ته چین؛

طرز تهیه کیک جو با کره بادام‌زمینی

کد خبر: ۸۲۱۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰ 02 August 2018
تعداد بازدید : 497

مواد لازم:
جو خرد شده یک و نیم پیمانه یا 180 گرم
بادام ساده سه چهارم پیمانه یا 75 گرم
نارگیل خرد شده ساده یک چهارم پیمانه یا 20 گرم
کشمش یک سوم پیمانه یا 60 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره بادام زمینی خامه‌ای نصف پیمانه یا 120 گرم
عسل یا شربت افرا یک چهارم پیمانه یا 80 گرم
روغن نارگیل دو قاشق غذاخوری یا 30 گرم
وانیل یک قاشق چایخوری یا 5 گرم
عسل یا شربت افرا یک چهارم پیمانه یا 80 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری یا 2.5 گرم
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه یا 30 گرم
روغن نارگیل آب شده دو قاشق غذاخوری یا 30 گرم

بازدید 6204
جو سرشار از فیبر است و ‏میتواند بدن شما را از سموم پاکسازی کند. این ماده منبع غنی از فیبر است و میتواند به عنوان ‏منبع سوختی برای باکتریهای خوب موجود در روده عمل کند. ولی مصرف آن به تنهایی، مخصوصا برای کودکان، به مزاج همه خوشایند نمی آید. در عین حال، بادام زمینی و کره آن، منبع خوب و با صرفهای از پروتئین هستند و بیشتر ویتامینها و املاحی را که به سختی به دست می‌آیند، تأمین می‌کنند که این ویتامینها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین‌ای، مس، سلنیوم، منیزیم، روی و همچنین رنگدانه‌های گیاهی و فیبر خوراکی میباشد. مخلوط این دو مواد مغذی می تواند غذایی بسیار سالم و خوشمزه باشد.این کیک بسیار مغذی و سالم را می‌توانید بدون نیاز به پختن در منزل تهیه کنید و به عنوان یک میان وعده پرانرژی مصرف کنید.
اشتراک گذاری