بازدید 5483

۴۰ درصد فاضلاب اهواز در کارون می‌ریزد

کد خبر: ۹۲۶۹۳۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۵ 01 October 2019
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان وضعیت تصفیه فاضلاب ۱۳ بیمارستان را در این استان نامناسب بیان کرد و گفت که از تعداد فاضلاب عفونی ۶ بیمارستان به صورت تصفیه نشده و خام وارد رودخانه‌ها و منابع آبی استان می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا محمدجواد اشرفی روز دوشنبه در پنجاه و یکمین شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون با انتقاد از سیستم ناکارآمد تصفیه فاضلاب‌های بیمارستانی در خوزستان، بیان کرد: بیمارستان‌های حضرت زینب (س) ماهشهر و لالی به طور کلی فاقد تصفیه خانه فاضلاب هستند و تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان‌های گلستان و منفرد نیاکی (۵۷۸ ارتش) و سینا در اهواز و بیمارستان امام رضا (ع) امیدیه بیش از یک سال است که غیرفعال شده و فاضلاب به صورت تصفیه نشده به رودخانه تخلیه می‌شود.

وی با اشاره به وجود ۵۹ بیمارستان در خوزستان ادامه داد:به طور کلی وضعیت مدیریت سیستم تصفیه فاضلاب ۱۳ بیمارستان نامناسب است.

اشرفی گفت: هیچ توجیهی وجود ندارد که بیمارستان‌ها سیستم تصفیه فاضلاب نداشته باشند و فاضلاب آن‌ها به صورت مستقیم در محیط زیست و منابع آبی تخلیه شود.

وی افزود: پایش فاضلاب بیمارستان‌ها هر سه ماه یک بار بر اساس نمونه گیری آزمایشگاه متعمد و یا اداره کل محیط زیست انجام می‌شود.

۴۰ درصد فاضلاب اهواز در کارون

دبیر شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون همچنین با اظهار ناامیدی از اجرای طرح‌های تصفیه فاضلاب شهری که به کارون می‌ریزد، از نبود پیشرفت مناسب طرح‌های تصفیه خانه فاضلاب‌های شهری در خوزستان به ویژه اهواز انتقاد کرد و گفت: تخلیه فاضلاب شهری به رودخانه کارون به ویژه در مقطع اهواز همچنان ادامه دارد.

وی افزود: هم اکنون حجم قابل توجهی از فاضلاب اهواز معادل ۴۰ درصد، از پنج خروجی اصلی به صورت مستقیم و بدون تصفیه وارد رودخانه کارون می‌شود که از نظر زیست محیطی و اجتماعی مشکلات زیادی ایجاد کرده است.

اشرفی اضافه کرد: تامین نشدن اعتبار تصفیه خانه فاضلاب اهواز باعث شده که تصفیه خانه فاضلاب تکمیل نشود و حتی اقدامات کوتاه مدت برای چند نقطه بحرانی نیز به نتیجه نرسد.

به گفته وی شرکت آب و فاضلاب خوزستان متعهد شده بود که تا نیمه نخست سال ۹۸، پنج تصفیه خانه فاضلاب را در شهر‌های این استان به بهره برداری برساند، اما این طرح‌ها هم اکنون ۸۰ درصد پیشرفت دارد و به اتمام نرسیده است.

وی با اشاره به حذف ردیف اعتباری مصوبه علاج بخشی و احیای کارون بیان کرد: اگر چه در این زمینه با ریاست جمهوری نیز مکاتبه شده، اما این اعتبار هنوز محقق نشده، البته سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان اعلام کرده که نوبخت رییس سازمان مدیریت و بودجه در سفر اخیرش به خوزستان وعده داده که اعتبار این طرح در بودجه سال آینده پیش بینی شود.

اشرفی ادامه داد: تنها راهکار جلوگیری از تخلیه فاضلاب به کارون همین مصوبه است، زیرا با اعتبارات استانی نمی‌توان تصفیه خانه‌های فاضلاب را راه اندازی کرد.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش جهاد کشاورزی راندمان آبیاری در خوزستان از ۳۰ درصد به ۴۲ درصد رسیده، اگر چه این رقم با استاندارد‌ها و شرایط مطلوب فاصله بسیاری دارد.

اشرفی در ادامه گفت: نی زدایی از کارون نیز قرار بود به صورت مشترک توسط سازمان آب و برق و شهرداری اهواز به اجرا درآید.

بر اساس این گزارش، اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در نشست گذشته شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون با تعیین ضرب الاجل یک ماهه برای شرکت آب و فاضلاب اهواز، گفته بود این شرکت در صورت ارایه ندادن برنامه مدون درباره جلوگیری از تخلیه فاضلاب شهری به رودخانه کارون در یک ماه آینده، به مراجع قضایی معرفی می‌شود.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۰
وقتي آب به كارون نمي رسه ، داد همه به آسمون ميره كه چرا آب كارون رو منتقل كردين به جاي ديگه و زمانيكه آب داره ، فاضلاب توش خالي مي كنن !!!!!!!
من که اینجام با چشم خودم می بینم همش داره می ریزه. کیانپارس زیتون کوروش و ....... بیمارستان ها
چرا این مدیر بجای مصاحبه و تشویش اذهان عمومی و بالاخص مردم خوزستان از قدرت قانونی خود برای توقف ریختن فاضلاب استفاده نمی کند بخدا مردم از شنیدن اخبار این چنینی که نشان از ضعف مدیریتی کشور دارد خسته شده اند
در کدام شهرها فاضلاب به رود یا رودخانه ها نمی ریزد ؟ گیلان که افتضاح است .
شهرداری اهواز تعطیل است لطفا به خودتان زحمت ندهید. شهر اهواز سیستم فاضلاب ندارد و تمام زباله ها و نخاله ها هم در حاشیه کارون رها می شود و منظره بسیار زشت و زننده ای کنار پارکهای ساحلی ایجاد می کند. جالب آنکه گاو میشها هم از میان زباله ها دنبال غذا برای خود می گردند. برای آسفالت ریزی ها و خیابانهای جدید هم حتی فکر نمی کنند که جوی آبی بگذارند و تکلیف آب باران چه خواهد شد معلوم نیست. به همین علت با یک بارش ساده باران برکه های آب کثیف گوشه و کنار شهر درست شده و مکافات آن (پاشیدن آب به سر و روی آدمها و ساختمانها و گل و ...) تا زمانی که این آبها خشک نشود ادامه می یابد.
مردم خوزستان گرفتار بی مسئولیت ترین مدیران و مسئولان دولتی شده اند.فضلاب عفونی بیمارستان به رودخانه میریزد و از انجا دوباره برای استفاده اب شرب با قیمت گذاف به مردم فروخته میشود و این اب با انواع الودگی و مشکلاتی که دارد مردم را باز هم به بیمارستانها می کشاند.میبینید که یک زنجیره ای درست کردهاند تا جان و مال مردم بینوا را به جیب خود بکشانند
100 درصد آبهای فاضلاب مازندران به دریای خزر می ریزد
اقا امارتان غلطه!!! 100% فاضلاب به کارون میریزد. شما حتی یک مورد را مثال بزن که به کارون نمیریزد
سازمان محیط زیست کجاست الآن دقیقاً؟
پس ایشون اونجا چه میکنه؟ درداورتر اینکه پایین دست کارون از همین اب برای پرورش ماهی استفاده میشه و میدن به خورد خلق ا...
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر