ته چین؛

طرز تهیه نان تافتون

کد خبر: ۹۳۴۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 07 November 2019
تعداد بازدید : 8151
بازدید 17785
نان تافتون یا تافتان نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می‌شود. نان تافتون، نان سنتی مسطحی است که از آرد معمولی (سبوس گرفته) و آرد ستاره به نسبت لازم، آب، نمک، مخمر صنعتی یا خمیر ترش طی فرآیندهای تخمیر تهیه شده و پس از شکل‌دهی به صورت خاص خود بر روی سطح داغ پخته می‌شود. نان تافتون در گذشته بی نمک پخت می‌شد و به عنوان نان رژیمی برای بیماران دارای فشار خون مورد استفاده بوده‌است. پیش از این دستور پخت نان‌های سنگک و بربری را در فر در تابناک فراگرفته‌اید و اکنون نوبت تهیه خمیر و پخت نان تافتون روی ساج نان پزی است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط