بازدید 6218
مرور روزنامه‌های چهارشنبه ۱۸ بهمن

ما می‌خواهیم برنده این بازی باشیم /بورس و تلاطم‌های پیش روی / خاورمیانه؛ نظم جدید از درون آشفتگی؟

لاریجانی با سامان می‌آید! روایاتی از همکاری رجوی با ساواک، ۹۵۲ فقره آتش سوزی در بازار در ۱۰ سال، چه کشور‌هایی انتخابات ایران را زیر سؤال می‌برند؟! آخرین خاکریز پیش از فینال، کدام مجلس در رأس امور است؟ چرا ازدواج‌ها شکست می‌خورند؟ دستمزد منطقه‌ای یک گام تا اجرا، رشد ۱۰ برابری سرمایه‌گذاری چین در ایران و هشدار به مدیران درباره دخالت در انتخابات، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۲۲۰۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۱ 07 February 2024

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه در حالی چاپ و منتشر شد که این نیمه نهایی بالاخره فینال می‌شود؟ دستمزد منطقه‌ای یک گام تا اجرا، در انتظار شکستن طلسم ۴۸ ساله، ایران و آمریکا در سه پرده و بایدن سرسخت‌ترین رقیب بایدن در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم: 


ما می‌خواهیم برنده این بازی باشیم 


فریدون حسن طی یادداشتی در شماره امروز جوان با عنوان ما می‌خواهیم برنده این بازی باشیم نوشت: دیدار مقابل قطر بازی سختی برای ایران است؛ سخت‌تر از بازی با ژاپن، کره‌جنوبی و حتی استرالیا، این را همه خوب می‌دانیم و بروبچه‌های تیم ملی از همه بهتر. بازی مقابل قطر سخت است، به‌ویژه اگر در نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا باشد. 
دیدار مقابل قطر بازی سختی برای ایران است؛ سخت‌تر از بازی با ژاپن، کره‌جنوبی و حتی استرالیا، این را همه خوب می‌دانیم و بروبچه‌های تیم ملی از همه بهتر. بازی مقابل قطر سخت است، به‌ویژه اگر در نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا باشد. 


قطری‌ها با تمام توان می‌خواهند فینالیست شوند. آن‌ها می‌خواهند امیرشان را بیاورند ورزشگاه تا بازی فینال را ببیند و مطمئن باشید اگر امشب موفق شوند حتماً برای فینال هم برنامه‌ها خواهند داشت، اصلاً تفاوتی نمی‌کند که حریف که باشد. 


می‌دانستیم که قطر برای برنده شدن در بازی امشب هر کاری که بتواند انجام می‌دهد، بنابراین اصلاً غافلگیر نشدیم. به قول مدیر رسانه‌ای تیم ملی که گفت: «آنچه در قطر اتفاق می‌افتد برای فوتبال ایران عجیب نیست. نگاهی به تاریخ فوتبال آسیا و موقعیت‌های این‌چنینی و رویارویی‌های ایران مقابل رقبا به خوبی نشان می‌دهد همه چیز مطابق انتظار بوده و اتفاقات اینجا، ما را شگفت‌زده نکرده است. هرچند برخلاف مقررات مسابقات تا این لحظه تنها ۴ درصد از ظرفیت ورزشگاه به هواداران ایرانی اختصاص پیدا کرده، اما امیدوار به رسیدگی عادلانه ای‌اف‌سی هستیم. اگر هم برخلاف آنچه مدنظر ماست رقم خورد، مطمئنیم دعای ٩٠ میلیون نفر ایرانی کلید موفقیت تیم ملی خواهد بود و با تلاش ملی پوشان، کادر و اعضای تیم ملی نتیجه نهایی به دست می‌آید.»


به تمام این‌ها اضافه کنید انتخاب داور کویتی برای این بازی حساس را تا بیشتر متوجه شوید تیم ملی امشب چه شرایط سختی دارد. مردان امیر قلعه‌نویی امشب باید در چند جبهه مبارزه کنند تا به فینال برسند. شاید الان با خود بگوییم که اگر ازبکستان حریفمان بود کار راحت‌تری داشتیم که قطعاً هم چنین است، چون دیگر خبری از این شیطنت‌ها و لابی‌بازی‌ها نبود، اما باید از یک سوی دیگر هم به ماجرا نگاه کرد و آن اینکه حالا می‌توانیم با بردن مدافع عنوان قهرمانی بعد از حذف کردن یکی از بخت‌های اصلی قهرمانی کاری انجام دهیم کارستان تا با اقتدار جام قهرمانی را بالای سر ببریم. 


فوتبال ایران به این شیطنت‌ها عادت دارد، اما طرف قطری هم نباید فراموش کند که تمام این کار‌ها تنها باعث متحد شدن بیشتر مردان فوتبال ایران مقابل آن‌ها می‌شود. تیمی که ژاپن مدعی را زمین‌گیر کرده قطعاً برابر قطر کم نمی‌آورد. آنچه در زمین مسابقه رخ می‌دهد بدون تردید به سود ایران تمام خواهد شد، مگر آنکه خواسته باشند حریف فینالیست شود. قطر تمام این کار‌ها را در بازی مقابل ازبکستان هم انجام داد، وقتی که در چند صحنه حتی کمک‌داور ویدئویی هم همه چیز را نایده گرفت؛ بنابراین امشب قلعه‌نویی و مردانش باید با VAR هم بجنگند. 


بازی امشب بازی حساسی است، دیداری که ایران سال‌ها منتظر پیروزی در آن مانده است تا به فینال برسد. بازی امشب بازی ماست، درست مثل بازی مقابل ژاپن. بگذار قطری‌ها هر کاری که دل‌شان می‌خواهد انجام دهند، مهم این است که ایران می‌خواهد فینالیست جام ملت‌های آسیا و بعد از آن قهرمان جام شود؛ بنابراین تفاوتی نمی‌کند نام حریف چه باشد، ایران باید برنده میدان باشد و این اتفاق رخ می‌دهد؛ چه قطری‌ها بخواهند و چه نخواهند. چه جوانمردانه به میدان بیایند و چه برای بردن ایران دست به حربه‌های کثیف بزنند؛ ما می‌خواهیم برنده این بازی باشیم.


خاورمیانه؛ نظم جدید از درون آشفتگی؟ 


جلال خوش چهره طی یادداشتی در شماره امروز ابتکار با عنوان خاورمیانه؛ نظم جدید از درون آشفتگی؟ نوشت: حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی حماس به اسرائیل، بی‌گمان سبب تغییرات بزرگ در خاورمیانه خواهد شد. نتیجه این تغییرات نه الزاماً آنگونه خواهد بود که حماس در انجام آن پیش‌گام شد و نه احتمالاً در تفاوت نگرش‌های واشنگتن-تل‌آویو به آینده منطقه در شکل کامل خود محقق می‌شود. با این حال واقعی‌ترین تفسیر از تحولات پرشتاب کنونی، آشفتگی پیش از نظمی است که واشنگتن، متحدان منطقه‌ای و به تبع آن غرب در پی استقرار آن در منطقه هستند. حمله هفتم اکتبر با هر تعریف ایجابی یا سلبی که از آن ممکن است وجود داشته باشد، اما بستری را ایجاد کرد که واشنگتن بتواند در خدمت به اهداف استراتژیک منطقه‌ای و تثبیت موقعیت هژمونیک خود در جامعه بین‌المللی از آن بهره‌برداری کند. این درحالی است که جنگ اوکراین به عرصه‌ای برای «رقابت» یا «ستیز» با روسیه بدون چشم انداز روشن ادامه دارد. بسا آینده آشفتگی کنونی در خاورمیانه، برای جنگ در اوکراین نیز تعیین کننده شود. می‌گویند جنگ‌ها در میانه راه، هویت و ماهیت خود را جایی گم می‌کنند. اکنون این وضع شامل حال فرایندی است که جنگ غزه به خود گرفته است. همه طرف‌ها اعم از طرف‌های فلسطینی، گروه‌های مقاومت، دولت‌های منطقه و نیز ایالات متحده، اروپا، اسرائیل و اصولاً جامعه بین‌المللی، نگرش‌های تازه و بلکه بدیعی را در قبال تحولات جاری ابراز می‌کنند. این نگرش‌ها پیش از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ میلادی یا ممکن نبود و یا ایده‌های دور از دسترس می‌نمایاند. پیش از این تاریخ چگونه می‌شد تصور کرد که حماس، جهاد اسلامی، حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن، گروه‌های عراقی و برخی دولت‌های حامی مقاومت، شرط پایان درگیری‌های خونین جاری را توافق آتش‌بس دائم با اسرائیل اعلام کنند.

آیا این شرط مفهومی جز به رسمیت شناختن - حتی تلویحی و زیر پوستی - دولتی دارد که همواره اشغالگر سرزمین فلسطین شناخته شده است؟ آیا قبول ایده دو سرزمین و یا تلاش حماس برای ماندن در ساختار سیاسی آینده غزه، به معنای قبول دوفاکتوی حاکمیتی در دو سرزمین که یکی در اشغال و استقرار اسرائیل است و نیز حاکمیت فلسطینی در کرانه باختری و غزه است؟ به این ترتیب آیا تحقق چنین وضعی به معنای پایان آرمان رهایی فلسطین از اشغال خواهد بود؟ آرمان‌زدایی رهایی فلسطین از اشغال، اصلی‌ترین هدفی بوده که واشنگتن، تل‌آویو، دولت‌های محافظه‌کار عرب، اروپا و برخی از دولت‌های جامعه بین‌المللی همواره در پی آن بوده‌اند. بنابراین، آیا فرایند کنونی در تعاملات میان طرف‌های درگیر در جنگ غزه سرانجام چاره را در ایجاد این توافق دنبال می‌کند؟ در این صورت می‌توان چنین تصور کرد که صحنه خاورمیانه با چشم‌اندازی متفاوت از گذشته روبروست. این چشم‌انداز بر نوع و ماهیت نقش‌آفرینی هریک از بازیگران منطقه‌ای نیز تأثیر خواهد گذاشت.

قرائن نشان می‌دهد که اوضاع به‌گونه‌ای در حال انجام است که همه طرف‌ها رویکردی مشترک را برای عبور از آشفتگی کنونی در خاورمیانه، پذیرفته و یا با آن به اجبار در حال کنار آمدن هستند. در این صورت ایالات متحده به دو هدف خود دست می‌یابد: نخست؛ تثبیت موقعیت اسرائیل و خنثی کردن گروه‌های مقاومت در تأثیرگذاری بر تحولات منطقه‌ای. دوم؛ کمک به تثبیت جایگاه هژمونیک جهانی ایالات متحده و تبدیل آن به قدرت بلامنازع در صحنه بین‌المللی. این وضع همانی است که به ویژه روسیه، چین و برخی دولت‌های مخالف واشنگتن خواستار آن نیستند. افراطیون اسرائیلی، اما یکی دیگر از مخالفان رویکردی هستند که واشنگتن در پی آن است. آنان به زعم خود، موقعیت کنونی را به مثابه فرصت طلایی می‌دانند که خواهند توانست برای همیشه آرمان «رهایی‌فلسطین» را سرکوب کرده و حتی بر دامنه توسعه‌طلبی ارضی خود بیفزایند. «تیری‌دژاردن» نویسنده کتاب معروف «صدمیلیون عرب» جمله نغزی دارد. او می‌نویسد: «یک صلح واقعی صهیونیسم را نابود می‌کند. اسرائیل در خطر صلح، شعاری است که کامیاب بوده است.» اسرائیل حیات خود را در بحران و شعار امنیت برای خود می‌جوید. این همان نقطه کانونی اختلافی است که میان دولت افراطی «بنیامین نتانیاهو» و دولت «جوبایدن» وجود دارد. اگرچه دولت نتانیاهو امید به ریاست جمهوری دوباره «دونالد ترامپ» در سال جاری میلادی بسته، اما تفاوتی نیست در رویکردی که واشنگتن در همه حال در قبال خاومیانه دنبال کرده و می‌کند. از این رو تل‌آویو هم دیر یا زود به این فرایند تن می‌دهد؛ همانگونه که دولت‌های عربی مشوق این فرایند هستند.

افراطیون اسرائیلی بر این باورند و یا مشوق آن هستند که تهدید‌های نظامی در خاورمیانه همواره آن اندازه واقعی هست که بتوان با اطمینان در باره‌اش غلو کرد. اسرائیل نمی‌خواهد این آبشخور را به راحتی از دست بدهد. در این حال بیشترین توجه دولت‌های عربی و به ویژه دولت‌های نفتی در این آشفتگی، حفظ خود است. استمرار جنگ در چارچوب آرمانخواهی‌های سنتی در خاورمیانه می‌تواند به کاهش درآمد‌های نفتی انجامیده و به این ترتیب خطر بی‌ثباتی را برای آنان در پی آورد. به این ترتیب، استراتژی واشنگتن و متحدان آن، تلاش برای خنثی کردن هرگونه اندیشه هژمونیک آرمانخواهانه در خاورمیانه است؛ امری که قادر به کسب مقبولیت عام نزد مردم این منطقه نباشد. حمله هفتم اکتبر حماس به اسرائیل، نقطه عطفی در خاورمیانه را رقم زد که آینده این منطقه را با ایجاد نظم جدید از درون بحران و آشفتگی می‌خواهد شکل دهد. اما همه چیز آیا مطابق آنچه پیش خواهد رفت که واشنگتن می‌خواهد؟ اتفاق‌های پیش‌بینی نشده همواره یک مانع اصلی در تعقیب استراتژی‌های کلان است.


 
بورس و تلاطم‌های پیش رو


شاهین شایان‌آرانی اقتصاددان طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت نوشت: بازار سرمایه تا حدودی به سمت متلاطم شدن حرکت کرده، اما سقوط رخ نداده است. سقوط با تلاطم متفاوت است. سقوط به معنی روندی است که به صورت کاهنده اتفاق می‌افتد و به سمت پایین ادامه‌دار می‌شود، اما تلاطم رخ‌داده به دلیل بی‌ثباتی فضای پیش رو است، بنابراین اینکه گفته شود بازار سرمایه سقوط کرده تعبیر درستی نیست.

سقوط یعنی حبابی به وجود آمده و اتفاقات ساختاری رخ نداده و اینکه سیستم خودش را اصلاح می‌کند. به نظر نمی‌رسد چنین حالتی مثل آنچه در دولت قبل رخ داد، اتفاق افتاده باشد. در آن زمان قیمت‌ها بی‌رویه بالا رفت و همه خریدار شدند و نوعی حالت دنباله‌روی وجود داشت و مشخص بود که سرانجام حباب ایجاد‌شده در آن زمان می‌ترکد، اما الان اینگونه نیست. بازار سرمایه امروز کار خودش را انجام می‌دهد، چراکه پتانسیل آن بسیار بالاست، ولی به دلایل مختلف این پتانسیل هنوز زنده نشده که یکی از دلایل آن محدودیت‌ها و تفکر دولتی و نظارت‌های متمرکز عجیب و غریبی است که بر اقتصاد کشور ما حاکم است. طبیعتا سایه و غبار تحریم‌ها هم روی آن می‌نشیند و ذهنیت‌ها را نسبت به آینده منفی می‌کند. البته تا حدود زیادی بازار دستخوش مسائل منطقه‌ای است. مسائل و درگیری‌های منطقه‌ای و شعار‌های مبارزه‌طلبانه در کشور و در جا‌های دیگر، فضای کسب‌و‌کار را تا حدود زیادی ملتهب و نگران می‌کنند و همین مساله، سردرگمی در بازار ایجاد می‌کند. همین اتفاق روی ارز هم چنین اثری می‌گذارد؛ یعنی تلاطم‌های ارزی که اخیرا شاهد بودیم، نشات‌گرفته از این سردرگمی، ابهام‌ها و دلهره‌هایی است که نسبت به آینده وجود دارد. در این فضا، هم ارز و هم شاخص بورس دستخوش تلاطم می‌شوند. باید گفت روند نزولی و سقوط نداریم. این بازار هنوز پتانسیل‌اش بسیار بالاتر از میزان فعلی است، اما هنوز زنده نشده و دستخوش یکسری موانع جدی شده که این موانع عمدتا هم داخلی هستند.


تلاطم تا حدود زیادی ناشی از پدیده‌های کوتاه‌مدت اخیر است. خبر‌هایی که در مورد جنگ‌افروزی و مبارزه طلبی و جنگ‌های منطقه‌ای این سوال را به وجود می‌آورد که آیا جنگ به ایران سرایت می‌کند یا نه؟ که این‌ها همگی تاثیرات خود را روی تلاطمات بورس و قیمت‌ها می‌گذارد. طبیعتا اگر ما بیشتر به جزئیات نگاه کنیم، می‌بینیم که بعضی از شرکت‌ها کمتر دستخوش این تلاطم‌ها هستند و بعضی شرکت‌ها بیشتر. میانگین و برآیند همه این‌ها با هم می‌شود این چیزی که در شاخص بازار مشاهده می‌کنیم.


در مورد دلار باید گفت که این شاخص، زنده است؛ البته دلار آزاد نه دلار دولتی. هر ساله در انتهای سال زمانی که تعطیلات عید نوروز می‌شود یا نزدیک به سفر حج می‌شویم، به دلیل تقاضای بالا برای ارز، تقاضا بالا می‌رود و طبیعی است که یک نوسان یا افزایش نرخی روی دلار مشاهده کنیم، ولی نه آن‌طور که دلار به سمت و سویی برود که همه چیز به‌هم بریزد. طبیعتا ذات دلار این است که باید مقداری بالا برود، چراکه تقاضا بالا می‌رود. حالا دولت اگر بخواهد آن را کنترل کند، از طریق مکانیسم‌های بازار و ابزار و اختیاراتی که دارد، می‌تواند به اندازه کافی دلار در بازار تزریق کند تا نگذارد نرخ دلار بالا برود.


اینکه در حال حاضر دولت می‌تواند این کار را بکند یا خیر؟ به نظرم می‌تواند. معتقدم روند رو به بالای دلار در انتهای سال طبیعی و نرمال است مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی رخ دهد. اینکه مثلا یک درگیری نظامی در جایی رخ دهد که آن را نمی‌توان پیش‌بینی کرد. اگر این اتفاق رخ دهد، طبیعتا نرخ دلار بالاتر می‌رود، ولی آنچه مشاهده می‌کنیم این است که افزایش نرخ دلار تا پایان سال به طور نسبی طبیعی است و ممکن است بانک مرکزی هم برای کنترل نرخ دست به اقداماتی بزند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵۳
روسیه همه گروهای مقاومت فدایی خودش کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
چرا ایران به بازیگر آمریکایی فیلم‌های خلاف عفت ویزا داده است؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
آمریکا هم اگه در توانش باشه گروهای مقاومتو به قتل می رسونه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
زن آمریکایی که اخیراً به ایران سفر کرده و خبر ساز شده، در صفحه مجازیش این سوال را مطرح کرده :
آنهایی که شعار زن، زندگی، آزادی می دهند، چرا به من که از آزادی برای کسب درآمد استفاده می کنم، انتقاد می کنند!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
بابازی فوتبال نمی توان روی
ناکارآمدی
پسرفت
و
فساد
سرپوش گذاشت
دیندامال
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
درپاسخ به 9:12
چقدر از لحاظ اقناع مخاطبتون کم آوردین که میاد حرفهای این شخص را مصادره به مطلوب میکنید و برای فرار از پاسخگویی به هر دری می زنید مساله اینه که
این استانداردهای دوگانه و رفتارهای متناقض توی چشم میزنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
9:09

ظاهراً جواب سوال شما در کامنت 9:12 داده شده است!
ناشناس
| Romania |
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
حداقل یک کار مثبت کرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
فوتبال
نون برا مردم نمیشه
مطلب جلال خوش چهره را در یک نیم سطر خلاصه می کنم: این آمریکاست که کیک را می بُرد. همه به سهمشان قانع شده اند و بعد از بریدن کیک، طرفین درگیر همگی با هم به شادی خواهند پرداخت. ظاهرا همه جنگ بر سر این است که کدخدای دهکده جهانی، سهم بزرگتری به ما دهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
آره این آمریکاست که کیک را میبرد فقط چرا از افغانستان فرار کرد و از عراق و سوریه هم داره فرار میکنه احتمالا چاقوش کند شده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
برنده شدن در یک بازی فوتبال
هیچ مشکلی از کشور حل نمی کند..
خیلی از مسئولین منتظر هستن که فوتبال رو ببریم تا بتونن چند ماهی پشت این قهرمانی سنگر بگیرن .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
دقیقا. در مورد شکست های والیبال و بسکتبال در سکوت کامل بودند!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
برنده شدن در یک بازی
حداکثر تا چند ساعت ممکنه مردم را از این
وضعیت فجیع اقتصادی جدا کند
پس فردای پیروزی در فوتبال
آش همان و
کاسه همان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
نکنه توقع داری غربگداها که آرزوی باخت داشتن سنگر بگیرن؟
ما صدهزارمرتبه‌ خوشحال میشیم که جلوی اختلاسی گرفته شود ارزش پولمان بالا رود وقدرت خریدمان بیشترشود تاصدهاگل دربازی فوتبال بخوریم که هیچ ضرری بمانمیزند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
اگر حذف بشیم
ضرر مالی به کسی وارد نشده
ولی
اگه اختلاس 3/7میلیارد دلاری باشه
نفری 5 میلیون تومان
رفته تو پاچت
«...چگونه می‌شد تصور کرد که حماس، جهاد اسلامی، حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن، گروه‌های عراقی و برخی دولت‌های حامی مقاومت، شرط پایان درگیری‌های خونین جاری را توافق آتش‌بس دائم با اسرائیل اعلام کنند؟»

خیلی ساده است.حماس در حال نابودی است و بقیه هم از چنین سرنوشتی به هراس افتاده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
یعنی ناراحت کشته شدن زن و بچه فلسطینی نیستن؟ نگران اسراییلن که تو همینشم زاییده؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
همه طرفهایی که شعار نابودی می دادند محک خوردند جز لفاظی چیزی نشان ندادند! مردم منطقه راهشان را پیدا کرده اند.
حمله هفتم اکتبر حماس بهترین بهانه برای راستگراهای اسرائیلی بود که میخ آخر را بر تابوت دولت مستقل فلسطینی بکوبند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
ما چیکار به اینا داریم میخواستیم انتقام دخالت اسرائیل در آشکب سال پیش رو بگیریم که گرفتیم! ۱۰۰ تا پلیس کشته شدن ۱۲۰۰ نفر از اسرائیل یعنی یکی زدن ۱۲ تا خوردن
با حجم خشونتی که اسرائیل از خود نشان داد در آینده ملت‌ها و دولت‌های عراق سوریه لبنان و مصر محافظه کار تر خواهند شد. جهت بردار مقاومت به جای گذشتن از تهران بغداد دمشق بیروت و غزه به سمت تهران صنعا خواهد بود . نیروهای مقاومت احتمالا از حجم شعار خواهند کاست و بیشتر عملگرا خواهند شد. نقش روسیه در سوریه پرنگ تر خواهد شد
۝۝۝۝۝۝۝
﴿الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم﴾
۝۝۝
﴿اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج﴾
۝۝۝
یا الله به حق محمد و آل محمد
از اختلاس و تورم نجاتمون بده
۝۝۝
و
از دست جنایتکارای جنگی غاصب قصاب صهیونست، مردم مظلوم فلسطین رو نجات بده.
۝۝۝
﴿الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم﴾
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
چرا فکر می کنی که این جنگ بین اسلام با کفر است؟
چرا فکر می کنی خدا فقط با تو و هم فکرانت است؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
نتیجه 4 دهه دعا کردن، شده این که اکنون شاهد هستیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
اموزگار زبان عربی هستی؟
یکی از نشانه های اثر گذاری جنگ غزه این است که مقاله روزنامه ابتکار منتشر می شود و آب از آب تکان نمی خورد در حال که اگر این مقاله در دهه هشتاد و حتی نود منتشر می‌شد شاهد تجمعات پر شور و خود جوش زیادی در مخالفت با آن می بودیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
ظاهرا دوران شعار هم مانند دوران بزن در رو سپری شده!
مسله بورس به سادگی گفته شده در مقاله جهان صنعت نیست ریسی اولین اقدامی که کرد فقط رفتن به بورس بود ودیگر هیچ اقدامی نکرد که مشخص بود یک اقدام تبلیغاتی است در هر صورت بورس بخشی از کل اقتصاد کشور است و نمی تواند از اتفاقات سیاسی در منطقه وداخل بی تاًثیر باشد آنچه مسلم است اوضاع اقتصادی رو به بهبود نیست و تورم در سال آینده به رکو بیشتر خواهد انجامید اضافه کنید که تحریمها در حال تشدید شدن هستند .
جوان مدتیه دیده در سیاست و اقتصاد چشم انداز مثبتی وجود نداره متمرکز روی فوتبال شده به این امید که موفقیت در فوتبال را به موفقیت دولت و انقلاب و مقاومت و ... ربط بده!!
آیت الله محسن اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری:


اگر چین و روسیه امروز در مقابل آمریکا قد علم می‌کنند این را از ما آموختند، ‌ جمهوری اسلامی این راه را گشود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
تو خوبی!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
اصلا حاجی مالزی و سنگاپور و امارات و قطر و ... هم که در اقتصاد بسیار موفق بوده اند از شما یاد گرفتن!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
خخخ
عجب
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
جنگ سرد بین روسیه (شوروی) و چین با آمریکا سابقه بیش از یک قرن دارد.
اینه فرق تیم ملی سیدی از تبار محرومان با تیم ملی حسنی که تمام وزیرانش بالای چند هزار میلیارد سرمایه داشتن از آخوندی تا نعمت زاده و پزشکیان و ...
سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی:

در برخی کشورها مانند ترکیه اگر فرد در انتخابات شرکت نکند جریمه و از برخی امور اجتماعی محروم خواهد شد.
همانطور که جمهوری اسلامی پشتیبان مردم است، مردم هم باید پشتوانه نظام باشند. باید مردم برای بقا و دوام نظام به صحنه بیایند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
البته اگر مردم راضی باشند باید به صحنه بیایند و اگر راضی نباشند باید عکس العملی نشان دهند!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
خیلی ممنون که شما ما را جریمه نمی کنید.
مدیونتان هستیم!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
در بسیاری از کشورها از جمله همه کشورهای دموکراتیک، اگر مسئولان به وظایفشان عمل نکنند یا نانوان از این کار باشند، فوراً یا استعفا می دهند یا از کار بی کارشان می کنند!
روح الله امینی، کارشناس و فعال صنعت دارو:

هر روز یک دارو ناموجود می شود. شرکت‌ها وارفارین ندارند. دارو‌هایی مانند وارفارین اگر مصرف نشود، آسیب زاست و جایگزینی ندارد.آنتی بیوتیک یک زمان کم شد و از هند وارد کردند و بدون نظارت هم بود. دارویی که خیلی بی کیفیت بود در ایران توزیع شد.
بالاخره باید تبادل با کشور‌ها صورت بگیرد و کشور نمی‌توان خود را از نظر دارو اداره کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
شرکت ها با اعمال نفوذ بر بالایی ها و جلب موافقت اونها عمدا دارو رو پخش نمی کنند تا مردم رو نسبت به داروخانه ها ناراضی کنند، تا زمینه رو برای فروش اینترنتی انحصاری دارو فراهم کنند.
مقاله جهان صنعت در خلا نوشته شده و بکلی نقش تحولات سیاسی نظامی اخیر در افزایش قیمت دلار را منکر شده و آن را صرفا به موضوع حج ربط داده!!!! کارشناس اقتصادی که اینجوری فکر کنه ازش انتظار چه بر نامه و تحولی داریم؟!!!
بورس را عامدانه و خائنانه دولت نابود می کند بعد دنبال گدایی رای مردم میگردد و حسینی نامی هم مردم را تهدید می کند . با مردم چه کردید و چه ظلم ها کردید که آنها از شما و انتخابتان متنفر شدند. یکی اش بورس است 50 میلیون رای
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
درسته با تهدیدات حسینی عملا با مردم اعلان جنگ می کنند. چه دانشمندی اند
مردم لنگ چند دلار شما نیستن . چرا مردم رو به مفت خوری و محتاج بودن عادت میدید . یه وقتی شرف و آبروی یه مرد خوردن نون بازوش بود الان کجاست ؟ کی می‌تونه با کار زندگیش رو بچرخونه . همه شدن محتاج و دنبال این ستون آن ستون هستن. نکنید با مردم ایران زمین. از بین نبرید غیرت و شرف ایرانی رو
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
اول میگی لنگ نیستن بعد میگی نون ندارن
حضرات
مردم آگاه شدند
با بازی فوتبال نمی توانی
ناکارآمدی
فساد سیستمی
ابرتورم
بی ارزشی پول ملی
بی اعتباری در عرصه بین الملل و
........
ماستمالی کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۸
همه اینا مقصر غربگداها هستن از سال ۸۸ گرفته واسه دیسگو مملکت رو به نابودی و جنگ داخلی کشیدید تا سال پیش که واسه لختی شدن جنگ ارزی‌راه انداختید با دولت تا اون ۸ سال رای دادنتون به حسن روحانی که دلارو ۱۰ برابر کرد! دست سر از این کشور بردارید غربگداها شما خواسته ناخواسته عانل دشمنان ایرانید
کار از این حرفا گذشته
پیشنهاد می شود. نمایندگان مجلس، استانداران، وزرا، معاونین و....
با لباس مبدل و گریم شده با مردم کوچه بازار هم صحبت شوند تا عمق فاجعه وعاصی شدن مردم را بفهمند.بعضی از مردم اینقدر در مضیقه و فشارند و اعصاب ندارند که با کوچکترین صحبت سیاسی از کوره در می روند وشروع به ناسزا گویی و فحاشی مخصوصا قشر.... و....
جنگ با مردم با دولت رییسی به اوج خود رسیده:
تورم، تحقیر دانشگاها و استادادن ، تسلط حراست بر ریاست سازمان (یعنی رو کله راه رفتن بجای رو پاها راه رفتن، خالی کردن و زدن جیب مردم با فریب و گستاخی در بورس، گوشت گوسفند 750 هزار تومنی گوشت گاو 700 هزار تومانی و .................
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # روز معلم