ته چین؛

طرز تهیه سس مامبو

کد خبر: ۸۶۴۶۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۶ 30 December 2018
تعداد بازدید : 1227

مواد لازم:
170 گرم رب گوجه فرنگی
دو سوم پیمانه سس کچاپ
یک پیمانه آب آناناس
یک پیمانه سرکه سفید
یک عدد لیمو
دو سوم پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه عسل
دو قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری زنجبیل
یک قاشق چای‌خوری فلفل کاین

بازدید 5760
سس مامبو شاید جزو معدود غذاهای معروف شهر واشنگتن باشد. این سس در رستوران‌های چینی-آمریکایی واشنگتن و فست فودهای این شهر معمولا با مرغ سوخاری و به ویژه بال سوخاری سرو می‌شود. این سس طعم عجیبی دارد، هم کمی شیرین است و هم کمی تند. طرز تهیه این سس خوش‌طعم را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری