایجاد می‌شود.

شاهین درباره رویکرد دولت بایدن گفت: ما با چهار سال توافق نکردیم. ما با دولت و نظام آمریکا توافق کردیم. ما متعهد هستیم. وگرنه ما هم ارزیابی می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: در توافق دوحه آمده که در نتیجه مذاکرات، حکومت اسلامی ایجاد شود. ماندن نظامیان آمریکایی بعد از ۱۴ ماه به معنای اشغال افغانستان است و ما ۲۰ سال با اشغال مبارزه کردیم و مبارزه با آن را ادامه می‌دهیم.

شاهین گفت: بعد از امضای توافقنامه ما به آمریکایی‌ها فرصت دادیم تا از افغانستان بروند. آنها متعهد بودند که دولت کابل حمله نکند و زمینه را برای گفت‌وگوهای بین الافغانی مهیا سازند. متاسفانه آنها به مواضع مجاهدین حمله کردند و ما هم دفاع کردیم که این یک واکنش است. مطبوعات خشونت را به ما منسوب می‌کند.

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر درباره انتصاب مجدد خلیلزاد توسط آمریکا گفت: ما جلسات و گفت‌وگوهایی با او داشته‌ایم. او افغان است و از اوضاع و احوال افغانستان اطلاع دارد. شاید دیگران به اندازه او مطلع نباشند.

شاهین درباره شهادت دیپلمات‌های ایرانی گفت: اتفاق دردناکی شده بود، آن وقت من معاون سفیر در اسلام آباد بودم. آن اتفاق قبل از اینکه نیروهای ما به آنجا برسند، افتاده و روز نشده بود و این اتفاق شب رخ داده بود.

وی در ادامه گفت: ما مانعی نمی‌بینیم که زنان با حجاب برای آموزش و کار مشکلی داشته باشند. متاسفانه برخی مخالفان ما تلاش می‌کنند، تصویر غلطی از ما ارائه کنند.

شاهین همچنین افزود: ما می دانیم که قانون اساسی یک ضرورت است. قانون اساسی باید در فضای آزاد و با نظر علما و دانشمندان افغان باشد. قانون اساسی زمان اشغال شامل منافع اشغالگران است.

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در ادامه گفت: ما هیچ توافق پنهانی با آمریکا نداریم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۴۰
دولت امریکا اشتباه خطرناکی مرتکب می شود اگر بخواهد بر کنترل چین اصرار کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
کاری نداریم چین هم زیادی بر مظلومیت و در سایه بودن اصرار دارد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
چینی ها ترسوتر از آنی هستند که واکنش نشان دهند.
حیران
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
چرا کسی به روابط دوستانه تجاری و اقتصادی و سیاسی و اجتماعی چین و اسرائیل در ایران اعتراض نمیکنه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
بایدن فهمیده چین خیلی پولدار شده می خواهد از چین عربستان سعودی بسازه، همین حالا ببنیم می سازه یا نه.
ناشناس
| Germany |
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
نظرات خیلی آبکی شده اند ،کمی به خودمان زحمت بدهیم!
امریکا هم با دولت افغانستان مذاکره می کند و هم با طالبان و هم داعش از این علیه اون از اون علیه این استفاده می کنند.
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
این ما هستیم هنوز طرف یک گام برنداشته به همه تعهدات مان در برجام عمل کردیم.
نادر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
بعد از 7 سال دولت روحانی تازه داریم با منطقه اوراسیا رابطه اقتصادی برقرار می کنیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
ما به تعهداتمان عمل کردیم و سپس غربیها نیز تقریبا به همه تعهداتشان عمل کردند و این موضوع به مذاق برخی از داخلیها خوش نیامد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
ناشناس محترم 10:41 ببخشید کدام همه تعهدات؟
رئیس بانک مرکز ی گفت تقریبا
هیچ
و امریکا به همه کشورها گرا می داد که فرصت تجارت با من را در صورت همکاری با ایران از دست میدید
منظورت از برخی ها در داخل را هم متوجه نمیشم
طالبان ۶ سال حکومت خونین و نکبت بار بر افغانستان یک لکه ننگین از خود در تاریخ بر جای گذاشته اند
و آدم عاقل از یک سوراخ نباید دو بار گزیده شود
چه برسد به بارها گزیده شدن
هر گونه اعتماد و تقویت طالبان یک اشتباه بسیار بزرگ است
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
چرا حرفی از داعش نمی زنی که کشتن آدم راهب برای ورود به بهشت برای داعشی هاست.
مرگ بر طالبان
سخنان طالبان قابل تامل بود.میشه روشون حساب کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
دو صد گفته چون نیم کردار نیست !!
ایا میدانید در زمان حاکمیت طالبان بر افغانستان کل شرق ایران نا امن بود و صدها گروگان در کوههای شرق کشور در دست اشرار در شکنجه بسر میبردند ؟؟ و درست اززمانی که امریکا به افغانستان حمله کرد و طالبان شکست خورد امنیت به شرق کشور برگشت!!! نکند دورباره میخواهید نصف کشور نامن شود؟!!!!!!!!!! چرا اینقدر دشمنی با امریکا شماها را از حقیقت های اشکار دور کرده
آخرش متوجه نشدیم چی شد ایران با طالبان که دیپلمات های مارا ناجوانمردانه به شهادت رسانده است به مذاکره می نشیند و از مجلس انقلابی از همه مهمتر حسین شریعتمداری صدایی در نمی آید.
اسرائیل هم فهمید اینده در چین است ملت مغرور ما خیر
دعوت تروریست هایی که مردم افغانستان را می کشند و جلوی دست یابی به امنیت در افغانستان را گرفته اند پیام روشی به همه دنیا می دهد !! این تروریست ها همان هایی هستند که دیپلمات های جمهوری اسلامی را قتل عام کردند این تروریست ها همان هایی هستند که دهها نفر کودک را در پاکستان قتل عام کردند.
سانسورچی

خسته نباشی

داری میسوزی از بیان واقعیت
بگذار طالبان به حکومت برسد، ببین چه دیکتاتوری به راه می اندازند، نمونه هایش را در جاهای دیگر دیده ایم
یه چند ماهم بایدن سرتونو گرم کنه تا بالاخره دولت روحانی تموم شه یه نفسی بکشیم
ایا میدانید در زمان حاکمیت طالبان بر افغانستان کل شرق ایران نا امن بود و صدها گروگان در کوههای شرق کشور در دست اشرار در شکنجه بسر میبردند ؟؟ و درست از زمانی که امریکا به افغانستان حمله کرد و طالبان شکست خورد امنیت به شرق کشور برگشت!!! نکند دورباره میخواهید نصف کشور نامن شود؟!!!!!!!!!!! وافعا شماها متوجه نمیشوید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ا
خدا رو شکر
آدم کشی طالبان در مزار شریف هم توجیه شد
حالا دیپلماتهای ایرانی به کنار فراموش کردیم چه تعداد رو توی ورزشگاه مزار شریف دار زدن؟
اگر به امید برجام باشیم باید چشم پوشی کنیم از پیشرفت واتکا به توان داخلی باید به جوانان کشور بها داد اینها از بمب هسته ای قوی ترند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
از حلب روغن چه خبر ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
منظورت آقازاده هاست؟؟؟؟؟؟؟
به کدوم جوان کشور بها دادیم؟؟؟؟؟ اینهمه جوان تحصیل کرده که آرزوی سفر و پناهنده شدن دارن رو نمیبینید؟؟؟؟؟؟بس کنید از اینهمه شعار و حرف
چطور امریکا از ۱۶ هزار کیلومتر ان طرفتر می تواند با طالبان مذاکره کند وما بخاطر منافع خودمان با همسایه خودمان نتوانیم؟مذاکره می کنیم خوب هم هم مذاکره می کنیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۴
چرا با دولت افقانستان برای مسائل خود صحبت. نمی کنیم!؟
طالبان و داعش گروه های خونخواری هستند که به بهانه مذهب مردم را سلاخی میکنند
مرگ بر تروریست های خونخوار
!ممدجوادفکرمیکردامریکامنتظره ترامپ بره بعدبپره تو برجام!حالاکه معلوم شدراه دونالدادامه دارددست به دامن اروپاشده که آقا اصلا امریکااول نمیخوادبیادباهم بیاییم تو!
1-جناب ظریف شما 5 مورد کاهش تعهدات هسته ای داشته اید.
2-یاوری شود که برجام بر پایه حسن نیت و اعتماد متقابل بود!
3-اکنون هیچ اعتماد و حسن نیتی بین شما و امریکا وجود ندارد که اگه وجود داشت خارج نمی شد و شما هم به کاهش تعهدات دست نمی زدید!
4- پس امریکا به برجام برنمیگردد و اروپاه هم به زودی برجام را کنار می گذارد.
5- درنتیجه سرانجام امریکا و اروپا و سایر شرکای منطقه ای انان، روش دیگری را برای هسته ای زدایی شما پیدا می کنند.
نتیجه نهایی: سایر طرفین برجام هم خیلی زودتر از شما برجام را کنار خواهند گذاشت.خیلی زود!!!
1-جناب ظریف شما 5 مورد کاهش تعهدات هسته ای داشته اید.
2-یاوری شود که برجام بر پایه حسن نیت و اعتماد متقابل بود!
3-اکنون هیچ اعتماد و حسن نیتی بین شما و امریکا وجود ندارد که اگه وجود داشت خارج نمی شد و شما هم به کاهش تعهدات دست نمی زدید!
4- پس امریکا به برجام برنمیگردد و اروپاه هم به زودی برجام را کنار می گذارد.
5- درنتیجه سرانجام امریکا و اروپا و سایر شرکای منطقه ای انان، روش دیگری را برای هسته ای زدایی شما پیدا می کنند.
نتیجه نهایی: سایر طرفین برجام هم خیلی زودتر از شما برجام را کنار خواهند گذاشت.خیلی زود!!!
عجببببببببب .... ..............جناب ظریف بالاخره ما متوجه نشدیم طی این 7 سال برجام چه نکات مثبتی برای کشور به ارمغان آورده است........... لطفا آقایان در این مورد شفاف سازی نمایند.........البته اگه پاسخگو باشند!!!!!!؟؟؟؟؟
بازهم خبربد برای بورس:
نمایندگان مجلس کلیات بودجه ۱۴۰۰ را رد کردند
تنها راه نجات افغانستان ورود سرباز ایرانی به آن کشور و تار و مار کردن طالبان این جرثومه های فساد و ننگ و نفرت و تعصب و عامل کشتار مردم و عقب ماندگی افغانستان و ضمانت برای نوشتن یک قانون اساسی حدید بر اساس میل و اراده جمیع مردم افغانستان و لوی حرگه بدون مشارکت جانی ها و قاتل های طالبان است..وگرنه موضوع و مشکل افغانستان حل نخواهد شد و این کشور کماکان در سیر ناامتی و کشتار و ترور و بمب گذاری پیش خواهد رفت....
واقعاً مسئولین دولت چه فکری در مورد طالبان دارند؟ ظریف خودش در مصاحبه ای با یک افغانی، گروه طالبان را تروریست نامید و تأکید کرد که این گروه در فهرست تروریست های سازمان ملل قرار دارند و حال اینکه اینطور نبود. ولی برداشت و موضع وزیر امور خارجه کشورمان را نشان می دهد. و جای تأسف دارد که از این گروه بدنام تاریخ جهان با چنین مراسمی استقبال شود. برای آقایان واقعاً متاسفم.
دولت ايران در تجزيه و تحليل مسائل افغانستان كاملا" سر در گم است.
طالبان همان گروهي است كه در مزارشريف سر دپلماتهاي ما را در داخل سفارتخانه بريد. سفارتخانه حكم خانه ما را داشت و به راحتي آب خوردن به خانه تجاوز شد.بدون اينكه سياست مداران ما تلنگري بخورند.حالا با گستاخي تمام بصورت هيئت و جهت مذاكره به ايران مي آيند.
این اقای ظریف دیگه ضعیف و زمخت شده آخه کی میخواهد بفهمد این برجام برای ما جز بدبختی نداشت همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) گفتند باید روی پای خودمان بایستیم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی