ته چین؛

طرز تهیه پارافه کدو حلوایی

کد خبر: ۸۹۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ 28 April 2019
تعداد بازدید : 912

مواد لازم:
دویست و بیست و شش گرم پنیر خامه‌ای
صد و نود و هشت گرم خامه مارشملو
یک قاشق غذاخوری آب پرتغال
سیصد و نود و شش گرم پوره کدو حلوایی
یک چهارم پیمانه شیره درخت افرا
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
نصف قاشق چای‌خوری جوز هندی
یک قاشق غذا‌خوری عصاره پرتغال
نان شیرینی ترد و زنجبیل‌دار

 

 

بازدید 4486
پارافه‌ یک نوع دسر چند لایه است که به صورت سرد سرو می‌شود. پارافه را معمولا با خامه و تخم‌مرغ درست می‌کنند ولی در ایالات متحده از بستنی، خامه، ژله و میوه‌های مغزدار نیز برای درست کردن آن استفاده می‌شود. طرز تهیه پارافه کدو حلوایی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری