بازدید 16089
۴

داروی رمدسیویر ایرانی ظرفیت صادراتی دارد

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تایید کیفیت مناسب داروی «رمدسیویر» تولیدشده توسط یکی از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی، گفت: این دارو ظرفیت صادراتی دارد و قادر به تامین نیاز کشورهای همسایه است.
کد خبر: ۹۹۶۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۳ 14 August 2020

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، داروی رمدسیویر ایرانی برای بهبود بیماران کرونا فرموله و به تولید رسیده است و در حال حاضر مراحل قانونی ثبت خود را در سازمان غذا و دارو طی می کند تا وارد بازار داخل شود.

دکتر حسین وطن پور روز جمعه در گفت و گو با ایرنا در این خصوص توضیح داد: این شرکت دانش بنیان آمادگی تولید انبوه دارو را پس از تایید دارو توسط سازمان غذا و دارو دارد. این داروی ایرانی پس از تولید انبوه در اختیار بیمارستان های کشور قرار خواهد گرفت.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت تاکید کرد که تجویز این دارو به دلیل عوارض شدید باید توسط پزشکان متخصص انجام و دارو در بیمارستان های کشور استفاده شود.

وی ادامه داد: با تلاش شرکت دانش بنیان مستقر در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران، ماده اولیه رمدسیویر نیز در شکل آزمایشگاهی تولید و در مرحله ثبت مستندات در سازمان غذا و دارو قرار دارد.

وطن پور بیان داشت: با تولید ماده اولیه این دارو در داخل کشور ضمن تامین میزان مورد نیاز در کشور، صرفه جویی ارزی زیادی هم به همراه خواهد داشت.

تامین نیاز داخلی به داروی رمدسیویر در اولویت است

سعید ملکی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تولیدکننده داروی رمدسیویر در این خصوص اظهار داشت: تامین نیاز داخلی در اولویت کار ما قرار دارد که با محقق شدن این موضوع و کسب مجوزهای لازم، زمینه صادرات این داروی ایرانی را فراهم می کنیم.

وی اظهار داشت: داروی رمدسیویر به‌ محض تایید وزارت بهداشت و درمان توسط این شرکت دانش بنیان تولید شد و اکنون درحال طی مراحل ثبتی است تا در بیمارستان‌های کشور به‌ صورت گسترده توزیع شود.

ملکی در پاسخ به این سوال که چگونه موفق شدید در زمان کوتاه اقدام به تولید این دارو کنید، گفت: فعالیت ما در رابطه با داروهای آنتی وایرال ضدویروس و قارچ است که از نظر تکنولوژی در دسته‌بندی داروی رمدسیویر قرار می‌گیرد و به نحوی مشابه آن است. با شیوع کرونا در کشور، متناسب با کارکردهای قبلی شرکت، فعالیت را در این زمینه آغاز کردیم.

وی در خصوص توزیع این محصول در بازار گفت: دارو برای ورود به بازار فرآیندی را برای ثبت پرونده در وزارت بهداشت نیاز دارد که در حال طی مراحل آن است. به نظر می رسد با برنامه ریزی انجام شده، این دارو ظرف دو هفته دیگر در اختیار بیماران کرونایی قرار گیرد.

ملکی با اشاره به اینکه اغلب داروهای تولید داخل در سه تا چهار سال اخیر تغییر قیمت چندانی نداشتند، اظهار داشت: در بازار داخل هیچ کمبود دارویی احساس نشده است و همچنان به تولید خودمان ادامه دادیم.

وی به افزایش هزینه ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: هزینه‌ها گاهی بیش از ۴۰ تا ۱۲۰ درصد افزایش داشتند. با فشاری که در حال حاضر روبرو هستیم به حدی رسیده‌ایم که درآمدها با هزینه‌ها سربه‌سر شده است. ولی این سبب نشده است که ما حوزه کاری خود را تغییر دهیم.

ملکی ادامه داد: ما در همان حوزه‌ها کار می‌کنیم و سعی می‌کنیم فعالیت‌هایمان را توسعه دهیم. اگر بروکراسی در کشور کمتر بود و می‌توانستیم از میزان واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شود، کم کنیم و هزینه‌ها را کاهش دهیم، فعالیت و بقای شرکت‌های دانش‌بنیان تضمین‌شده بود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴
با توجه به فرمایشات وتاکیدات مکرر پروفسور نمکی که به هیچ وجه اجازه واردات دارویی که درداخل تولید میشود را نخواهد داد پس یعنی بیخود منتظر کشف دارو واکسن درسطح جهان نباشیم چون هرچی درست بشه کارخانجات وزیرکننده نمکی بلافاصله یه چیزی درست کرده وتحت عنوان مشابه به مردم قالب میکنند همون کاری که در مورد داروهای سرطانی شد.
گاهی اوقات در بسته بندی مشکل داریم مثل رزوه قوطی ها کمتر است و در قوطی ها یکبار باز می شود دیگر درش خراب می شود یا اینکه خط قرص ها در وسط یک طرف است باید دو طرفه خط داشته باشد برای نصف کردن. باید با چاقو دو قطعه بکنیم و قرص زمین می افتد. بسته بندی باید مطابق مشتری باشد که بتواند استفاده کند راحت.
هرکلاهبرداری را به نام دانش بنیان به مردم قالب می کنند مثل مونتاژ ونتیلاتور بدرد نخور چینی را ساخت شرکت دانش بنیان ایرانی می گفتند
هیچی دیگه ! اینم مثل پیاز و سیب زمینی حتی اگه پولش رو هم داشته باشی ، بازم گیرت نمیاد ! چون دو برابر این قیمت صادر میشه.
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی