بازدید 4902
الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه:

قزاقستان سطح تولید خود را افزایش نمی‌دهد

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه روز شنبه گفته است که وزرای انرژی روسیه، عربستان و قزاقستان در مورد تغییر در سطح تولید قزاقستان به عنوان یکی از کشور های حاضر در قرارداد کاهش تولید نفت، بحث و گفتگویی نکرده اند.
کد خبر: ۷۰۲۳۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۳ 10 June 2017
الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه روز شنبه گفته است که وزرای انرژی روسیه، عربستان و قزاقستان در مورد تغییر در سطح تولید قزاقستان به عنوان یکی از کشور های حاضر در قرارداد کاهش تولید نفت، بحث و گفتگویی نکرده اند.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، نواک بعد از دیدار میان وزرای این سه کشور گفته است: « نه، ما در این رابطه صحبتی نکرده ایم. قزاقستان متعهد است که به توافق پایبند بماند.»

قزاقستان سطح تولید خود را افزایش نمی‌دهد

به عنوان بخشی از توافق جهانی میان تولیدکنندگان سازمان کشور های صادر کننده نفت (اوپک) و تولید کنندگان غیر عضو، مقرر شده است که قزاقستان سطح تولید کلی خود را ۱.۷ میلیون بشکه در روز نگه دارد.

این در حالی ست که وزیر انرژی قزاقستان کانات بوزومبایف، ماه پیش گفته بود که ممکن است قزاقستان نیاز داشته باشد تغییری در سطح تولید مقرر شده در قرارداد ایجاد کند، چراکه به خاطر میدان  بزرگ کاشاگان، انتظار دارد که تولیدش در اواخر امسال افزایش یابد.

همچنین امروز، خالد الفلیح، وزیر انرژی عربستان سعودی در توصیف ضعف اخیر بازار نفت و کاهش قیمت ها گفت: در حال حاظر هیچ شاهدی مبنی بر نیاز به بازنگری در قرارداد کاهش تولید نفت وجود ندارد.

خالد الفلیح، وزیر انرژی عربستان سعودی در سفرش به قزاقستان به خبرنگاران گفت: «من معتقدم که روند کلی بازار به سوی ایجاد تعادل (میان عرضه و تقاضا) ست.»

شنبه هفته گذشته خبرگزاری تاس روسیه گزارش داد که الفلیح، گفته است که ما احتمال دارد در آینده نیاز به کاهش تولید بیشتری داشته باشیم، ولیکن اوپک و دیگر تولیدکندگان در ماه جولای وضعیت بازار را برای گرفتن چنین تصمیمی بررسی می کنند.

سازمان کشور های صادر کننده نفت (اوپک) و دیگر تولید کنندگان غیر عضو به رهبری روسیه، در هفته های گذشته موافقت کردند که قرارداد کاهش تولید نفت را برای ۹ ماه دیگر، یعنی از میانه سال ۲۰۱۷ تا پایان ماه مارچ ۲۰۱۸، تمدید کنند.

کمیته ای برای بررسی کاهش تولید، ماه جولای در روسیه برگزار خواهد شد. فلیح که هفته گذشته در روسیه بوده، گفته بود این نشست می تواند به ما نشان دهد که آیا قرار داد کاهش تولید نفت در افزایش قیمت ها که حدود سه سال است به خاطر اشباع بازار و عدم تعادل میان عرضه و تقاضا، با مشکل روبه رو شده است، نقش بسزایی داشته یا خیر.

او گفته بود: « ما باید بازار را رصد کنیم و من فکر می کنم در انتهای ماه ژوئن، در ماه جولای ما خواهیم دید که آیا اقدام ما تاثیر بسزایی داشته. اگر به دلایلی نیاز به اقدامات بیشتری باشد، ما اقدامات جدی تری انجام خواهیم داد، من جمله، …، کاهش بیشتر.»

وی افزوده بود: «هیچ گزینه ای از روی میز حذف نشده، با اینحال، امروز هیچ گزینه دیگری هم روی میز نیست. ما توافقی کرده ایم.»

علی رغم تمدید قرارداد کاهش تولید برای ۹ ماه دیگر، قیمت نفت در روز تمیدید قرارداد سقوط کرد. علت سقوط قیمت نفت در آن روز نا امیدی تجار از کاهش بیشتر تولید بودند. پیشتر منابع مطلع خبر داده بودند که امکان تعمیق قرارداد و کاهش بیشتر نفت از جمله موضوعاتی است که در نشست اصلی اوپک در وین که دیروز برگزار شد، مورد بحث قرار میگیرد. اما در نشست دیروز، میزان کاهش تغییری نداشت و این امر موجب نا امیدی سرمایه گذاران و خروج آن‌ها از بازارهای پرریسک‌تر شد.

این بار نیز تصمیم بر آن است که تولیدکنندگان غیر عضو سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) این سازمان را در قرار داد کاهش تولید همراهی کنند. در صدر تولید کنندگان غیر عضو، روسیه به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت در جهان قرار گرفته است. 

درست مثل قرارداد اول که در اواخر سال ۲۰۱۶ توافق شد و قرار بود از ابتدای سال ۲۰۱۷ به مدت ۶ ماه اجرا شود، این بار نیز تولید روزانه ۱.۸ میلیون بشکه کاهش میابد. 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی