بازدید 6348

بدقولی چینی‌ها و آلمانی‌ها در پروژه‌های نفتی / آمار وحشتناک ۱۰۴ میلیارد دلاری هدررفت انرژی در ایران

نشست خبری هلدینگ پترو پالایش اصفهان، امروز (۲۵ مرداد ۱۴۰۲) برگزار و به پرسش خبرنگاران پاسخ داده شد. محسن قدیری، مدیر عامل پتروپالایش اصفهان نیز در پاسخ به سوال خبرنگار تابناک، مبنی بر اینکه پروژه سرمایه‌گذاری چینی‌ها در راه‌اندازی خطوط انتقال مواد نفتی به کجا رسید، پاسخ داد: شرکت‌های خارجی چینی و آلمانی که با ما وارد تفاهم‌نامه شدند، تو زرد از آب درآمدند!
کد خبر: ۱۱۸۸۱۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷ 16 August 2023
به گزارش تابناک؛ امروز (۲۵ مرداد ۱۴۰۲) نشست خبری هلدینگ پترو پالایش‌ اصفهان با حضور محسن قدیری، مدیر عامل برگزار شد. او در پاسخ به سوال خبرنگار تابناک مبنی بر اینکه پروژه سرمایه‌گذاری چینی‌ها در راه‌اندازی خطوط انتقال مواد نفتی به کجا رسید، پاسخ داد: شرکت‌های خارجی چینی‌ و آلمانی که با ما وارد تفاهم‌نامه شدند تو زرد از آب درآمدند!
 
وی ادامه داد: همکاری با این شرکت‌ها، شرایط سختی را برای ما رقم می‌زد؛ برای نمونه، برای راه‌اندازی یک پروژه ساده باید سال‌ها منتظر گرفتن تاییدیه از سوی این شرکت‌ها می‌ماندیم. به این ترتیب، تصمیم گرفتیم با مدیریت داخلی، میزان سرمایه لازم برای راه‌اندازی از خطوط انتقال مواد نفتی را تامین کنیم و دیگر به شرکت‌های خارجی وابستگی نداشته باشیم. 
 
قدیری توضیح داد: این شرکت‌های خارجی‌ می‌خواستند ما را درگیر یک پروسه طولانی برای راه‌اندازی خطوط انتقال مواد نفتی کنند. در حالی که ما زمان کافی نداشتیم؛ مثلا یک شرکت چینی برای گرفتن مصوبه راه‌اندازی خطوط انتقال مواد نفتی در ایران پروژه‌ به سه سال زمان احتیاج داشت. در حالی که چنین بازه زمانی برای ما قابل قبول نبود؛ بنابراین خودمان در یک بازه دو ساله پروژه را راه‌اندازی کردیم.
 
وی تفاهمنامه امضاشده بین پتروپالایش اصفهان و  شرکت‌های چینی و آلمانی را ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: با توجه به موانعی که ذکر شد، این تفاهمنامه ادامه پیدا نکرد و و خوشبختانه خودمان به تامین سرمایه پروژه پرداختیم.
 
قدیری در ادامه‌ی این نشست بیان کرد: میزان تولید بنزین این پتروپالایشگاه در گذشته ۱۲ میلیون لیتر در روز بود، در حالی که امروز به ۱۴ میلیون لیتر افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین، در صورت بروز  ناترازی در تولید و مصرف بنزین، می‌توان روی ما حساب باز کرد.
 
محسن قدیری افزود: در حال حاضر بیش از ۴۵۰ پروژه در پتروپالایش اصفهان وجود دارد که با به کارگیری متخصصان و شرکت‌های دانش‌بنیان رو به پیشرفت است.
 
او درباره اهداف این پتروپالایشگاه در سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: هدف ما این است که در پنج سال آینده ۲۰۰ مدیر توانمند تربیت کنیم. همچنین دستیابی به سود ۴/۲ میلیارد دلاری و کسب ضریب پیچیدگی بالای ۱۲ را دنبال می‌کنیم.
 
مدیر عامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان با اشاره به استراتژی‌های پتروپالایشگاه گفت: ما یازده استراتژی داشتیم که توسعه پایدار، توسعه سیستم هوش مصنوعی، اصلاح و بهبود زیرساخت آب و انرژی، حفظ و تامین خوراک و تولید محصولات از جمله آن‌هاست.
 
قدیری درباره شرکت‌های تابعه این پتروپالایشگاه عنوان کرد: شش شرکت تاسیس کردیم که پویا مشعل و میرداماد از جمله آن‌ها هستند. ۷۰ درصد پروژه‌ها در این شرکت‌ها و ۳۰ درصد دیگر در هلدینگ پیگیری می‌شوند.
 
وی افزود: اولین سیستم کنترل سیستم ایرانی در شرکت مشعل پویا در حال ساخت است و هزار میلیارد تومان پروژه در دست این شرکت است. در حال حاضر در حال نصب سه کولینگ هیبریدی و در حال خرید سیستم گلکسی از آلمان و مهم‌ترین تولید کننده سوخت جت با گوگرد کمتر از یک ppm در کشور هستیم.
 
مدیرعامل هلدینگ پتروپالایش اصفهان درباره آب این مجموعه اظهار کرد: در بخش آب ۲۳ پروژه تعریف کردیم. یکی از اهداف ما کاهش ۷۵ درصد مصرف آب پتروپالایشگاه  تا نیمه اول سال آینده است.
 
وی با اشاره به هدررفت ۱۰۴ میلیارد دلاری انرژی صرفه‌جویی ۱۱/۷۸ درصدی در بخش انرژی تا سال ۱۴۰۵ را نیز از جمله برنامه‌های این پتروپالایش اعلام کرد که از این طريق می‌توان نزدیک به ۶۰ میلیارد تومان ماهانه صرفه‌جویی کرد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۷
این که برای راه اندازی یک پروژه ساده باید سال ها منتظر تائیدیه این شرکت ها می ماندیم شاید جزء قوانین آن ها بوده باشد البته اگر آمریکایی ها کار شکنی نکرده باشند که باعث تو زرد شدن این شرکت ها شده باشند و این که خودمان این کار را به سرانجام رساندیم نشان از آن دارد که خواستن برای دانشمندان ایرانی و نیروی متخصص داخلی توانستن است و این مهم است و نباید منفی نگر باشیم و تماما دنبال گرفتن ایراد باشیم بلکه باید به نکات مثبت هم نگاه کنیم که روحیه تلاش و کوشش با دیدن مثبت ها شکل می گیرد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
ما متخصصین انجام کار را داریم ولی تکنولوژی که برای این کارها لازم داریم دست آمریکا و کشورهای غربی هست و این برای همه کشورهای نفت خیز ثابت شده و دراند از آن استفاده می کنند ولی در ایران چون کاسبان تحریم از این شرایط بهترین نفع را می برند و دست قدرت را هم دراند لذا مانع می شوند و لذا ما باید درجا بزنیم و منم منم بکنیم.
فاز 1 تا 5 پارس جنوبی رو شرکتهای کره ای و آلمانی کار کردن نهایتش چهار ساله تموم کردن و با قیمت کمتر از 4 میلیارد دلار بعد فاز 17 18 و 14 رو خودمون انجام دادیم بیشتر از 6 میلیارد تموم شد 10 12 سال هم طول کشید انجام بشه . اگر چینی و آلمانی اینطوری هستن به خاطر شرایط تحریم ماس .
وی با اشاره به هدررفت ۱۰۴ میلیارد دلاری انرژی ................
يعني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیچاره مردم
نروژ از انرژى هيدروليك از سال ١٩٠٠ براى انرژى استفاده و فسيل انرژى را به كشور هاى ديگر فروخت و صندوقى برابر با ١٦٠٠ بيليون دلار دارد كه براى نسل بعد سرمايهگزارى كرد است
ايران بايد از انرژى باد و خورشيدى استفاده كرده و از خام فروشى نفت و گاز خوددارى كرده و مشتقات افزوده مواد هيدرو و كربور را به خارج صادر كند
در اينده خيلى كمتر از سوخت فسيلى استفاده ميكند
مرد اخر بين مبارك بنده ايست
ميدانم كه حكومت توان استراژى پيشنهادى بالا را ندارد
استفاده از گاز و نفت در يكجا غلط است
الگوى مصرف بايد عوض شود
مديران نالايقى كه خلاقيت ندارند را با مديران جوان خلاق تحصيلكرده عوض كنيد و دنبال اين نباشيد كه براى حفظ وضع موجود به هر ضر و زيان تن دهيد كه وضع موجود ناصواب و پايدار نيست
همش خبر بد!!!!!!!!
همه در حال غنیمت هستند کسی دنبال کار نیست
چند ماه پیش متوجه شدم یکی از کارمندام جنبش فواحشی شده منم گفتم مهم نیست حتما جوگیر شده تا اینکه چند هفته پیش دیدم تو پیجش پرچم رنگین کمان گذشته و نوشته آتئیست هستم و این مزخرفات زنگ زدم همون شب گفتم دیگه نیا شرکت حقوقش امسال به ۴۰ میلیون تومان میرسید چون امتیازاش بالا بود مثل ابر بهار اشک میریخت و منم از از ثانیه به ثانیه اش لذت می بردم چند روز پیش هم تهدید کرد میرم شکایت میکنم گفتم برو شکایت کنن هیچ قانونی نمیتونه منو مجبور کنه به آتئیست حقوق پرداخت کنم. آره چوب خدا بعضی وقت ها صدا داره صداش هم بلنده
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
يه سانديس خنك بزن، انقدر هم رويا پردازي نكن عرزشي
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
این متن تراوش ذهنی بیمار است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
خخخخخخخخخخخ
خیلی تابلو بود
با چه زبانی باید به مسولان فهماند که هیچ کشوری بدون اجازه امریکا نمیتواند با ما

تجارت کند و کار کند و قرار داد منعقد کند که ضمانت اجرایی داشته باشد.

ما وقتی میتوانبم با کنار گذاشتن لجبازی های کودکانه پرهزینه و رفع تنش ها و شعار های نشدنی به در امدهای چند صد میلیارد دلاری سالیانه برسیم

و کشور مان را بسازیم و امید و رندگی شرافتمندانه در ارامش و امنیت را به مردم مان برگردانیم و در غیر اینصورت هر روزه باید شاهد پسرفت و شکست و عقب مانده گی و سرخوردگی باشیم و از قافله کشورهای منطقه و جهان جابمانیم
هدر رفت انرژی ناشی از اصطحلاک سرمایه و عدم وجود تکنولوژی است یعنی کشور دچار کهولت سیستمی شده
آلمان مگرباایران رابطه دارد. سایه ایران را با تیر میزند. جای تعجب است سرمایه گذاری آلمان ؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به قراردادهاي كه مديران بيسواد با شركتهاي خارجي منعقد ميكنند و در آن قراردادها شركتهاي خارجي هيچ مسئوايتي در قبال عدم اجراي قرارداد ندارند نتيجه اش بهتر از اين نميشود .
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی