ته چین؛

طرز تهیه پاپ کورن با چهار طعم مختلف

کد خبر: ۹۳۲۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 26 October 2019
تعداد بازدید : 156105

مواد لازم:

کول رنچ:
ترکیب خشک سس رنچ و قاشق غذاخوری
پاپریکا یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر پیاز نصف قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
روغن نارگیل یک و نیم قاشق غذاخوری
دانه‌های ذرت زرد یک سوم پیمانه

خردل عسلی:
پودر پیاز یک قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
خردل زرد دو قاشق غذاخوری
سرکه سفید یک قاشق چای‌خوری
عسل دو قاشق غذاخوری

باربیکیو:
پاپریکای دودی دو قاشق چای‌خوری
پودر فلفل نصف قاشق چای‌خوری
پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
پودر پیاز یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
بوفالو:
پاپریکا یک قاشق چای‌خوری
فلفل کاین یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
شکر یک قاشق غذاخوری
سس تند دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوریص

بازدید 218484
پاپ کورن یکی از تنقلات خوشمزه و سرگرم‌کننده است که می‌توان در مهمانی‌ها و دور همی‌ها و حتی به تنهایی حین تماشای فیلم از آن لذت برد. اگر می‌خواهید این خوراکی خوشمزه را کاملاً طبیعی و خانگی و در سه طعم مختلف درست کنید و نگران مواد نگه‌دارنده نباشید می‌توانید این ویدیو را با زیرنویس فارسی در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری