بازدید 12737
۴
بازتاب

دفاعِ‌ علیرضادبیر ازجدیدی‌وحیدری در تلویزیون

کد خبر: ۸۹۴۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۳ 26 April 2019

علیرضا دبیر که بعد از خداحافظی از دوران قهرمانی بیشتر به میز و صندلی مدیریت چسبید و طی دو دوره در شورای شهر کاملا چهره یک مدیر سیاسی و اجتماعی را به خود گرفت - و البته نایب رییسی کمیته ملی المپیک را هم یک دوره تجربه کرد- حالا از اینکه فدراسیون کشتی تماسی با او نداشته، گله دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، دارنده مدال طلای المپیک سیدنی این روزها دوباره در کشتی آفتابی شده و می خواهد صندلی ریاستش را مال خود کند و در این راه رقبای بسیار قدرتمندی دارد. از امیر خادم گرفته تا حیدری و جدیدی و ... او که مدتی هم در آمریکا ساکن بود، حالا برگشته است تا قدرت را در کشتی ایران به دست بگیرد. حضور دبیر در برنامه ورزش و مردم به بهانه حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی باعث شد به چند سوال نه چندان چالشی پاسخ بدهد.

باید برنامه و بودجه داشته باشیم

کسب درآمد حتما مهم است؛ اما همه مشکل ما نبود نقدینگی و پول نیست. همیشه در مسائل حاکمیتی و دولتی می‌گویند برنامه و بودجه مهم است. پس باید برنامه داشته باشیم تا بودجه را به درستی هزینه کنیم. در چند سال اخیر پول هم آمد و رفت، اما نتوانستیم نتایج مدنظر را بگیریم. یکی از موارد که اولویت هم دارد، درآمدزایی است. دیدم وزیر ورزش صحبت کرده بود و گفته بود کسانی بیایند قبول مسئولیت کنند که می‌توانند درآمدزایی کنند.

دلار که ۱۰ هزار تومان شد، به مشکل خوردند

فدراسیون کشتی در چند سال اخیر به قول دوستان چند صد میلیارد تومان درآمد داشته، اما مهم این است که درآمد پایدار چقدر بوده است. من که به اندازه یکی، ۲ نامزد دیگر اطلاعات کافی ندارم، اما آنطور که می‌دانم ۱.۵ میلیارد درآمد پایدار دارند. طبق حسابرسی که روی آن بحث داریم، سالیانه ۲۳، ۲۴ میلیارد درآمد وجود داشته که آن هم با دلار ۳ هزار تومانی بوده است. ۲ ماه آخر به دلار ۱۰، ۱۲ هزار تومانی برخورد کردند که به مشکل خوردند.

۴، ۵ میلیارد اسپانسرینگ خیلی کم است

ما باید از برند کشتی درآمدزایی کنیم، نه اینکه از هر کسی یک میلیارد بگیریم تا کارمان راه بیفتد. دوستان در فدراسیون بانکی را به عنوان اسپانسر آورده اند. آنطور که من می‌دانم این بانک ۴، ۵ میلیارد سالیانه به فدراسیون می‌دهد و یک خانه کشتی هم در حال ساخت است. از نظر من این مبلغ خیلی کم است. اگر من جلو آمدم، قطعا اسپانسر‌هایی را با خودم دارم.

دفاعِ‌دبیرازجدیدی‌وحیدری:آقایان‌برویدکه کشتی‌تعلیق‌نشود

لیگ به اقتصاد جاری کشتی کمک می‌کند

زمانی که ما کشتی می‌گرفتیم، در جمعیت ۶۰ میلیونی ۷۰۰، ۸۰۰ هزار کشتی گیر داشتیم. امروز در جمعیت ۸۰ میلیونی طبق آمار ۱۰۰ هزار نفر کشتی گیر داریم. این کاهش نگران کننده است. لیگ کشتی کمک به اقتصاد جاری کشتی است. در لیگ همه از جمله کشتی گیر، داور، بدنساز و... نفع می‌برند. قرار نیست لیگ هزینه کشتی گیران ما را هم بدهد. آمریکا که چند سال قهرمان دنیا است، اعلام کرده هر کسی دوبنده تیم ملی را بپوشد، بورسیه تحصیلی می‌گیرد. قبلا ۳ کشتی گیر از جمله باروز، کایل داک و تیلور در وزن ۷۴ کیلوگرم بودند، اما وقتی بورسیه تحصیلی آن‌ها را نگه داشت، امسال در ۳ وزن قهرمان جهان شدند. تصمیم اشتباه در ایران این بود که لیگ جمع شد. نسل ما در لیگ خودش را نشان داد و با قهرمان‌های بزرگ دنیا کشتی گرفت. نه تنها کشتی گیر و مربی نفع می‌برند، بلکه فدراسیون هم می‌تواند از این فرصت استفاده کند.

۱۵ سال است از فدراسیون به من زنگ نزدند

کشتی سرمایه انسانی دارد و اینطور نیست هر کسی تیم خودش را بیاورد. من ۱۵ سال است کشتی را کنار گذاشتم، اما در این مدت یک بار شماره تلفن فدراسیون کشتی روی گوشی من نیفتاده است. قرار نیست همه سرمربی شوند، اما شما می‌توانید همه را در بازی بیاورید. باید همه را تکریم کنید. الان علیرضا حیدری نیازی به کشتی ندارد، اما او را دعوت کنید و احترام بگذارید. من جایی که مثمرثمر نباشم، قطعا نمی‌روم. ما مدلی را در تهران انجام دادیم که الان جواب داده است. می‌توانید از آقای عبدالله عزیزی بپرسید.

رییس فدراسیون نمی‌تواند سرمربی هم باشد

کسی که می‌خواهد فدراسیون کشتی را بگیرد، باید چارچوبش مشخص باشد. اینکه شورای فنی یا رییس فدراسیون بخواهند در کار فنی دخالت کنند، خوب نیست. باید به سرمربی اختیار دهید. من در این سال‌ها فقط یک بار درباره مدیریت کشتی صحبت کردم. رییس فدراسیون فقط یک کارش انتخاب سرمربی است، وگرنه کلی مسئولیت‌های دیگر دارد. سرمربی هم خودش کار‌های زیادی دارد. ۲ ساعت تمرین است، اما در ۲۲ ساعت دیگر باید حواسش به کشتی گیران باشد. اگر سرمربی بخواهد کار مدیریتی کند، پس کشتی گیران چه می‌شوند؟

مخالف حذف شورای فنی هستم

من مخالف حذف شورای فنی هستم. در چند سال اخیر آدم‌های بزرگی در شورای فنی بودند، اما واقعا چقدر تاثیرگذار بودند؟ اختیار نداشتند، اما کتک تصمیمات را در رسانه‌ها می‌خوردند.

هیات‌ها نباید فقط رای بدهند و بروند

ما برای هر ۳۱ استان برنامه داریم. نمی‌شود به همه استان‌ها یک برنامه بدهیم. اعضای مجمع نباید فقط بیایند، رای بدهند و بروند. نباید اختیارات مجمع را کم کنیم. چند استان واقعا خوب کار می‌کنند. شما حساب کنید. اگر رییس فدراسیون خودش سرمربیگری نکند و به امورات استان‌ها برسد، چقدر می‌تواند کمک کند؟

کرسی بین المللی متعلق به شخص نیست

کشتی چند ضلع دارد که یکی از آن‌ها کسب کرسی است. هر ضلعی که لنگ بماند، بقیه هم لنگ می‌مانند. اگر آمریکا و روسیه بالا هستند علتش این است که در همه ضلع‌ها خوب هستند. فدراسیون کشتی هزینه‌های زیادی برای کسب کرسی کرد، اما آن را به راحتی از دست داد. این کرسی برای یک شخص خاص نیست، بقیه هم چوبش را خوردند. کرسی بین المللی برای یک کشور است. کسب کرسی مهم است، اما از آن مهمتر حفظ آن است.

برای تعلیق نشدن، از فدراسیون کنار بروید

دوستانی که داخل فدراسیون هستند، می‌گویند طوری صحبت نکنید که کشتی تعلیق شود. من می‌گویم برای اینکه کشتی تعلیق نشود، شما بیرون بیایید. ۷ سال است در فدراسیون هستید. علیرضا حیدری و عباس جدیدی مدال‌های بزرگی برای این کشور به دست آوردند و نباید در حق آن‌ها جفا شود و یک نفر که در فدراسیون است بتواند راحت با هیات‌ها دیدار کند. البته من با ۲۴، ۲۵ رییس هیات دیدار کردم و از آن‌ها تشکر می‌کنم. با این حال معتقدم وزارت ورزش باید کاری کند که عدالت رعایت شود. الان فضا به نفع یکی، ۲ کاندیدای خاص است.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
خب دیگه معلوم شد که بعد از این نون توچرخشه به سمت فدراسیون هاست
تابناک چون دبیر اصولگرا و حکومتیه فقط نظرات اونو گذاشتی اون بحث دو نفره بود
بعد از انقلاب اکثر قهرمانهای کشتی عاشق پست و میز و ریاست شدند، اسم نيارم بهتره،،الکی آقا تختی آقا تختی میکنن،،
بلا نسبت خوبا،همه شدن منفعت طلب...
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل