بازدید 100722
سخنگوی وزارت بهداشت در نشست خبری آنلاین

باید زمان بخریم و از این ستون به آن ستون کنیم/ ۵ استان در وضعیت قرمز هستند/ هوشمندسازی فاصله گذاری فردا طرح و تصویب می‌شود/ تخلفات را به «سجام» منعکس کنید/ اگر کسی «فاوی‌پراویر» تولید یا وارد کرده، حق توزیع ندارد

باید مصداق ضرب المثل «از این ستون به آن ستون فرج است» رفتار کنیم و زمان بخریم تا خسارات و هزینه ها را کاهش دهیم تا بلکه به ستون بعدی برسیم و پیشرفت های پزشکی و درمانی راه چاره ای پیش رویمان قرار دهد و یا تکلیف این ابهام که بیماری و ویروس با بشر خواهد ماند یا نه، مشخص شود.
کد خبر: ۹۷۰۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱ 04 April 2020
تابناک اجتماعیخودتان را برای ماندن این ویروس در زندگی‌تان برای طولانی مدت آماده کنید؛ این هشداری است که اخیرا از زبان بسیاری از مسئولان، از جمله متولیان بهداشت و درمان کشورمان شنیده می‌شود. موضوعی که مورد تاکید سخنگوی وزارت بهداشت هم هست.

به گزارش «تابناک»، دکتر جهانپور که در نشست خبری به صورت ویدئو کنفرانس میزبان اصحاب رسانه بود، در تشریح واکنش وزارت بهداشت به آغاز به کار برخی مشاغل از صبح امروز گفت: اینکه هر روز تاکید می‌کنیم بیماری در کشورمان مدیریت شده است، به این معنی نیست که خیالمان راحت است و وضعیت برگشت ناپذیر است، بلکه همان تعبیر وزیر بهترین تدبیر است. اینکه مثل کشتی گیری هستیم که امتیاز جلوییم اما ممکن است در صورت غفلت با یک فن ضربه فنی شویم.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره عدم توجه به فاصله گذاری اجتماعی در روز جاری در شهرهایی مانند تهران گفت: اگر هفته‌های نسبتا قابل قبولی را پشت سر گذاشتیم به خاطر فاصله گذاری اجتماعی و اقدامات زودهنگام بود. وضعیت فعلی در زمینه کرونا، مدیریت شده است، اما این وضعیت بسیار شکننده است. هرگونه بازگشت از فاصله گذاری اجتماعی یا کاهش محدودیت در این زمینه باید بسیار دقیق و مطالعه شده و گام به گام و بر اساس پروتکل‌های مشخص و ارزیابی خطر اتفاق بیفتد، در غیر این صورت هرچه رشته کرده‌ایم پنبه می‌شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه گفت: همه محدودیت ها و گروه های شغلی مشمول بر اساس مصوبه گام دوم فاصله گذاری اجتماعی یا فاصله گذاری فیزیکی مشخص است و اگر برخی برخلاف این مصوبات مجبور شده‌اند در محل کار حاضر شوند، می‌بایست مراتب را از طریق سامانه سجام به اطلاع مقامات قضایی برسانند چراکه این تخلفات آسیب به سلامت عمومی محسوب می‌شود و دادستان در جایگاه مدعی العموم پیگیری آنها را در دستور کار قرار می‌دهد، اما اگر برخی می‌گویند که از ماندن در خانه خسته شده و بیرون رفته‌اند، عاقبتشان خوابیدن در تخت های آی سی یو است.
 
برای کاهش هزینه‌ها اقدامات موثری داشته‌ایم/ باید زمان بخریم و از این ستون به آن ستون کنیم
 
رئیس اداره کل روابط عمومی وزارت بهداشت در پاسخ به سوال «تابناک» مبنی بر احتمال باقی ماندن ویروس در آینده و تدابیر اتخاذ شده برای هزینه های درمان ابتلا به آن و همچنین هزینه‌های جانبی آن بر زندگی مردم گفت: معتقدیم که راه کاهش شیوع و همچنین هزینه‌های آن، این است که به جای منتظر ماندن در پایین رود برای شناسایی مبتلایان و رسیدگی به وضعیت آنها، در بالادست رود دنبال شناسایی مبتلایان باشیم و به همین منظور بسیج ملی مقابله با کرونا را در دستور کار قرار دادیم.
 
وی افزود: اتخاذ تصمیماتی مانند فاصله گذاری اجتماعی و تعطیلی مدارس و دانشگاه ها، تشدید این فاصله گذاری و بیماریابی فعال که در قالب غربالگری و بسیج ملی صورت گرفته و نتیجه آن را امروز در کاهش مراجعه به مراکز درمانی شاهدیم. این کاهش در تخت های خالی در بیمارستان های معین هم دیده می‌شود که معنای آن کاهش بار درمان و هزینه ها چه برای مراکز درمان و چه برای مردم است اما اینکه در آینده چه خواهد شد، فعلا هیچ کسی جوابش را نمی‌داند.
 
جهانپور در ادامه گفت: باید مصداق ضرب المثل «از این ستون به آن ستون فرج است» رفتار کنیم و زمان بخریم تا خسارات و هزینه ها را کاهش دهیم تا بلکه به ستون بعدی برسیم و پیشرفت های پزشکی و درمانی راه چاره‌ای پیش رویمان قرار دهد و یا تکلیف این ابهام که بیماری و ویروس با بشر خواهد ماند یا نه، مشخص شود. البته یکی از سناریوها این است که ممکن است ویروس جزئی از زندگی بشر شود و امیدواریم کار به آنجا نرسد.
 
آیا جوانان به کووید19 مبتلا نمی‌شوند؟ سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت در این باره گفت: هر چه گروه سنی پایین‌تر آید، میزان ابتلا و علائم شدید و وضعیت بحرانی از نظر تعداد کمتر می‌شود، اما فرد جوان یا نوجوانی که وارد فاز بحرانی شوند، پیش آگهی بدتری خواهند داشت. همه گروه‌های سنی به نوعی مبتلا می‌شوند، اما در جوانان وجود علائم خفیف، متوسط و یا بدون علامت بیشتر از سایر سنین به‌ویژه بالای ۶۰ ساله‌ها است. ابتلا خاص یک گروه سنی نیست و از نوزاد تا سن بالای ۱۰۴ سال را داشته و مرگ و میر در تمام گروه‌های سنی را شاهد بودیم، اما در گروه‌های سنی بالاتر مرگ بیشتر است.
 
برای کاهش هزینه‌ها اقدامات موثری داشته‌ایم/ باید زمان بخریم و از این ستون به آن ستون کنیم/ ۵ استان در وضعیت قرمز هستند/ هوشمندسازی فاصله گذاری فردا طرح و تصویب می‌شود
 
جهانپور در پاسخ به سوالی درباره انجام تست کرونا در برخی آزمایشگاه‌های خصوصی گفت: برخی آزمایشگاه‌های خصوصی به عنوان همکار وزارت بهداشت و به طور ویژه انستیتو پاستور اقدام به این کار می کنند که این آزمایشگاه ها مراجعه مستقیم ندارند و بابت این کار هم هزینه ای از افراد نمی گیرند. جز این اگر آزمایشگاهی تست انجام می‌دهند، نه این کار را با کیت های ما انجام می‌دهند و نه تعرفه ای در خصوص کارشان داریم؛ ممکن است خودشان کیت خریده باشند یا با شیوه دیگری کار را انجام دهند و یا ممکن است با توجه به تولید کیت در داخل، بعدا بر تعدادشان هم افزوده شود.
 
وی افزود: نکته مهم در این خصوص، بی ارزش بودن تست است چراکه یا افراد علائم ندارند که این تست برایشان بی ارزش است چون ممکن است بعد از انجامش مبتلا شوند و اگر علایم هم داشته باشند، می‌توانند با سی تی اسکن که به شدت حساسیت بالاتری دارد به اینکه بیمار هستند یا نه پی ببرند و ضرورت ندارد تست بدهند و از این رو توصیه هم نمی‌شود. البته تقاضای کاذبی در این خصوص به وجود آمده، در حالی که این تست در پیشگیری از ابتلا هم تاثیری ندارد.
 
سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی در خصوص جمع‌آوری رانیتیدین در برخی کشورها گفت: چند ماه قبل سازمان غذا و دارو انجام آزمایش بر روی مواد اولیه و محصولات رانیتیدین شرکت‌های مختلف را آغاز کرده بود. اغلب مواردی که برای آزمایش ناخالصی که در آمریکا عنوان شده و ارسال شده بود از نظر ماده ناخالصی در حد مجاز یا بدون مشکل بود. البته موارد مشکل‌داری هم شناسایی شده که اداره کل دارو به زودی ریکال آن را اعلام کردند؛ بنابراین در کشور ما اغلب موارد تولیدی رانیتیدین از نظر ناخالصی مشکلی نداشته است.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت معتادان متجاهر و توقف نگهداری آن‌ها در مراکز بهزیستی، گفت: بگذارید با طرح یک سوال پاسخ دهم. آیا با جمع آوری این افراد فاصله گذاری بیشتر رعایت می‌شود یا عدم جمع آوری شان؟ ما بر این باوریم که دومی راهکار بهتری است و به رغم نگرانی از حضور معتادان در شهر، از نگهداری شان در فضای محدود یک کمپ بیشتر نگرانیم. البته ما متولی این امر نیستیم و اگر نهادهای متولی تاکید دارند که با جمع آوری بهتر اوضاع را مدیریت می کنند و در کمپ ها ابتلا ندارند، می توانند این کار را بکنند.
 
جهانپور در پاسخ به سوالی در خصوص احتمال کمتر ابتلا در معتادان گفت: تا این لحظه گزارش علمی مبنی بر رد یا اثبات این‌که افراد معتاد ریسک بیشتری برای ابتلا به کووید ۱۹ دارند یا نه نداریم.

وی درباره وضعیت استان‌های مختلف از نظر شیوع کرونا، گفت: باید توجه کرد که وضعیت استان‌ها متفاوت است و همچنان برخی استان‌ها در وضعیت زرد و نارنجی و برخی در وضعیت قرمز هستند و روند صعودی ابتلا دارند و در برخی روند ابتلا کاهش پیدا کرده است. حال برای اینکه تصور نشود که استانی امن‌تر است و افراد به آن نقطه سفر کنند، تصمیم گرفتیم که آمار‌ها را کلی اعلام کنیم. اکنون استان‌های آذربایجان شرقی، فارس، مازندران، اصفهان و خراسان رضوی وضعیت قرمز دارند که استان‌های مسافر پذیر هستند و بقیه استان‌ها وضعیت بهتری پیدا کرده‌اند.
 
برای کاهش هزینه‌ها اقدامات موثری داشته‌ایم/ باید زمان بخریم و از این ستون به آن ستون کنیم/ ۵ استان در وضعیت قرمز هستند/ هوشمندسازی فاصله گذاری فردا طرح و تصویب می‌شود

سوال درباره داروی آویگان و حاشیه های آن، سوال بعدی ای بود که مطرح شد و جهانپور در پاسخ گفت: مجوز مطالعه از داروی فاوی‌پیراویر با نام و برند تجاری آویگان که تنها در دو کشور چین و ژاپن برای درمان آنفلوانزا تایید شده، از سه هفته قبل در کمیته اخلاق صادر شده است. البته برخی دوستان اعلام کردند که آن را برای ۳۰ بیمار تجویز کرده‌اند که اگر مجوز نداشتند، تخلف کرده‌اند و قابل برخورد خواهد بود. اینکه بگوییم دارویی که در هیچ کشوری برای کووید تایید نشده و مقاله منتشر شده در باره آن هم پس گرفته شده باشد، مورد تایید قرار گیرد درست نیست و باید حداقل مطالعات بالینی آن صورت گیرد و بعد تاییدیه ها را دریافت کند. چون شرایط فورس ماژور است، می‌توانیم روندهای عادی ورود دارو را کنار بگذاریم اما نیازمند تاییدیه ها هستیم.
 
وی افزود: امروز ژاپن هزار عدد دیگر آویگان به کشورمان ارسال کرده که امروز و فردا می رسد و برای مصرف 50 تا 60 بیمار کافی است و با آنها تست بالینی به انجام خواهد رسید. لبته باید توجه داشت که بسیاری از مراحل اضافه شدن دارو به فهرست دارویی در شرایط بحران متفاوت است و از طرفی اعلام می‌کنیم که اگر کسی دارو را تولید یا وارد کرده است حق توزیع را نخواهد داشت.
 
جهانپور درباره تصمیم‌گیری برای ادامه تعطیلی‌ها، گفت: ستاد هر روز که تصمیم جدیدی نمی‌گیرد، اما افرادی که می‌خواهند خلل ایجاد کنند، سعی می‌کنند سوالات مختلف در افکار عمومی ایجاد کنند. تکلیف مشاغل مشخص است و برای ادامه طرح فاصله گذاری اجتماعی از ۲۰ فروردین ستاد ملی مقابله با کرونا، فردا تصمیم گیری خواهد کرد. اکنون مشاغل غیرضروری تا ۲۰ فروردین تعطیل هستند.

وی درباره چرایی یکنواخت بودن آمار ابتلا به کرونا در ایران، گفت: دلیل این موضوع این است که در کشور‌های دیگر روند بیماری مدیریت شده نیست. باید توجه کرد که تعداد موارد آی سی‌یو ثابت بوده و بیشتر عزیزانی هم که فوت می‌کنند از عزیزان بستری در آی‌سی‌یو بودند.
 
سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت تامین دارو‌هایی که برای کووید۱۹ مورد استفاده قرار می‌گیرند، اظهار کرد: تمام دارو‌ها از جمله هیدروکسی کلروکین و موارد دیگر که برای مبتلایان به ویروس کرونا تجویز می‌شود، تولید داخل است و حتی ذخیره استراتژیک از این دارو‌ها برای هفته‌های آتی وجود دارد. بسیاری از کشور‌ها برای تجویز همین دارو‌ها که نسخه می‌شود و به راحتی در دسترس است، مشکل دارند و حتی برای افرادی که در منزل مورد مراقبت قرار می‌گیرند، هیچ دارویی تجویز نمی‌کنند.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از ماسک برای عموم مردم بیان کرد: مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر ایالات متحده نظر خود را در این زمینه تغییر داده و اعلام کرده که افراد عادی هم می‌توانند ماسک بزنند. حتی در آمریکا گفته شده که ماسک‌های خانگی هم می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. اگر سازمان جهانی بهداشت هم در این زمینه نظر خود را تغییر بدهد، موضوع استفاده از ماسک برای عموم مردم قابل بررسی خواهد بود. البته استفاده از ماسک‌های ان ۹۵ و سه لایه با اولویت پرسنل و کارکنان نظام سلامت خواهد بود و مازاد آن می‌تواند در چرخه برای مردم توزیع شود.
 
 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹۷
جان مردم ستون نیست که از این ستون به آن ستون کنید. شرم کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
جهانپور در ادامه گفت: باید مصداق ضرب المثل «از این ستون به آن ستون فرج است» رفتار کنیم و زمان بخریم تا خسارات و هزینه ها را کاهش دهیم تا بلکه به ستون بعدی برسیم و پیشرفت های پزشکی و درمانی راه چاره ای
!!!پیش رویمان قرار دهد

طبق معمول منتظریم تا کفار دارو یا واکسن رو بسازند
محمد ت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
اگر ستون نیستی در خانه ات بمان. به ادم یکبار می گویند نه چهل روز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
اصلاً نمیدانند شرم چی هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
فعلا که سالهاست از این ستون به آن ستون کرده اند
و شده است
البته نابودی کشور و فقر و فلاکت واسه مردم
شده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
اقتصاد داغونه. چکار کنن؟
بی نام
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
از این ستون به اون ستون یعنی هیچ برنامه ای نداریم. برید جلو تا بمیرید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
استاد چرا موضوع را نفهمیدی و ایراد میگری، باقی افراد م که به تو مثبت دادن اصلا متن مصاحبه را نخوانده اند. در این مصاحبه گفته شده جون درمانی نداریم باید با گرفتن زمان (از این ستون به آن ستون) بیماران را نجات دهیم. اول نتن را بخوانید سپس نظر دهید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
این بدبختا که مامورند و معذور. وقتی ادارات باز هستند و مردم تو خیابون مانور میدن از سیستم بهداشت چه انتظاری داری؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
پنجاه درصد مردم شرم کنن پنجاه درصد مسئولان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
نگرفتی منظورش را
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
مگر اینها جان مردم را می گیرند!
کدام کشور پیشرفته همچون آمریکا و فرانسه و انگلیس طرح بهتری دارد؟!
باید زمان بگذرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
چه ربطی داشت ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
منتظرند که کشور دشمن واکسن تولید کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
ناشناس 17:37 کفار واسه مردم خودش دارو میسازه نه واسه تو، ما هم منتظر کسی نیستیم. شما احتیاط کنی کرونا نمیگیری.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
اصلا می خونید متن رو؟
بیماری که همه دنیا رو فلج کرده و درمان قطعی براش پیدا نشده رو می خواهی چه کار کنند؟
نق زدن هم عادی شده در کشور ما. یه کمی هم به محدودیت ها نگاه کنید. بهشت که نیستیم. روی کره زمین هستیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
الف ،) کل بودجه هایی که صرف بنیادهای مثلا فرهنگی میکنید را قطع و صرف خرید دارو و تجهیزات کنید
ب ) کل بودجه های هنگفتی که برای لبنان و سوریه و عراق و یمن برای جنگ و بازسازی می کنید را حذف و خرج مردم کنید
ج ) کل در آمد استان قدس را صرف مردم کنید
ح ) بنیاد مستضعفان و ارگان هایی که فقط بودجه دارند را حذف و صرف پرداخت به مردم فقیر و بیکار کنید
بودجه های چند صد میلیارد تومانی را قطع و صرف مردم بیکار کنید
متاسفانه اولویت ها مردم و کشور نبوده و نیست
محمد
| United States of America |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
ناشناس 52:23 هیس مسئولان خواب هستن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
شما ممکن است درآمدی داشته باشی و در خانه بنشینی ولی خیلی کسب و کارها نیازمند فعالیت هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
20:32
چرا خيال مي كني كه خيلي مي فهمي؟
کرونا را شکست می دهیم ؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
پویا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
بله ان شاء الله
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
کرونا را به یاری خدا شکست می دهیم
یعنی جون مردم ارزشی نداردهمین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
امریکاجون بجاش کلا میمیره برای جان انسانهای کل کره ی خاکی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
در خواب ببین پنبه دانه , تریلیون دلار تزریق کردند و قوی ترین کشور جهان
اگر این سیاست ستون به ستون را نداشتید به حرفهای امثال دکتر هاشمیان توجه می کردید
بابا برو خونت استراحت کن ، شما که توان کشور داری ندارید ،، خدایی اینقد اذیت نکن ، فکر کردید هنر کردید؟ ، اصناف معمولا عید تعطیل هستند ، چندتا مغازه شهری هم شما تعطیل کردید ، هنر شد مثلا ... از امروز همه برمیگردن سر زندگیشون ، اجاره ها ، چکهای پاس نشده ، واردات ، صادرات ، شرکتها ، بازار گرفته تا قرض ها ، بدهی ، خرج دانشگاه ، مدرسه ، کلاس کنکور و کلاسهای مختلف ، شکم مردم و .....
واسه کدومش شما برنامه دارید که فقط انتقاد گر هستید ،، اون کشوری که مردمش رو دم در خونه قرنطینه میکنه برای همه این مسایل برنامه داره ، نه کلا خورده خوابیده حالا یادش افتاده

تابناک چاپ نمیکنه: ولی خودتون هم میدونید روزانه چندین نفر تو همین بهشت زهرا بر اثر کرونا دفن میشن ، به خواست و ابلاغ شما اکثر فوتی ها نباید درج بشه بر اثر کرونا ، باید بنویسن بیماری حاد تنفسی ، یا هر چیز دیگه
برادر اینطوری آمار رو خطی نگه داشتن هنر نیست ، این کنترل بیماری نیست ، جامعه داری علم میخاد ، توان میخاد نه تبلیغ ، نه ادعا ، نه بیانیه خبری ، آمار سازی ، گژارش دهی،، شما و کابینه محترم دولت کلید توان مدیریت ندارید ، علم ندارید ، حالا هی تو اخبار بگید ما خوبیم آمریکا از بین رفته ، که چی بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
عزیز شما خودتو نا راحت نکن حرف زدن و انتقاد کاری نداره که
شما به موندن تو خونه عمل کنی درست میشه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
چرا بعضی ها خود را عقل کل می دانند و دائم به جامعه انرژی منفی می دهند. این انرژی منفی از بیرون آمدن آدم های بی خیال بدتر است
میم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
عزیزم چطور جامعه داری علم می‌خواد اما نقد دیگران علم نمی‌خواد؟
دکتر جان. نا امید نباش. تلاشتون را بکنید نتیجه میگیرید.
این مدیریت ستونی منجر به مرگ چند صد هزار نفر میشه
پاسخ ها
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
تو انگلیس یا توی ایران؟
متاسفانه با روشی که در پیش گرفته اید راهتان فقط ب ترکستان ختم میشود از یک طرف با قرنطینه باید ب مردم پول پرداخت کنید که باعث میشود قید قرنطینه را بزنید از طرف دیگر باید بودجه امسال را از محل مالیات تامین کنید که اگر مردم داخل خونه باشند با کسری بودجه شدید مواجه میشید تنها راه پیش پاتون حضور مردم در محل کار و مریض شدن اونها و دادن آمار دروغ است در حالی که با یکماه قرنطینه کامل و سفت و سخت میتونستید تا حد زیادی مشکل را از بین ببرید
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
شما عقل کل کاندید شوید برای ریاست جمهوری
چیزی که از سخنان حضرات برداشت میشه اینه که سلامت مردم اولویت اول نیست
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
چکار باید بکنند، با این مردم بی خیالی که از تفریحات خود نمی گذرند
تخت های خالی شاید به دلیل ترس بیمارانی باشه که میبنن توی بیمارستان خطر مرگ براشون بیشتره و توی خونه ازشون مراقبت بیشتری میشه و اگه هم کسی در خانه فوت شد توی آمارتون نمیاد که اینجوری آمارتون هم پایین تره
پاسخ ها
حسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
تو خونه هم فوت کنن، باید برن پزشک قانونی
قم مقدس را قرنطینه نکردید،بهترین واستثنایی ترین موقعیت تو کل کشورهای دنیا(تعطیلات عید)را ازدست دادید حالا میگید ازاین ستون فرجه؟ چه فرجی قراره بشه غیراز اینه که خدایی نکرده یکی یکی اعضای خانواده هامونو از دست بدیم! نمیدونم به تبعات وعواقب اجتمایی بعداز کرونا فکرکرده اید یا نه؟یه عده هموطن کم فهم وبی وجدان هم می‌دونستن ومیدونن کسی به فکرمردم نیست بازهم دست از مسافرت وتفریح وانتقال کرونا دست برنداشتند...باهزارویک بدبختی وگرفتاری مالی یه ماهه تو خونه قرنطینه هستیم با چندتامریض،خداشاهده ناراحت مردن خودم نیست سه تامریض وخودم بازن وبچه ومستاجر بیشترنگران اینا هستم... .الان هم ارباب میگه ببینیم چی میشه وفرج و... حالا هم قراره آگاهانه بامرگ روبرو بشیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
خانواده ایرانی اگر فرزندش معتاد شود می گوید رفیق ناباب داشته معتاد شده یعنی من خانواده هیچ تقصیری ندارم در اکثر امور هم انتظار از دولت دارد جالب اینکه خودش هم به نحوی حقوق بگیر دولت هست نمیدانم چرا خودش را مبرا از همه مسیولیتها می داند درد فرهنگی از گذشته با ماست درست هم نمیشیم
# کرونا ما را شکست می دهد
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
منو یاد گلام انداختی تو کارتون گالیور میگفت:من میدونستم ما موفق نمیشیم.
یک خورده هم از آن ستون به این ستون بکن ؛ ببم جان
مگه نمیگید در تولید علم در جهان جزو کشورهای اولیم . بهترین فرصت برای شما الانه ، این گوی و این هم میدون ، بیاید یک بار هم شده شما واکسن یک بیماری رو بسازید
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
هارت و پورت کامل هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
اون مقاله های در پیتی که باعث شده فکر کنید در تولید علم مقام اول را دارید رو بیارید بریزید تو کوزه آب بریزید رویشان بدید مردم بخورند تا شفا پیدا کنند
تا غم نان مردم رفع نشود هر تلاشي بيهوده خواهد بود
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
خیلی جالبه و عجیبه.
شما که آمادگی نداشتید شده با ریختن خاک توی باند فرودگاه ها باید جلوی پروازها رو میگرفتید و شهرهای آلوده رو به زور هم شده قرنطینه مطلق میکردید! حالا ورونا رو هم باید مثل گرانی و ۱۰۰۱مشکل دیگه ما مردم تحمل کنیم؟!
تست رو هم که دارید می اندازید گردن مردم!
پس شما برای چی حقوق میگیرد؟! اگر قراره همه گیری اتفاق بیوفته شما چکاره هستید؟!
ما حدود 60میلیون نفر نیازمند داریم برای اینکه در خانه بمانند دولت باید به حساب هرنفر 700هزارتومان بریزه برای یکماه تا مردم درخانه بمانند این مبلغ چیزی حدود 3میلیارد دلار است . تمام کشورها این کار را میکنند. و کاسه چه کنم چه کنم دست نمی گیرند .
کارکنان بانکها با سی و اندی فوتی تا کنون در ردیف دوم تلفات مستقیم بعد از کارکنان محترم بهداشت ودرمان بوده اند در شعبه ما که 14 نفر پرسنل دارد دو نفر مثبت وبقیه دارای علائم هستند ودر شهرستان امکانات تست و حتی گرفتن سی تی اسکن موجود نیست وباید برای هر کاری بمشهد مراجعه شود کاش در تخصیص کیتهای تشخیص اینگونه شهرستانها در اولویت واقع شوند چرا که در شهرهای بزرگ امکانات دیگری نظر سی تی اسکن و سایر آزمایشات لازم وجوددارد
رئیس اداره کل روابط عمومی وزارت بهداشت در پاسخ به سوال «تابناک» مبنی بر احتمال باقی ماندن ویروس در آینده و تدابیر اتخاذ شده برای هزینه های درمان ابتلا به آن و همچنین هزینه‌های جانبی آن بر زندگی مردم گفت: معتقدیم که راه کاهش شیوع و همچنین هزینه‌های آن، این است که به جای منتظر ماندن در پایین رود برای شناسایی مبتلایان و رسیدگی به وضعیت آنها، در بالادست رود دنبال شناسایی مبتلایان باشیم و به همین منظور بسیج ملی مقابله با کرونا را در دستور کار قرار دادیم.

لطفا پارگراف اول را بخوانید که با تابناک مصاحبه کرده ، ایشان درخواست شناسائی افراد احتمالی بدون غربالگری و مسافرت رفته ها را میخواهد ، که بهتر است همسایگان در محلات و هیئت امناها در اماکن عمومی ، نیروهای امدادی و انتظامی را در اینخصوص یاری کرده و کسانی که در این مدت سفر بودند را گزارش نمایند که اینکار در حقیقت تکمیل چرخه نیروهای جامعه پزشکی محسوب میشود
اندکی از پول فروش نفت و گاز را خرج مردم کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
دهنت رو آب بکشی نفت و گاز که مال مردم نیست ما ل مظلومان و مستضعفین دنیاست شما امتحان الهی رو قبول شو
سلام بر کرونا تحریم و هلاکت و نابودی ایرانیان الحمدلله
چکار کنند .از نظر اقتصادی ورشکسته اند بنابر این با سیاست از این ستون به اون ستون فرجه میحواهند مملکت را اداره کنند که در نهایت این سیاست شکست خواهد خورد.
من از روز اول گفتم همه بابستی ماسک بزنن. دلیلش این بود که همه. دقت کنید همه. بازم میگم همه. به بار دیگه میگم همه، مجلور بودن توی چین و هنگ کنگ ماسک برنن. حتی پارچه ایشو و موفق شدن. چراشو محققین بی درد در بیارن.
سالهاست با همین سیاست از این ستون به اون ستون دارید استفاده میکنید. دریغ از یک برنامه بلندمدت واسه پیشرفت کشور. همیشه “دوران حساس کنونی” بوده است.
چرا برای مسئولین این قرص نسخه میشه به مردم رسید شما شدید اربااااب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخواستین یه بازار کلاهبرداری عظیم راه بندازین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعله فقط بدین اقایون تو ناصرخسرو توزیع کنن براتون
واقعا باید مسولیین خجالت بکشن از خودشون با این همه مریضی و بیکاری که درست کردن
باری به هر جهت بودن از ارکان مسئولین است
سالهاست از این ستون به اون ستون میکنید ! با این ستون های متزلزلتون !!!!
وی درباره چرایی یکنواخت بودن آمار ابتلا به کرونا در ایران، گفت: دلیل این موضوع این است که در کشور‌های دیگر روند بیماری مدیریت شده نیست. باید توجه کرد که تعداد موارد آی سی‌یو ثابت بوده و بیشتر عزیزانی هم که فوت می‌کنند از عزیزان بستری در آی‌سی‌یو بودند
من واقعا دیگه چیزی برای گفتن ندارم
اقا جان تو کشورای دیگه با قرنطینه هم موندن توش ما که حتی قرنطینه هم نداشتیم
دولت بخاطر عدم تصمیمیگیری صحیح باید جوابگوی جهش امارمرگ ومیر که عنقریب شاهدان خواهیم بود باشد
امروز استان اذربایجان غربی ۱۵۷ مورد جدید داشته
کجاش بهتره
به امریکا پیغام بدهید پول لازم است تا مردم در خانه بمانند و از وسایل نقلیه عمومی استفاده نکنند و اگر به دولت ما نمیدهد خودش مستقیما به این مردم پول پرداخت کند
چه ساده جواب داد من بیسواد... ملتهب شدم... "دلیل این موضوع این است که در کشور‌های دیگر روند بیماری مدیریت شده نیست"
من اگه این داروی ژاپنی رو پیدا کنم میخرم هرجور شده شما هم مشغول تست باش
این نهایت بی انصافیه که یسری آدم با تمام وجودشون چندین روزه دارن با این بیماری مبارزه میکنند و یسری از دوستان زیر 20 سال فقط نظر نا امیدکننده میزارند، درحالیکه خودشون حتی یک قدم برای مبارزه با این بیماری بر نداشتند. اگر قدری تجربه داشتید و کمی اوضاع دنیا رو در برابر این بیماری میدید این حرفهای .... رو نمیزدید
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
تو برو قدم بردار, روغنت یادت نره!
مسوول جهش مرگ ومیر به بهانه اجرای جهش تولید شمایید
پس این دعوای فاوی پرواویر دعوای علمی نیست دعوای مافیای اقتصادیه؟؟ اینجا هم بعله؟؟
آنچه شما بر سر ما می آورید دشمن نمیکند آقا وقتی دارو روی نور چشمیها جواب داده چرا نمیدید به ملت چرا راضی به مرگ مردم هستید
یارانه و خوشه بندی یادتونه
توی این اوضاع سازمان آمار داره کارمنداش میکشونه سازمان کارهای مشابه و ....
به چه قیمتی این کاهای ضروری تعطیل نمیشه
خود آمارشون زیر سواله کوچه به کوچه خونه به خونه راه بیافتند که چی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
اصلا این یارانه و کمک معیشتی را کی دیده ؟
تو کدوم کارتون جلویید؟ هر روز آمار مبتلایان بیشتر از روز قبلِ در دیگر کشورها با یک پنجم مبتلا نسبت به کشور ما یکماه قرنطینه کامل شده، چرا واسه جون مردم ارزشی قائل نیستید؟!
برای مردم و خودم متاسفم که در ایران به دنیا آمده ایم. فقط منتظرم بمیرم و دلیل این عدالت الهی را از خود خدا بپرسم.
این دفعه با سر خوردید تو ستون ولی ظاهرا !!!
چقدر رو اعصاب رژه میرید شماها .
می دونید توی ایران چندتا مثل این بنده خدایی که می گفت دو روز پنیر نتونستم بگیرم وجود دارد؟
کسی که سفره اش خالیست از مرگ نمی ترسه از روی زرد بچه اش می ترسه که از کمبود مواد مقویی اینطور شده
از جیب خالیش بیشتر از مرگ می ترسه
این به تجربه فهمید شرمندگی حاصل از فقر صد بار بدتر از مرگ هست
پس معلومه تا وقتی که شکم از گروسنگی آواز بیات ترک سر می ده کرونا که جای خود دارد اگر خطر رادیو اکتیو هم وجود داشته باشه کارگر و کشاورز باید بره بیرون
زمان قدیم نیست که بگیم یه نون پنیر می خوریم این یک ماه
چون قیمت پنیر ۱۰ تومان قیمت دو تا نون ۲ تومان می شه ۱۲ تومان اگر هر سه روز یک بسته پنیر بگیریم ۱۰۰ تومان پنیر می شه کلا ۱۶۰ تومان می شه حالا پول برق آب اجاره خونه شهریه مدرسه دولتی بچه و... جای خود
پس معلومه قرنطینه بی معنی هست
هر وقت دولت به معنی عام
تونست به کارگران روز مزد حداقل حقوق پایه یک ماه یک کارگر رو بده و ضرر یک ماه
و شرکت ها و کارخانه ها رو بده تا اینها هم تعطیل کنند
این موقع فاصله گذاری اجتماعی یا هوشمند جواب می ده وگرنه از الان تا صد سال انواع فاصله گذاری ها رو ردیف کنید اتفاقی نمی افته
تازه الان فصل بهار هست فصل شروع کشت و کار ببنید چقدر بیماری افزایش پیدا می کننه
البته دولتی که تحریم رو برکت می دونه نمی تونه چنین هزینه ای را تقبل کند
امریکا ۱۰۰۰ میلیارد دلار در نظر گرفت
شما یک صدم این رو نمی تونید تحمل کنید
پس بهتر نیست سیاست آشتی با جهان رو پیش بگیریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
این روزها به گفته خود اقای روحانی روز آزمون الهی است
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
جناب همین امریکا که داری سنگشو به سینه میزنی به بهانه های واهی باعث شده اقتصاد کشور به این روزبیفته.
به ایشون چه ربطی داری :
کی از ایران نفت میخره؟
دکتر جون شما زمان رو نه تنها نخردی بلکه سوزوندیش
مدیریت ستونی مسئولین کشور پدر مردمو درآورده..
لطفاپروتكل ويزيت بيماران دربيمارستانها ومراكزدرماني بالاخص درمطب پزشكان راارايه فرماييد
کلا ما مردم سعی وخطا بودیم
متاسفانه دولت مانند تمام فعالیتهای قبلی هیچ برنامه منسجمی برای برخورد با این بیماری ندارد. کرونا را شکست میدهیم ولی به بهای هزاران نفر.
با سلام به هموطنان عزیز

میبینم همش گلایه و غر زدن هست گفتم یه پیام بذارم برای کسانی که حرف حق میپذیرند.
ظرات شما, واقعا عحیب است
آقای جهان پور!
شما هر کار بکنید ما غُر خومودن را می زنیم.
از قدیم گفتند جلوی آب را میشه بست، ولی دهن ما رانه
اونوخت این ایده بکر هوشمندسازی به ذهن کی رسیده؟
وقتی وزیر سابق بهداشت و درمان در دی ماه سال 98 به وزارت بهداشت و بقیه ورود و شیوع کورنا را داد چرا هیچ فکری به مردم نکردین
سخنگو:نکته مهم در این خصوص بی ارزش بودن تست است چون ممکن است بعدا فرد مبتلا شود
بنده خدا سخنگو.
بنازم به ویدئوی آموزشی دولت وتوجه کافی ولازم به نحوه استفاده از آب نگون بخت در شستن دست وصورت تاکیدی .

بنازم ..................
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها
آخرین اخبار