بازدید 6056
از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه؛

ارزش واردات موبایل به حدود ۳ میلیارد دلار رسید/ کمتر از ۱۸ میلیارد دلار کالای اساسی وارد کشور شد

در ۱۱ ماهه سال جاری ۱۳ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۳۲۶ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری از گمرکات کشور ترخیص شد. این در حالی است که در این مدت، حجم مبادلات تجاری با کشور‌های همسایه به رقم ۵۵ میلیارد و ۲۷۵ میلیون دلار رسیده است.
کد خبر: ۱۲۲۳۴۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵ 23 February 2024

ارزش واردات موبایل به  حدود ۳ میلیارد دلار رسید/ ۱۷ میلیارد و ۸۲۶ میلیون دلار کالای اساسی وارد کشور شد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ گمرک ایران اعلام کرد در ۱۱ ماهه سال جاری ۲۲ میلیون و ۸۸۱ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۱۷ میلیارد و ۸۲۶ میلیون دلار وارد کشور شده است. واردات کالای اساسی در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۱.۳۰ درصد افزایش و از حیث ارزش ۵ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ذرت با ۳ میلیارد و ۵۰۱ میلیون دلار، روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام با ۲ میلیارد و ۲۸۲ میلیون دلار، انواع دانه‌های روغنی با ۲ میلیارد و ۴۷ میلیون دلار، برنج با یک میلیارد و ۲۱۰ میلیون دلار و گندم با یک میلیارد دلار، ۵ قلم اول کالای اساسی وارداتی را به خود اختصاص دادند.

بر اساس این گزارش، در بین ۵ قلم اول کالا‌های اساسی در مدت یاد شده به لحاظ ارزش ذرت ۱۶ درصد، روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام ۳۲ صدم درصد و انواع دانه‌های روغنی ۵ درصد افزایش و برنج و گندم به ترتیب ۴۵ و ۳۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش در خصوص بیشترین کاهش به لحاظ ارزش در بین کالا‌های اساسی در ۱۱ ماهه سال جاری می‌افزاید: در این مدت واردات چای خشک، برنج، گندم، شکر خام، حبوبات و جو به ترتیب بیشترین کاهش را در بین کالا‌های اساسی به خود اختصاص دادند.

بر اساس این گزارش، در ۱۱ ماه سال جاری، واردات گوشت قرمز سبک گرم، گوشت قرمز سرد سنگین، کود شیمیایی، لاستیک سنگین و انواع بذر به ترتیب از بیشترین افزایش به لحاظ ارزش در بین کالا‌های اساسی برخوردار بودند.

ارزش واردات موبایل به حدود ۳ میلیارد دلار رسید

بر اساس اعلام گمرک کشورمان، در ۱۱ ماهه سال جاری ۱۳ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۳۲۶ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری از گمرکات کشور ترخیص شد. به گونه‌ای که ارزش این میزان گوشی تلفن همراه وارداتی ۲ میلیارد و ۸۳۷ میلیون دلار بوده است.

در این مدت؛ از مجموع گوشی تلفن همراه وارداتی، ۱۲ میلیون و ۷۲۱ هزار و ۹۳۲ دستگاه به ارزش ۲ میلیارد و ۵۸۵ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد کشور شده است. همچنین در همین مدت ۴۳۵ هزار و ۳۹۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۵۲ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

شایان ذکر است، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه‌های ۸۵۱۷۱۲۱۰ و ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد‌های شماره ۸۵۱۷۱۲۲۰ و ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

تجارت ۵۵ میلیارد دلاری ایران با ۱۵ کشور همسایه

حجم مبادلات تجاری کشورمان در ۱۱ ماهه سال جاری با کشور‌های همسایه با ۲.۵ درصد افزایش به رقم ۵۵ میلیارد و ۲۷۵ میلیون دلار رسید. معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: از مجموع مبادلات تجاری ایران با کشور‌های همسایه ۲۵ میلیارد و ۸۴۴ میلیون دلار آن به صادرات و ۲۹ میلیارد و ۴۳۱ میلیون دلار به واردات اختصاص داشته است.

به گفته وی، صادرات ایران به کشور‌های همسایه در ۱۱ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۳ درصد و از حیث ارزش ۹ درصد کاهش و واردات از کشور‌های همسایه در این مدت از حیث وزن و ارزش به ترتیب ۱۱ و ۱۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

رضوانی‌فر با اشاره به اینکه در ۱۱ ماهه سال جاری ارزش صادرات ایران به ۸ کشور همسایه با کاهش و با ۷ کشور دیگر همسایه با افزایش روبرو بوده است، اظهار داشت: در این مدت ارزش صادرات ایران به کشور‌های عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان، کویت، قطر و عربستان سعودی با کاهش و با کشور‌های همسایه امارات متحده عربی، پاکستان، افغانستان، عمان، فدراسیون روسیه، قزاقستان و بحرین با افزایش روبرو بوده است.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اشاره به اینکه در ۱۱ ماهه سال جاری در بین کشور‌های همسایه واردات کالا به لحاظ ارزش از کشور‌های بحرین، قزاقستان، پاکستان و کویت کاهش داشته است، افزود: در این مدت بیشترین میزان درصد افزایش واردات به لحاظ ارزشی از بین کشور‌های همسایه به ارمنستان، عراق، ترکمنستان، قطر و فدراسیون روسیه اختصاص داشت.

وی گفت: میزان وزنی واردات از کشور‌های همسایه در ۱۱ ماهه سال جاری ۲۱ میلیون و ۴۳۲ هزار تن و میزان وزنی صادرات به کشور‌های همسایه ۶۷ میلیون و ۱۰۸ هزار تن بوده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱۳
55 میلیارد دلار ؟
مگر دلار هم چاپ میکنیم ؟!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۴
دولت و مجلس محترم ساخت و ساز های غیر مجاز را تخریب کند و پروانه ساخت بیش از دو طبقه را ممنوع کند با تشکر
ناشناس
| Germany |
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۵
نقل ادعای تصفیه حساب بابک زنجانی است.طرف ۲ میلیارد دلار نفت فروخته و پولش را ناپدید کرده الان میگویند از او ۴ میلیارد دلار کشف کردند!!!!!جوری میگویند که انگار ۴ میلیارد تومان است و کل ثروت ترامپ ۴ میلیارد دلار نیست
بعد یکی از دولتی ها ادعای مضحک تر میکنه که این پول برای تنظیم قیمتهای شب عید خیلی گره گشا است!!!!این خبرهای فیک فقط برای گذراندن وقت مردم است
پروفسور خاندوزی فرمودند قیمت ارز ازاد را قبول ندارند
این جمله مثل این می ماند یک نفر بگوید من طلوع آفتاب از جهت شرق جغرافیایی را قبول ندارم

استاد مردم هم نرخ های اعلامی شما در مورد قیمت دلار را قبول ندارند چون هیچ یک از اجناس کف بازار با نرخ دلار ادعایی تان هم خوانی ندارد
ببخشید استاد نرخ لب تاپ و موبایل و لوازم الکترونیک و طلای عیار ۱۸ و ۱۷ با نرخ دستوری تان قیمت گذاری میشود؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۵
دلار تلگرامی نباید مبنای قیمت محصولات فولاد و پتروشیمی باشد دلار تلگرامی قیمتشدر کشور و توسط بیگانگان تعیین می شود ما نباید زندگی مردم در کشور اسلامی را تحت الشعاع تصمیمات آمریکا و اسراییل کنیم قیمت فولاد و پتروشیمی همه کارخانه های داخلی باید توسط دولت اسلامی تعیین شود این واضح است که نباید امریکا و اسراییل از طریق دلار تلگرامی برای کارخانه های داخل کشور تصمیم گیری کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۵
مردم قیمتهای مصوب دولت را قبول دارند دولت هم باید بر روی تمام کارخانجات داخلی نظارت بیشتری کند و تمام زنجیره را مشمول قیمت گزاری کند این طور نمی شود که فولاد از قیمت تلگرامی تبعیت کند و خودرو قیمت مصوب داشته باشد تمام زنجیره باید قیمت مصوب داشته باشدو اگر کسی هم خواست صادر کند ما به التفاوت دلار تلگرامی با دلار مصوب را به دولت اسلامی پرداخت کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۵
دولتی که برق و گاز مجانی را به کارخانجات فولاد می دهد باید قیمت محصولات آنها را نرخ گزاری کند مگر خون فولادیها رنگین تر از نیروگاهها است قیمت برق نیروگاه ۵ درصد قیمت برق جهانی است قیمت فولاد هم در ایران نباید با دلار تلگرامی تعیین شود
بعد 45 سال از انقلاب هنوز در کشاورزی نه تنها خودکفا نیستیم که 13 میلیارد دلار کالای اساسی وارد میکنیم.
دست مريزاد به مسولان زحمت کش
3 میلیارد دلار موبایل وارد کشور می شود بعدش تبلیغاتچیان و صدا و سیما مدعی هستند که داروهای بیماران پروانه ای را نمی توانند وارد کنند!!
همه ی این گرفتاری ها از بی تدبیری است. یادم است 15 سال پیش قرار بود ایران سازنده موبایل باشد. چرا نشد! بروید ببینید الان چه کسانی از قبل واردات موبایل سود می برند همین ها اجازه ندادند. وگرنه مگه ما از چینی ها چی کم داریم! بی تدبیری در همه ی حوزه ها از سیاست خارجی و داخلی گرفته تا روال صدور پروانه ساخت یک بنا در روستا وجود دارد. این بی تدبیری تبدیل به روال پذیرفته شده، شده است و این بدترین اتفاق ممکن است که در کشور پیش آمده است. مردم به دیدن مدیران نا لایق عادت کرده اند. رمق اعتراض ندارند! روز به روز وضع بدتر می شود و می گویند خودکرده را تدبیر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما که جلوی موبایل لوکس آمریکایی رو گرفتین!! پس چی شد باز هم کلی واردات دارین که؟!
به جای خودروی بی کیفیت و گران که روی تمام کالاهای دیگر تاثیر گذار است، گوشی موبایل تولید و هزینه واردات گوشی را صرف واردات خودرو کنید.
تنها راه برون رفت از این وضعیت ارتباط موثر باسایر کشورها میباشد.ولاغیر
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # روز معلم