بازدید 24243

ماجرای گوجه فرنگی‌های برگشت خورده از عراق

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: سرمازدگی بر کیفیت گوجه فرنگی‌ها اثر گذاشته است و همین امر موجب شده تا عراق از ورود این محصول جلوگیری کند.
کد خبر: ۱۰۱۰۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴ 25 October 2020

به گزارش «تابناک»، رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلایل ماجرای برگشت گوجه فرنگی از عراق اظهار کرد: با توجه به ابطال کارت بازرگانی صادرکنندگان واقعی بنا به دلایل مختلف، صادرات محصولات کشاورزی از ریل خارج شده است.

او افزود: صادرکنندگان شناسنامه دار به دلایل مختلف مبنی بر عدم بازگشت ارز سال‌های ۹۷ و ۹۸، کارتشان باطل شده است و در صورت فشار بیش از حد، چاره‌ای جز خرید ارز از بازار آزاد و بازگشت به سامانه نیما ندارند.

نورانی با تاکید بر حمایت همه جانبه از تولیدکننده و صادرکننده بیان کرد: با توجه به اعمال تحریم‌های ظالمانه و بسته شدن گلوگاه نفتی، مسیر سبز ما صادرات غیرنفتی در بخش کشاورزی و صنایع مختلف است؛ چرا که در مقاطع جنگی و تحریم‌های ظالمانه باید روان سازی در بخش تولید و صادرات صورت گیرد.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: با توجه به آنکه کوچکترین دما بر صادرات محصولات فساد پذیر همچون میوه و تره بار و لبنیات اثر گذار است، از این رو تسهیل گری در قوانین امری ضروری محسوب می‌شود.

نبود کیفیت علت اصلی بازگشت گوجه فرنگی از عراق

به گفته او، علی رغم آنکه قیمت گوجه فرنگی بالاست، سرمازدگی و باران خوردگی اخیر بر کیفیت گوجه فرنگی‌ها اثر گذاشته است و همین امر موجب شده تا عراق از ورود محصول جلوگیری کند.

نورانی ادامه داد: سازمان حفظ نباتات و قرنطینه کشور عراق مشاهده کرده‌اند که کیفیت و بسته بندی‌های گوجه فرنگی‌ها خوب نبوده و همین موضوع باعث شده که این محصولات را رد کنند.

رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی افزود: کشور عراق تنها این محصولات را رد و مرجوع کرده است، اما در مجموع همه گوجه فرنگی‌های ایران از بین رفته یا برگشت نخورده است.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: تمام صادرکنندگان میوه و تره بار به نحوی ارز می‌آورند، در حالی که پیشنهاد می‌دهیم بانک‌های ایرانی در کشور‌های حوزه خلیج فارس ارز را از صادرکننده بگیرند و با نرخ آزاد به ریال واریز کنند یا بدون انتقال ارز کالای مورد نیاز را وارد کنند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در پایان تهاتر کالا را یکی دیگر از راهکار‌های بازگشت ارز به کشور برشمرد و گفت: در این مقطع زمانی، صادرات باید روان سازی شود چرا که توسعه صادرات یکی از راهکار‌های مقابله با تحریم‌های آمریکا محسوب می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۹
چوب خدا صدا نداره. وقتی گوجه فرنگی رو صادر می کنید و مصرف کننده داخلی مجبور میشه به سه برابر قیمت واقعی خرید کنه باید هم چوب خدا رو‌بخورین. همین عراق بود که جوون های ما رو تار و مار کرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۴
برو بابا
فرمالیته, هیاتی, کیلویی, ماس مالی, و.... مشکل همیشگی کشور, فقط کمیت کمیت کمیت.
خوش به حال ترکیه که جای ما را دربازارها میگیرد بابا کشورها پول میدهند وحق انتخاب دارند جنس با کیفیت بخرند مثل ما که بی صاحب نیستند
هنوز که سرما شروع نشده بخاطر نیترات زیاد برگردونند
چه چوري مجوز خروج از ايران داده شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عوامل و ارگانهاي نظارتي بر چه مبنايي جوري كنترل كردند و اجازه صادرات دادن ؟؟؟؟
هم آبروي ايران در ميان هست،هم نعمت خدا به هدر رفته و صادركننده ضرر كرده البته كه شايد از طريق بيمه جبران بشه !!!!
اخه خبر قحطه یا منظور دیگری پشت قظیه تجارت ایران و عراقه که خبر برگشت گوجه فرنگی در سطح کشور پخش میشه! مثل اینه که هر روز خبر برگشت پیاز بین امریکا و کانادا رو بخوان سیاسی نشون بدن!
فیلم بازی نکن گوجه ها به شدت آلوده و آغشته به سم هستند که برگشت خورده چرا مغلطه می کنی
برگشت ارز شده چماق بانک مرکزی بر سر صادر کننده وقتی خود دولت نمی تونه ارز بیاره شخص چطور ارز رو انتقال بده یا خوابن یا خودشون رو بخواب زدن مقامات
سرطان و کرونا بگیرد هرکسی مابحتاج مورد نیاز ملت را به عراق یا سایر کشورها صادر کند.آمین
دست مسؤولین عراقی درد نکنه که هم به فکر مردم خودشون هستند هم به فکر مردم ما !
اگرسرمازده بوده چرا فرستادید میلیاردها تومان خسارت
اشکال نداره .گوجه کیلویی هفت هزار تومان،گوشت کیلویی یکصدو چهل هزار تومان ،برنج کیلویی سی هزار تومان و....حقوق اگر شاغل باشی روزی نیم کیلو دنبه .اما در عوض با آمریکا مبارزه می کنیم وعزت خود را حفظ کرده ایم. بدبخت آن پیرمردی که جلو خانواده خجالت می کشد ودستش خالی است .این نا مسئولین همه مردم را جماعت تجریش می پندارند.نمی دانند مردم روستاها حتی پول نان خالی هم ندارند.
بدین به مردم خودمون تااینقدر سرطان زیادنشه تامجبورنشن کلی هزینه درمان بدن
اما از کامیونهای دارو با آغوش باز استقبال میکنند
عجيبه
نهادهاي نظارتي به هنگام صدور مجوز صادرات بر جه مبنايي كنترل كردن ؟
پاي آبروي ايران و به هدر رفتن سرمايه و هزينه و فاسد شدن وسطه.
البته جبران خسارت سرمايه رو كه شايد بيمه بده ولي آبروي ايران چي ؟؟؟؟
جالبه توي مملكت خودمون كيفيت چك نميشه و به خورد مردم ميدن ولي كشور عراق چون مردم براشون مهمه،با اين موضوع اهميت داده ميشه.
خداازتون نگذره که املت روهم ازکارگرگرفتین
اتحادیه محصلات کشاورزی دیگر چه نهادی است ؟ چنن نهادی وجود ندارد.
چرا ادارات مربوطه به نیاز های داخلی توجه نمی کنند و فقط برای به دست آوردن دلار محصولاتی که قوت لایموت مردم است را صادر می کنند. شاید برای ثروتمندان مهم نباشد که چند برابر بخرند اکثر مردم از خرید ناتوان می شوندو ضمنا وقتی محصولات مازاد دارید به هر جهنمی می خواهید صادر بکنید مهم نیست
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار