بازدید 18573
۳

عدم اکران «شبی که ماه کامل شد» در سیستان و بلوچستان به دلایل غیرسینمایی

ظاهراً برخی ملاحظات که بی‌ارتباط با مضمون فیلم نیست، باعث شده با تأمل بیشتری درباره اکران عمومی شبی که ماه کامل شد در سیستان و بلوچستان تصمیم‌گیری شود. همین ملاحظات در اینکه تقریباً تا پایان مراحل تولید این فیلم، خبر چندانی از مضمون و جزئیات آن درز نکرد، بی‌تأثیر نبود.
کد خبر: ۹۰۷۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹ 23 June 2019

اکران «شبی که ماه کامل شد» در سیستان و بلوچستان مشکل سینمایی نداردپس از آنکه فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به اکران عمومی درآمد، در اتفاقی قابل تأمل این فیلم تنها در استان سیستان و بلوچستان که از قضا داستان فیلم به آنجا بازمی‌گشت و بخشی از جامعه هدف آن در این منطقه ساکن بودند، به نمایش عمومی درنیامد؛ اتفاقی که نقدهایی به آن وارد شد و اکنون پیگیری‌های «تابناک» نشان می‌دهد، این اتفاق دلایل سینمایی ندارد و سازمان سینمایی منعی برای اکران فیلم در این استان در نظر نگرفته است.

به گزارش «تابناک»؛ فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار با استقبال عمومی و فروش قابل توجهی مواجه شد. این فیلم با داستان عشق یک فروشنده به دختری که برای خرید به مغازه او رفته، شروع می‌شود؛ فروشنده‌ای که از قضا عبدالحمید ریگی برادر عبدالمالک ریگی از آب درمی‌آید که هنوز درگیر فرقه‌های تروریستی نشده اما خیلی زود او تحت تأثیر القائات برادرش، مسیر برادرش را پیش می‌گیرد و به خوبی مسیر تغییر یک شخص با زندگی طبیعی به یک شخص افراطی و تروریست به تصویر کشیده می‌شود.

این فیلم سینمایی برای نخستین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فجر رونمایی شد و پس از نامزدی در سه رشته، توانست شش سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد، بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین چهره پردازی را از آن خود کند. الناز شاکردوست، هوتن شکیبا، فرشته صدرعرفایی، پدرام شریفی، امین میری، فرید سجادی حسینی، شبنم مقدمی، آرمین رحیمیان و علی هدایتی در این فیلم مقابل دوربین سامان لطفیان بازی کردند و در بهترین اثر کارنامه کاری آبیار نقش آفرینی نمودند.

اکران «شبی که ماه کامل شد» در سیستان و بلوچستان مشکل سینمایی ندارد

فروش این فیلم تا اینجا از شش میلیارد تومان عبور کرده و در اکران عمومی که از هفته‌های پیشین و در قالب اکران عید فطر آغاز شد، با استقبال قابل توجهی مواجه شده است. در این میان اتفاق قابل تأمل اینکه، این فیلم تنها در استان سیستان و بلوچستان که بخش وسیعی از داستان فیلم در آن می‌گذرد، اکران نشده است!

پیگیری‌های «تابناک» حکایت از آن دارد که عدم اکران این فیلم در استان سیستان و بلوچستان دلایل سینمایی ندارد و سازمان سینمایی مخالفتی با اکران عمومی فیلم در این استان نداشته و منعی برای چنین اقدامی وجود ندارد، بلکه دلایل غیرسینمایی بر این وضعیت سایه انداخته است. ظاهراً برخی ملاحظات که بی‌ارتباط با مضمون فیلم نیست، باعث شده با تأمل بیشتری درباره اکران عمومی شبی که ماه کامل شد، در سیستان و بلوچستان تصمیم‌گیری شود.

همین ملاحظات در اینکه تقریباً تا پایان مراحل تولید این فیلم، خبر چندانی از مضمون و جزئیات آن درز نکرد، بی‌تأثیر نبود. البته رایزنی‌ها و تعاملاتی صورت پذیرفته که ممکن است زمینه اکران این فیلم را در برخی شهرهای سیستان و بلوچستان فراهم آورد؛ اتفاقی که باعث خواهد شد تا مردم سیستان و بلوچستان بتوانند این فیلم را که به خوبی در تفکیک میان مردم صلح‌دوست و حتی اعضای غیرافراطی خاندان ریگی با برخی تروریست‌ها موفق عمل کرده، تماشا کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۳
دراستان وبالاخص مرکز آن که هیچ سینمایی وجود ندارد همان بهتر که این فیلم هم برای مردم استان اکران نشود.قبل از انقلاب در زاهدان3 سینما(مهربان،فرهنگ وملک)وجود داشت که حداقل25 سال است که زاهدان هیچ سینمایی ندارد وگویا جای سینما را سالن های آمفی تئاتر هلال احمر ودیگر سالن های آمفی تئاترگرفته است
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۲
شهر ما و شهر همجوار ما روی هم هفت تا سینما داشتند که فقط از این دوشهر یک سینما دارند و بقیه به مراکز تجاری تعییر کاربری دادند .
اگر یک روز توی استان مزبور رندگی کرده بودی جواب این ابهامت را می گرفتی ومی فهمیدی
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل