بازدید 4905

تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده،­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.
کد خبر: ۸۵۱۶۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸ 14 November 2018

رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده،­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل،­ جگر و قلوه در تهران حدود 5 تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده ، هم اکنون 500 کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و 500 کیلو نیز از داخل تهران تامین می شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحدهای صنفی فعال در این بخش نیست.

وی با بیان اینکه 700 تا 800 واحد صنفی فروشنده دل جگر و قلوه در تهران فعالیت می کنند گفت: به دلیل کمبود فعلی واحد های صنفی برای گذران امورات خود اقدام به فروش قارچ، کتف و مواد خوراکی از این نوع کرده اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه در این بخش ادامه داد: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی 35 هزار تومان و گوساله را 25 هزار تومان خریداری می کردیم و دل و جیگر، سیخی 3 هزار تومان به فروش می رسید و هم اکنون نیز گوسفند را 85 هزارتومان و گوساله را 55 هزارتومان می خریم اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان 3 هزار تومان است.

شیرازی گفت: هر سیخ دل و جیگر با وزن 25 گرم 3 هزار تومان است که به ازای هر 5 گرم افزایش وزن 500 تومان به آن اضافه خواهد شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱۰
کوفت بخورن!
پاسخ ها
احسان
| Canada |
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
دقیقا.بخدا ما فلافلم نمیتونیم بخوریم.۸ماهه بیکارم
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
کور بشه چشم حسود انشا الله
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
بي ادبي نكن
نوش جووووووووونشون. گوشت بدنشششششون . بترکه چشم حسود.
سیخ 30 گرمی یعنی از هر کیلو جگر بیشتر از 30 سیخ .
تا جاییکه من دیدم برشی که جگرکی ها به جگر می زنند را توی آزمایشگاه با میکرو تم هم نمی شود به آن نازکی زد .
قیمت ایشون درست نیست هفته پیش بنده در م بهارستان جگر سیخی شش هزار تومان گرفتم تازه چهار تکه کوچک بود.
لطفا بنویسید درتهران روزانه این مقدار دل وجگر مصرف میشود این چه ادبیات غیر مودبانه ای هست یعنی صدها هزار شهرستانی عزیز مقیم تهران میروند در شهرشان میل می کنند یا تناسب جمعیت یک شهرستان با مقدار مصرفشان هم تاکنون نوشتید
چرا به جای گوشت یخ زده گوسفندی خود گوسفند زنده رو وارد نمی کنید؟! اینطوری هم گوشت تازه می رسه دست مصرف کننده هم پوستش رو صنایع چرم و پوست استفاده می کنن هم دل و چیگر و کله پاچه اش رو!
اول کارت هوشمند دل و جگر بین مردم توزیع بشه بعد هم هرکس بیش از الگوی مصرف خواست باید بهایش را بپردازد چون عده ای دارن حق بقیه را می خورن باید عدالت برقرار بشه
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل