ته چین؛

چگونه پنیر موتزارلا تهیه می‌شود؟

کد خبر: ۸۳۹۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸ 03 October 2018
تعداد بازدید : 3890
بازدید 11882
۱
پنیر موتزارلا پنیری ایتالیایی است که از جنوب ایتالیا برآمده است و سابقا از شیر بوفالوی ایتالیایی درست می‌شده است. از این پنیر در پیتزاها و پاستاهای ایتالیایی به وفور استفاده می‌شود. در این ویدیو نحوه تولید آن را در ایتالیا می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بوفالو همان گاومیش خودمون است که در خوزستان ا=لبنیات آن که بسیار چرب وخوشمزه است استفاده میشه شیر آن دارای مقدار زیادی خامه است به همین خاطر از شیر آن می توان پنیر پیتزا باتربیت بالا تهیه مرد