صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

منع تردد در ۵ کلانشهر تا ظهر فردا ادامه دارد

کد خبر: ۱۰۰۹۴۸۴
| |
6208 بازدید

سردار حسینی درباره اعمال محدودیت‌های کرونایی و منع تردد در ۵ کلانشهر توضیح داد.

به گزارش باشگاه خبرنگارن، سردار حسینی جانشین رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اعمال محدودیت‌های کرونایی و منع تردد در ۵ کلانشهر اظهار کرد: در بین شهرهای تهران و کرج به لحاظ شرایط خاصی که وجود دارد، محدودیت ترددی را قائل نشدیم.

وی افزود: ورودی و خروجی‌های تهران و چهار کلانشهر دیگر توسط همکاران بنده کنترل می‌شوند و از خروج خودرو‌های آن شهر با پلاک بومی و از ورود خودرو‌هایی با پلاک غیر بومی ممانعت به عمل می‌آید.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: آمار‌ها نشان می‌دهد که در طول این چند روزی که از اجرای این طرح گذشته ما تقریبا ۲۰ درصد کاهش تردد را در محور‌های مواصلاتی در این ۵ کلانشهر را شاهد هستیم.

وی افزود:خوشبختانه با همکاری خوبی که همه‌ هموطنان داشتند، هم تردد کلی در سطح کشور و هم تردد در محدوده‌ی این ۵ کلانشهر (تهران، کرج، مشهد، اصفهان و ارومیه) کاهش را نشان می‌دهد.

حسینی تصریح کرد:این طرح تا ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۷ مهر ماه ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟