بازدید 24577
پیمانه اقتصادی؛

رسوب ۵ میلیارد دلار ایران در بانک مرکزی عراق/ چین تا ۲۰۳۰ اقتصاد اول دنیا می‌شود/ دو محصول خرما و کشمش در راه بورس

این پیمانه تیتر‌هایی همچون سومین مرحله یارانه معیشتی واریز شد، برزیل در تولید نفت خود رکورد زد، ظرفیت‌های بازارسرمایه تکیه گاه محیط کسب و کار، تحریم هوآوی در اروپا؟ تحریم‌های آمریکا خط لوله «نورداستریم۲» را متوقف می‌کند و تولید بیش از ۵۲۴ هزار دستگاه خودروی سواری را در بر دارد.
کد خبر: ۹۵۵۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵ 29 January 2020

رسوب ۵ میلیارد دلار ایران در بانک مرکزی عراق/ چین تا ۲۰۳۰ اقتصاد اول دنیا می‌شود/ دو محصول خرما و کشمش در راه بورستابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون سومین مرحله یارانه معیشتی واریز شد، برزیل در تولید نفت خود رکورد زد، ظرفیت‌های بازارسرمایه تکیه گاه محیط کسب و کار، تحریم هوآوی در اروپا؟ تحریم‌های آمریکا خط لوله «نورداستریم۲» را متوقف می‌کند و تولید بیش از ۵۲۴ هزار دستگاه خودروی سواری را در بر دارد.

رسوب ۵ میلیارد دلار ایران در بانک مرکزی عراق

دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق در گفت و گویی اظهار داشت: اتفاق های اخیر در عراق و درگیری این کشور با اعتراض ها، تحصن ها و آشوب‌ها باعث شده تا فضای عراق ناامن شود و تجارت کاهش پیدا کند. وی با بیان اینکه در تجارت با دولت مرکزی عراق، ‌کاهش مبادلات ثبت شده،‌ افزود: اکنون در صادرات به اقلیم کردستان عراق، آرامش حکمفرما بوده و بازسازی‌هایی که شروع شد، کاهش صادرات را جبران کرد. 

حسینی تاکید کرد: آمار صادرات ده ماهه نیز نشان می‌دهد، هشت میلیارد دلار صادرات به این کشور انجام شده است. بخش خصوصی می‌تواند پول صادرات فرآورده‌ها به عراق را به کشور وارد کند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد، ‌اما شرایط برای انتقال پول صادرات برق و گاز متفاوت است. دو قرارداد دولت ایران با دولت عراق در زمینه صادرات گاز و برق وجود دارد و برای پرداخت پول برق و گاز صادراتی، ‌ایران و عراق شیوه ای طراحی کرده‌اند که پرداخت پول نیز در آن انجام می‌شود. حسینی تاکید کرد: دولت عراق پول را به شکل دینار به بانک مرکزی این کشور واریز می‌کند، اما به دلیل تحریم‌ها و مباحث بانکی، شیوه ای برای انتقال آن پول به کشور وجود ندارد و بنابراین، چهار تا پنج میلیارد دلار در حساب بانک مرکزی عراق رسوب کرده است. /ایرنا

سومین مرحله یارانه معیشتی واریز شد

شب گذشته سومین مرحله حمایت معیشتی به حساب ۱۸ میلیون و ۹۹۷ هزار و ۹۶ خانوار واریز شد. از این مرحله تعداد ۷۵۷ هزار و ۳۲۴ خانوار دیگر به تعداد مشمولین اضافه شده اند که حمایت معیشتی مرحله اول، دوم و سوم را همزمان دریافت کردند. این مرحله از حمایت معیشتی به دلیل تعطیلی‌های پیش روی، دو روز زودتر به حساب سرپرستان واریز شده است. لازم به ذکر است در این مرحله نیز مانند سایر دفعات برای خانوار‌های تک نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهار نفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان پرداختی صورت گرفته است.

برزیل در تولید نفت خود رکورد زد

طبق گزارش جدید رویترز برزیل در سال گذشته بیش از یک میلیارد بشکه نفت تولید کرده است. این اولین باری است که تولید سالانه نفت برزیل از مرز یک میلیارد بشکه عبور می‌کند. ناظر صنعت نفت برزیل، ای‌ان‌پی، اعلام کرد که میانگین تولید نفت روزانه این کشور به ۳.۱۰۶ میلیون بشکه در روز رسید که این نشان دهنده جهشی ۷.۷۸ درصدی نسبت به سال گذشته است. بیش از نیمی از تولید نفت برزیل در سال ۲۰۱۹ از حوزه نفتی عمیق دریایی این کشور به دست آمده است. میزان مشارکت این حوزه در تولید نفت خام امسال برزیل ۶۳۳.۹۸ میلیون بشکه در روز بوده است که نسبت به سال قبل ۲۱.۵۶ درصد بهبود یافته است. طبق اعلام ای‌ان‌پی، تولید نفت برزیل اولین بار در نوامبر ۲۰۱۹ به مرز ۳ میلیون بشکه در روز رسید و کل تولید نفت و گاز این کشور هم به ۳.۹۵ میلیون بشکه در روز افزایش یافت که رکورد جدیدی محسوب می‌شود. افزایش قدرتمند تولید نفت خام به واسطه افزایش مداوم تولید از ۸ ایستگاه شناور جدید تولید، ذخیره و بارگیری نفت، بوده است. تنها این هشت ایستگاه شناور در بین ماه‌های اکتبر تا نوامبر ۱۰۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام برزیل افزودند.

ظرفیت‌های بازارسرمایه، تکیه گاه محیط کسب و کار

محمد شریعتمداری در خصوص نقش بورس و بازار بدهی کشور در تامین مالی کسب و کارها گفت: یکی از مهمترین روش‌های تامین مالی از طریق بازار ثانویه است. وزیر رفاه، کار و تعاون ضمن ابراز ناخرسندی از اتکای تامین مالی از طریق نظام بانکی خاطرنشان کرد: تلاش‌ها بر این است که با تغییر جهت تامین مالی از بانک به بازار سرمایه، توسعه فعالیت های تولیدی محقق شود. وی تصریح کرد: تامین مالی خرد تضمین شده از طریق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاونی‌ها در کشور یکی از این نمونه هاست که در آن قدم برداشته ایم؛ چنانچه مقررات کشور اجازه دهد «توکنایز کردن» فعالیت های اقتصادی در حوزه تامین مالی، روش نوین دیگری است که در راستای توسعه فعالیت های اقتصادی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد. /بازار سرمایه (سنا)

تولید بیش از ۵۲۴ هزار دستگاه خودروی سواری

بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید ۵۲۴ هزار و ۲۰۰ دستگاه خودروی سواری از سوی خودروسازان از آغاز امسال تا پایان آذرماه و افت ۲۵.۷ درصدی آن نسبت به مدت مشابه است. بر پایه آمارهای یاد شده، در این مدت تولید وانت با رشد ۱۶.۵ درصدی همراه شد و به ۴۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه رسید. همچنین در ۹ ماهه امسال، هزار و ۴۵۶ دستگاه اتوبوس، مینی بوس و ون در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت ۵۲.۲ درصدی داشته است. علاوه براین تولید کامیون، کامیونت و کشنده با افت ۶۳ درصدی به سه هزار و ۱۹۶ دستگاه رسید. تا پایان آذرماه، ۲۹۴ دستگاه کمباین در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افت ۵۰.۹ درصدی داشته است. اما تولید تراکتور رشد ۱۵.۷ درصدی ثبت کرد و به ۱۳ هزار و ۷۹۵ دستگاه رسید.

چین تا ۲۰۳۰ اقتصاد اول دنیا می‌شود

مرکز تحقیقات اقتصادی ژاپن اعلام کرد تا سال ۲۰۶۰ اقتصادهای در حال ظهور چین و هند بیش از ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهند داد. این اتاق فکر که پایگاه آن در توکیو ژاپن است، اعلام کرد که سهم چین از اقتصاد جهانی ۲۰ درصد خواهد شد و سهم هند به حدود ۱۶ درصد خواهد رسید. این در حالی است که در سال ۲۰۱۹ میزان سهم این دو کشور از اقتصاد جهانی به ترتیب ۱۷ و ۴ درصد شده بود. پیش‌بینی شده است که چین جایگاه خود به عنوان دومین اقتصاد بزرگ جهان را تا سال ۲۰۳۰ که از آمریکا جلو زده و به اقتصاد اول جهان تبدیل می‌شود، حفظ کند. پیش‌بینی شده است در سال ۲۰۶۰ آمریکا دوباره اقتصاد اول جهان شده و چین و هند در رتبه‌های بعدی قرار بگیرند. سهم آمریکا و اروپا از اقتصاد جهانی که در سال ۲۰۱۹ روی هم رفته بیش از ۵۰ درصد بود، در سال ۲۰۶۰ به کمتر از ۳۸ درصد سقوط خواهد کرد.

تحریم هوآوی در اروپا؟

خبرگزاری فرانسه در خبری فوری گزارش داد اتحادیه اروپا اعلام کرد، قصد ندارد به درخواست آمریکا حضور هوآوی در توسعه شبکه مخابراتی نسل پنجم این قاره را ممنوع کند. مقامات اروپایی البته گفته‌اند قوانین سختی رابرای حضور هوآوی در توسعه  شبکه 5G در سطح این قاره اعمال خواهند کرد.

تحریم‌های آمریکا خط‌ لوله «نورداستریم۲» را متوقف می‌کند

جان هربست، مدیر مرکز اوراسیای انجمن آتلانتیک، که قبلاً به عنوان سفیر آمریکا در اوکراین خدمت کرده است، هشدار داد، تحریم‌های اخیر آمریکا که شرکت‌های اروپایی شرکت‌کننده در پروژه نورد استریم ۲ را هدف قرار داده، آخرین اقدام آمریکا ضد این پروژه نیست. خبرگزاری روسی لنتا با اشاره به رسانه‌های اوکراینی گزارش داده است، سفیر سابق آمریکا مدعی می‌شود این تحریم‌ها می‌تواند سال‌های سال پروژه خط‌ لوله صادرات گاز روسیه به اروپا را متوقف کند؛ اما موانع دیگری هم می‌تواند بر سر راه این پروژه ظاهر شود. این دیپلمات سابق قبلاً پیش‌بینی کرده بود که پروژه نورد استریم ۲ به مدت دو سال متوقف خواهد شد که این زمان برای آمریکا و سایر تأمین‌کنندگان برای ورود به بازار گاز اروپا کافی خواهد بود. تحریم‌های جدید آمریکا علیه این پروژه باعث شد تا شرکت سوئیسی آلسیز، که در لوله‌گذاری دریایی نورداستریم ۲ فعال بود، از پروژه خارج شود.

دو محصول خرما و کشمش در راه بورس

حامد سلطانی‌نژاد مدیرعامل شرکت بورس کالا با بیان اینکه هر کالایی که می خواهد در بورس کالا عرضه شود باید چند خصوصیت داشته باشد، توضیح داد: نخست آنکه کالای مذکور باید در خارج از بازار نقد قوی داشته باشد؛ یعنی بازاری داشته باشد با تعداد فعالان زیاد که قیمت هایش هر روز به عموم مردم اعلام می‌شود. ضمن اینکه کالا باید قابل استاندارد شدن هم باشد. کالایی که تا کنون در بورس کالا عرضه شده اند عموما این ویژگی‌ها را داشته اند، زیرا اگر نداشته باشند نمی‌توانند در تابلوی اصلی بورس پذیرش شوند، زیرا مبنای ما این است که یک کالای استاندارد را در بورس عرضه کنیم تا خریدار و فروشنده بدانند کالا را با چه ویژگی‌هایی مورد معامله قرار می‌دهند و اگر این ویژگی‌ها در کالا نباشد، خریدار می تواند بعدا ادعای حقوقی مطرح کند؛ بنابراین کالاهایی که همگن نیستند خصوصیت عرضه در بورس کالا را ندارند. سلطانی‌نژاد در ادامه گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه زیره، زعفران و پسته در بورس کالا عرضه می‌شوند، اظهار کرد: دنبال آن هستیم که خرما، کشمش و محصولات دیگر را هم در بورس کالا عرضه کنیم و احتمالا عرضه سه محصول ذکر شده  تا پایان سال انجام و معاملات آغاز می شود.

پیش از این شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرده بود تلاش می‌شود خرما و کشمش در بورس کالا عرضه شوند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۷
ایا مسیله خارج شدن دیپلماتیک ۱۷۰ میلیلرد دلار به دبی شایعه است
۵میلیارد دلار پول تو کشور دوست و برادر مون عراق بایکوت شده .قابل توجه دوستان مخالف fatf دیگه از عراقم نمی تونیم پولمون بگیریم بخاطر تحریم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
قابل توجه دوستان یا مخالفان اف ای تی اف؟
دوستان این معاهده می گفتند اگر به لیست سیاه برویم نمیتوانیم کار کنیم ولی مشکل اینجا هست که هنوز به این لیست نرفتیم
دوستان این معاهده دستتون رو شده برای سیاسی کاری که با فرار رو به جلو بخواهید این را تصویب کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
با اف ای تی اف هیچی پول نمیتونیم دریافت کنیم وقتی امریکا تحریم کنه با اف ای تی اف هم هیچ کاری نمی تونید بکنید در زمان تحریم اف ای تی اف بی معناست بفهمید که نمی فهمید
جانباز جنگ تحمیلی
| Germany |
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
مگر خسارت جنگ و تقاس خون شهدای گرانقدر رو گرفتیم
مازیار
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۰
این تحریم ها ربطی به این موضوع ندارد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۰
حالا مثلا پولمونو گرفتیم از عراق.. برای من و شما چه فرقی میکنه؟ میاد توو جیب ما؟
عراق ، کشور نفرین شده
ما هر چی میکشیم از انگلیس و روسیه هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۰
ما هرچی میکشیم از بیسوادی و بی فرهنگی و خودشیفتگی خودمونه
چرا پول هيچ كشوري دربانكهاي ما رسوب نميكند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
چه سوال خوبی
ناشناس
| Germany |
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
بانکهای ما مثل ماهیتابه های نچسب هستند موقع استفاده ازشون چیزی کف تابه نمیچسبه.
عراقیها بگن صلوات برای ما کافیه .ایرانیها از اول دست دل باز بودند .
جالب اینجاست اگه قطع کنیم برقو مردموشون میان خیابون و علیه ایران شعار میدن و ..... ما چقدر بدبختیم!حوادث بصره سالهای پیش یادمونه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
یعنی شما هنوز نفهمیدین اونایی که تو بصره علیه ایران شعار دادن همون داعشیهای نرم هستند که تو ایران هم عکس سردار سلیمانی رو پاره کردن؟ امریکا تو کشورهای هدفش یه هوادارایی داره که طبق دستور اربابشون هر موقع دستور بده میان تو خیابون و اتیش میزنن ، پاره میکنن،به نفع آمریکا و انگلیس واردمیدون میشن و شعارهای دیکته شده رو سر میدن و بعدش مثل بمب تو شبکه های ماهواره ایشون میترکونن. هوشیاری بخدا کار خیلی سختی نیست
رسوب غرامت جنگ را هم حساب کنید
دولت بی بخار حتی نصف کارایی نظامی های ما را ندارد برای اینکه تحریم ها را خنثی کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
تحریمها همش به خاطر این دوستان نظامی شماست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
اگر دوستان نظامی ما نبودن که تو اینجا نمیتونستی بیایی و پیام بذاری
15:32
و اگر خداى نا خواسته دولت عراق به دست مخالفان جمهورى اسلامى ايران بيفتد ، اين پولهاى رسوب كرده در بانك مركزى عراق هم مى رود پيش ساير اموال ايران در اكثر ممالك دنيا ،
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
و البته احتمال وقوع یک کودتا در عراق، بسیار محتمل است. هیچ بعید نیست که بعثی ها مجددا قدرت را در دست گیرند تا از آمریکا انتقام سختی بگیرند
اگر عراق بخواهد پنج ميليارد مطالبات ايران را پرداخت كند پول را جامه داني هم به ايران ميفرستد (يادمان نمي رود ايران در يك انتخابات عراق دلار ها را باكارتن به طور قاچاق براي كمك به يك گروه حامي فرستاده بود كه پليس عراق أنرا كشف وضبط كرد مراتب دررسانه هاي مجازي افشا شد )
چین همین الان هم با فاصله اقتصاد اول دنیاست
شما بجای نگاه سیاسی به موضوع،علمی فکر کن.دلیل ای نشت، کمبود بارندگی و به تبع آن، افزایش بیش از حد ریزگردها در آسمان عراق است.این ریزگردها با دلار واکنش میدن و رسوب دلاری ایجاد میکنند.
آمریکا برای رتبه اول اقتصادیش تنها جوهر و کاغذ را به چاپخانه های دلار میفرستاد. اما این تک تک مردم چین بودند که با تلاش و زحمت وسختیها,تولید کشورشان را به حدی بالا بردند که هیچ کشور و هیچ سازنده ای توان رویا رویی با آن را ندارد. شلوغیهای هنگ کنک, اعزام ناوهای جنگی به منطقه چین, داغ نگاه داشتن موضوعات پیرامون کره شمالی, جنگ بیولوژیکی سارس و کرونا و ایجاد جنگهای طولانی در غرب آسیا و هزینه ساز از دسیسه های آمریکا برای به عقب انداختن زمان آغازحکومت (یوآن) بر دنیاست.
چرا مهاجرین و پناهندگان قانونی مشمول یا رسانه ها و وام های بانکی نمیشوند؟
چراتبعیض ونادیده گرفتن حقوق انسای پناهندگان یک امر معمول وسیستماتیک شده است ....
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها