بازدید 19681
سخنان مهم رهبری و آنچه باید از سوی همگان فهم شود؛

سازمان منافقین به کدام یک از قدرت‌های جهانی سرویس می‌دهد؟

شرایط داخلی و خارجی کشور کمی پیچیده و عجیب شده است. راستش را بخواهید، فهم اینکه زیر پوست همه تحولات و تنازعات چه می گذرد، سخت تر از همیشه است. هرچند اهل سیاست و مدیریت کشور حرف‌هایی می‌زنند، درک آنها برای مردمی که زندگی و معیشتشان مخدوش شده و تحت سم‌پاشی‌های رسانه‌های آن ور آبی است، کمی دشوار به نظر می‌رسد. اینکه مسئولان کشور مدام به مردم بگویند نگران ارز و سکه و بالا رفتن قیمت اجناس نباشید؛ اما مدام قیمت ها بالا بکشند، در کوچه و بازار جور دیگری تفسیر می‌شود. البته تحلیل‌گرانی هم با عینک خودشان، تحلیل شرایط کرده‌ و حرف‌هایی هم زده‌اند، ولی واقعیت این است که حس نگرانی عمیق مردم از زندگی و آینده‌شان همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۸۱۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸ 01 July 2018

مجتبی حسینی، سردبیر اعتمادآنلاین در یادداشتی به تحلیل نشست اخیر سازمان منافقین در پاریس پرداخت و نوشت: سران سازمان با بهره‌گیری از پول‌های بادآورده و لابی‌سازی در کنگره و سیاست خارجی آمریکا، جعل خبر و بحران‌سازی در ایران و امثالهم، سعی دارد تا طمع‌ورزانه خود را به عنوان آلترناتیو جمهوری اسلامی به آمریکایی‌ها تحمیل کند.

در این میان، حضور افرادی همچون جان بولتون و رودی جولیانی و ارتباط مستمر آنان با منافقین، نشان می‌دهد که کاخ سفید در معرض فریبی بزرگ قرار گرفته که اگر غیر از این بود، تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت امریکا به بیت‌المقدس از سوی این سازمان و با زبان مریم رجوی محکوم نمی‌شد.

به گزارش «تابناک»؛ در این یادداشت آمده است: شرایط داخلی و خارجی کشور کمی پیچیده و عجیب شده است. راستش را بخواهید فهم اینکه زیر پوست همه تحولات و تنازعات چه می گذرد، سخت تر از همیشه است. اهل سیاست و مدیریت کشور هرچند حرف‌هایی می‌زنند درک این حرف‌ها برای مردمی که زندگی و معیشتشان مخدوش شده و تحت سم‌پاشی‌های رسانه‌های آن ور آبی است کمی دشوار به نظر می‌رسد.

اینکه مسئولان کشور مدام به مردم بگویند، نگران ارز و سکه و بالا رفتن قیمت اجناس نباشید اما مدام قیمت ها بالا بکشند در کوچه و بازار جور دیگری تفسیر می‌شود. البته تحلیلگرانی هم با عینک خودشان، تحلیل شرایط کرده‌ و حرف‌هایی هم زده‌اند اما واقعیت آن است که حس نگرانی عمیق مردم از زندگی و آینده‌شان همچنان ادامه دارد.

مردم پس از خروج امریکا از برجام، بیش از هر زمان دیگری اخبار و تحولات عرصه بین المللی را رصد می کنند، چون گمانشان این است که همین تحولات است که چرخ زندگی شان را می چرخاند و یا از کار می اندازد. قطع به یقین، مردم مثل هر سیاستمدار و مسئول و مقامی در کشور خبر دارند که امریکایی ها درصددند تا مشتری های نفت ایران را از معامله با ایران پشیمان کنند و عربستانی ها هم برای زمین زدن ایران به هر کشوری در حال باج دادن هستند تا فشار اقتصادی را بر دولت و ملت ایران بیشتر کنند.

جالب تر اینجاست که سازمان منافقین هم فرصت را مناسب دیده تا با برگزاری نشستی تکراری و دعوت پولی از سیاستمداران زهوار درفته و از کار افتاده اروپایی امریکایی خود را در حکم آلترناتیو جمهوری اسلامی به آمریکایی ها تحمیل کند. در چنین شرایطی، سخنان دیروز رهبری جدای از فرازهای بسیار مهم، قابل تأمل و راهبردی برای مخاطب داخلی مسئولین و مردم یک مخاطب اصلی خارجی به نام آمریکا داشت.

رهبری نظام پس از آنکه برای ادامه برجام برای اروپایی ها شرط و شروط جدی گذاشتند، دیروز هم برای آمریکایی ها دو شرط اساسی گذاشتند؛ نخست اینکه از راهی که طی چهل سال گذشته در قبال مردم ایران انتخاب کرده اند، برگردند، چون به نتیجه نخواهند رسید. دوم آنکه با برجسته کردن دوباره سازمان منافقین از فشار و ترساندن رهبران، مدیران و مردم ایران دست بردارند.

درباره شرط نختس باید گفت، اگر آمریکایی ها می خواهند مشکلاتشان با ایران حل و فصل شود، بهتر است در مرحله ابتدایی به درشت گویی و ادبیات متخاصمانه خود پایان دهند و بدانند که روی اسب بازنده قمار نکنند چون خدمات خرابکاری، جاسوسی،ستون پنجمی و خبرچینی این سازمان، تنها منحصر به آمریکایی ها نیست و آنها همین کارها را برای دولت هایی نظیر فرانسه و انگلیس هم انجام می دهند. آنچه باید از سوی آمریکایی مورد توجه قرار گیرد، بازخوانی و توجه به سوابق تاریخی و رفتار سازمان در قبال آنهاست تا شاید به یاد بیاورند که چگونه هدف شماره یک سازمان بوده اند.

1 ـ شنود سفارت آمریکا

2 ـ ترور وابسته های نظامی امریکا به نام های سرهنگ هاوکینس، سرهنگ ترنر، دونالد جی اسمیت، رابرت آر، گرانگراد و ویلیام سی

3 ـ بمب گذاری در دفاتر انجمن ایران و آمریکا، اطلاعات آمریکا، پپسی کولا، جنرال موتور، خطوط هواپیمایی پان امریکن، کمپانی نفتی شل

4 ـ حمله به سفارت آمریکا پیش از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان خط امام

5 ـ همکاری با ک.گ.ب در پرونده سرلشکر مقربی

آنان حتی پس از پیروزی انقلاب و ماجرای 13 آبان سال 1358 با حضور در مقابل سفارتخانه، درخواست حضور نظامی خود در این مکان و بازجویی از پرسنل سفارت امریکا را دادند؛ امری که با مخالفت شورای انقلاب مواجه شد تا در نهایت استرداد شاه از سوی آمریکا، قطع رابطه با امپریالیسم آمریکا، قطع صدور نفت به آمریکا، افشا و لغو کلیه قراردادهای سیاسی ـ اقتصادی و نظامی با آمریکا، افشای‌ شبکه جاسوسی سیا و ساواک در ایران، ضرورت قید صریح محور ضد استبدادی و ضد امپریالیستی اسلام در قانون اساسی و مصادره ثروت های وابسته به امپریالیسم آمریکا در ایران را به عنوان مطالبات خود اعلام کنند. منافقین حتی پس از خروج از حاکمیت، به جای پناه بردن به آمریکا،فرانسه را انتخاب کردند تا این کشور را به کانونی برای فرماندهی علیه جمهوری اسلامی تبدیل کند.

این سازمان از همان ابتدا با ارتباط گیری وی بدون وقفه با نمایندگان احزاب سوسیالیست و کمونیست اروپایی آغاز کرد تا بتواند برای ادامه حیات خود امرار معاش سیاسی داشته باشد. در همین زمان، مسعود رجوی و رهبران سازمان باز هم دست از مواضع ضد آمریکایی خود برنداشتند و ویلیام سولیوان، سفیر امریکا را به خاطر اظهاراتش در محکومیت ترور آیت الله دکتر بهشتی، مورد ناسزاگویی قرار دادند.

واقعیت صحنه نبرد بین ایران و عراق و به گل نشستن ماشین ترور سازمان در عملیات مرصاد باعث شد تا مسعود رجوی و رهبران سازمان به این نتیجه برسند که برای ادامه حیات سیاسی فقط نمی توانند روی فرانسوی ها و ایتالیایی ها حساب کنند و باید از شعارهای ضد امپریالیستی و ضد آمریکایی دست بردارند.

همین بود که از خواب چپ نمایی بیدار شدند. استنباط آنان در جنگ عراق با ایران این بود ایالات متحده، مایل است عراق در این جنگ پیروز شود و از هیچ کمکی هم به آن فروگذار نخواهد کرد. بدین ترتیب آنان گمان کردند پیوستن به بلوک غرب می تواند آنها را به عنوان جانشین جمهوری اسلامی اسلامی بشناساند و در نهایت آنها را بر تخت قدرت نیز بنشاند.

چرخش 180درجه ای سازمان در روز روشن و جلوی چشم همه دوستان و دشمنان خود به سمت ایالات متحده، دشمن دیرینه مجاهدین اتفاق افتاد و مسعود رجوی رودربایستی را کنار گذاشت.

بنابراین مجاهدین خلق در خود به سمت امریکا را گشودند. درون این سازمان منطق ها و استدلال ها خیلی زود رنگ باخت، چون بنا به منطق سانترالیستی آنان، همه تصمیمات به خواست و اراده رجوی بازمی گشت.

از این روی، ارزش جدید جایگزین شده به این ترتیب بود: ما به عنوان یک نیروی انقلابی از تضاد بین امپریالیسم با ارتجاع (جمهوری اسلامی ) برای رسیدن به حاکمیت بهره برداری کردیم!" نکته کمدی این استدلال این بود که تا قبل از این به اعضای سازمان و سمپات های خود می گفتند برای نابودی امپریالیسم می بایست جمهوری اسلامی را نابود کرد و بعد از آن مدعی شدند برای نابودی حکومت ایران باید از امپریالیسم مدد جست !!

در نهایت سازمان مجاهدین خلق، گردش خود را به سمت غرب با پذیرفتن اقتصاد و تجارت آزاد، جدایی دین از دولت، دوری جستن از گروه های چپ و دست برداشتن از شعارهای ماجراجویانه ضد آمریکایی به نمایش گذاشت؛ هرچند امریکایی ها همان ابتدا این دگردیسی سازمان را نپذیرفتند تا اینکه در نهایت تفکر تندروی جمهوری خواهان با ادله «دشمن دشمن من دوست من است»، باعث شد تا آنها جزو سازمان های سرویس دهنده به آمریکا مورد استفاده قرار گیرند.

البته در تمام این مدت اتفاقات زیادی از جمله اخراج آنان از پاریس و یا قرار گرفتن نام گروهشان در لیست سازمان های تروریستی توسط آمریکا افتاد؛ اما با این همه، صحنه ای که آمریکا و سازمان در دو سوی آن قرار دارند، صحنه یک سوداگری رندانه است.

سران سازمان با بهره گیری از پول های بادآورده و لابی سازی در کنگره و سیاست خارجی آمریکا، جعل خبر و بحران سازی در ایران و امثالهم، سعی دارد تا طمع‌ورزانه خود را در حکم آلترناتیو جمهوری اسلامی به آمریکایی ها تحمیل کند.

در این میان، حضور افرادی چون جان بولتون و رودی جولیانی و ارتباط مستمر آنان با منافقین نشان می دهد، کاخ سفید در معرض فریبی بزرگ قرار گرفته است که اگر غیر از این بود، تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت امریکا به بیت المقدس از سوی این سازمان و با زبان مریم رجوی محکوم نمی‌شد.

به همین جهت آمریکایی ها باید بدانند این سازمان بیش از آنکه به آنها وابسته باشد، به فرانسوی ها و سوسیالیست های اروپایی وابستگی داشته و به آنها ارائه خدمات دارد.

همه تلاش سازمان و شبکه اصلی مدیریتی آن برای این که اسلام خود را منطبق بر دمکراسی غربی و بردبار نمایش دهند؛ فقط در جهت رفع نیازهای سیاسی این گروه و فر ار از سوابق خشن و تروریستی شان صادر می شود و معنای دیگری جز این ندارد. از همین روی، آنچه باید مورد امعان نظر فرانسه باشد، این است که دست آنها برای امتیاز گیری از آمریکایی ها توسط سازمان منافقین کاملا رو شده و مردم ایران به خوبی می دانند پس و پشت این سازمان چه کسانی و چه اهدافی نهفته است.

از سوی دیگر، ضرورت دارد تا جناح ها و متغیرهای اصلی قدرت در داخل با توجه به این مسائل توجه داشته باشند تا با آنالیز بهتر تغییر و تحولات بین المللی، تدابیر منطبق با مصالح عمومی و منافع ملی را در پیش گیرند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۶۶
انتشار یافته: ۳۰
همین که پس از چندسال، دوباره مجاهدین خلق مطرح می شود، نشان شروعی همراه با درگیری های مسلحانه داخلی نیست؟ و همین طور نشانگر بسیاری ضعف های دیگر داخلی که حالا این گروه دوباره مطرح شده و سناریویی از نوع سوریه و درگیری های معارضان داخلی، برای آینده ایران؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
این جمعیت اندکی مجاهدین که جایگاه چندانی بین اپوزیسیون هم ندارند برای هر نوع درگیری مسلحانه و اغتشاش آمادگی دارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
مردم از این گروه متنفرند خواهش میکنم این خیانتکاران را به معترضان و مخالفان نچسبونید در ضمن عاقبت باز هم این گروه همانند دوران قطع نامه برای وجه المصالحه قربانی خواهند شد
که چی؟ آمریکا فعلا داره سیاستهای خودش رو پیش میبره. ترسوندن مردم از منافقین چه نفعی برای شما داره. نظام بهتره رابطه اش رو با مردم درست کنه.
امام خمینی
بترسید از آن روزی که مردم پی به چهره واقعی تان ببرند. آن روز است که هیچکدامتان نخواهید بود
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
البته اینو به مسئولان داخلی گفت ... و در ادامه هم گفت که 22 بهمنی درکار نخواهد بود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
ممنون .
اصلاح طلبان تندرو برای این که حمایت رسانه ای ضد انقلاب خارجی رو داشته باشند ، با انها مرزبندی نمی کنند و مواضع ژلاتینی می گیرن....این ضد انقلاب هم درتوهم اند که تو ایران ۸۰ میلیون هوادار دارند..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
عزیزم انتخابات تموم شد مردمم از هر دوگروه اصلاح طلب و اصولگرا عبور کردند تو هنوز هم دنبال تبلیغات انتخاباتی و تسکین دردهای شکستی خسته نشدی
به نظر من مقاله نو شتن در باره چهارصد پانصد نفر زن و مرد پیر و پاتال که سال های پایانی عمرشان را با فلاکت و بدبختی در چند کشور می گذرانند در شان سایت تابناک نیست
تنفر مردم ایران از منافقین آنقدر زیاد است که بعید است منافقین حتی در توالت های عمومی کشور جایگاهی داشته باشند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
آقایونی که سنگ آمریکارو به سینه میزنید و به آمریکا امید بسته اید،اگر واقعیت آمریکارو نمیشناسید و اگر نمیدونید ذات واقعی آمریکا چیه و نمیدونید نقشه آمریکا برای ایران چیه پس به حمایت آمریکا از منافقین نگاه کنید شاید بیدار بشید
حمایت از منافقین نسخه ایرانی آمریکا و ایجاد و حمایت از داعش نسخه منطقه ای آمریکاست
البته کسایی که خودشون آدم آمریکان و یا کسایی که خودشونو به خواب زدن رو که توقعی ازشون نیست ولی شاید بعضیا غفلت زده هستند که امیدوارم هشیار بشن
راستی کسایی که به محض اینکه پوتین انگشتشو تو دماغش میکنه یاد خیانت و خنجر و پشت میوفتن در مورد این گزارش نظری ندارن؟
قبل از اینکه انگ روسوفیل بودن بزنید اینو بگم که نه شرقی نه غربی فقط دست به زانوی خودمون
تابناک بازم میخای به روال سابق سانسورکنی؟
خوب است که به این موضوع پرداختید وجا دارد بیشتر گفته شود.مقامات امریکایی حاضر در کنفرانس گفتند که جایگزین جمهوری اسلامی را منافقین میدانند واین نقشه خطرناکی است که برای ایران فردا کشیده میشود.سازمان کوچکی که ۴۰سال است رجویها بر ان حکومت میکنند وحتی افراد وابسته به خود را زندانی کرده یا به قتل رسانیده وصدای مخالف را در نطفه خفه کرده میخواهد برای کشور بزرگی همچون ایران دموکراسی وگردش آزادانه قدرت و اطلاعات به ارمغان اورد؟؟یاالعجب!!!. افراد جدید تشنه قدرت با جیبهای خالی بیایند وقسمتی ازمنافع ایران را برای بدست اوردن حمایت امریکا هدیه دهند و کشور را به قهقرا برند وبعد از سی یا چهل سال مجددا مردم انقلاب کرده و نام حکومت قبلی را در خیابانها فریاد بزنند؟؟از چاله در آییم وبه چاه افتیم؟بعنوان کسی که دلخوشی از این نظام ندارم وتوانایی اقایان در اداره کشور را ناکافی میدانم، هرگز هرگز هرگز به امکان رسیدن به قدرت کسانی که در جنگ ۸ساله ثابت کردند فقط قدرت برایشان مهم است وبرای رسیدن به ان حاضرند زیر یوغ صدام رفته هموطن خویش را به شهادت برسانند،رضایت نداده ودر انصورت علیه انها به حمایت نظام سلاح بدست خواهم گرفت.انها اگر بیل زن بودند باغچه خود اباد مینمودند وآزادی که انها برای اعضایشان به ارمغان اوردند زندگی نکبت بار در کمپ اشرف بدون ذره ای حقوق انسانی بوده ولابد میخواهند ایران را کمپ اشرف سازند.
من بااینکه از نظام جمهوری اسلامی خوشم نمیاد و مخالف هستم ولی مجاهدین(منافقین) بدانند نه در ایران و نه در دل مردم ایران جایی ندارند اگر روزی این فرقه تبه کار حتی نیم درصد بخواد برای حکومت درایران بیاد من برای نظام جمهوری اسلامی بااین فرقه کثیف وذاله خواهم جنگید.
آمریکا تا حالا هر غلط و غیر غلطی که میخواسته راجب ایران کرده!!! ما در مواجهه با غلطای اونا چه غلطی کردیم که میگیم پشیمون میشین؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
ایران هیچ غلطی نتونسته بکنه فقط ترامپ گفته۶۰۰۰هزارمیلیلرد دلار که با اون مبشد۳بار آمریکارو از نو ساخت تو خاورمیانه هزینه کردیم ولی هیچ چیزی به دست نیاوردیم
آقا چرا به من فحش میدی،ترامپ اینو کلمه به کلمه گفته نه من.حالا شما عشق آمریکایی چکار به من داره
من اصلا قبول ندارم که ایران باعث به هم خوردن برنامه های آمریکا تو خاورمیانه شده،یا حداقل کاملا مطمئنم که ایران توی عراق و سوریه و لبنان و افغانستان و یمن نتونسته هیچ تاثیری روی نقشه های آمریکا بزاره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
راجع به نه راجب
منافقین داخلی اقتصاد رو دریابین که مردم رو بیچاره کردن ..
باید شکار میشدن هر جای جهان .کم کاری شده
مردم از سازمان مجاهدین از همان ابتدا خوششون نمیاد این یک واقعیت است انقلاب ایدوئولوژیک مریم و مسعود، در کنار صدام و ترور های انها در ایران و علامت گذاری انها برای هواپیماهای صدام جهت بمب انداختن همه در خاطر ایرانیها زنده مانده . اینها هم که در فرانسه رفتند این نمایش را گذاشتند 90 درصد شون از بیکارهای فرانسه هستند که برای چای و شیرینی همه جا میروند. مرگ بر رجوی دجاله
فعلا که فضای مجازی بدجور دست منافقین.سلطنت طلب ها. ری استارتی ها و .... افتاده و تا میتونن از ایران منفی میگن و با مخلوط کردن خبرهای راست و دروغ دارن مملکت رو به آشوب میکشن تا ماهی خودشون رو از این آشفته بازار صید کنن
متاسفانه رسانه های داخلی هم کم تقصیر ندارن چون اونها هم همش از خبرهای بد و نا امید کننده میگن درسته خبر بد مشتری بیشتری داره ولی واقعا الان ما در اوج بدبختی هستیم و هیچ خبر خوبی در مملکت پیدا نمیشه!!!
کسانی که هشت سال در جنگ به نفع دشمن جاسوسی کردند و از پشت به هموطنان خود خنجر زدند هیچ جایی در این کشور ندارند بخصوص در قلب ها
سال ۸۸ از دوستانتات حمایت کردند
اينا گير مردم بيفتن همه شون رو دار ميزنن وطن فروشان بي هويت .
خاءن ترين سازمان به مردم و سرزمين ايران همين مجاهدين خلق هستند شايد اگر روزي جاي همه حتي سلطنت طلب ها باشد قطغا" جاي اين مزدوران نخواهد بود ...
شما این سازمان را بزرگ کردید و هرکس را که خواستید وابسته به این گروه خواندید و حالا آنها برایتان شاخ شده اند.
به گمان من در چند سده اخیر تاریخ دنیا( تمام دنیا رو عرض می کنم) گروهی ، حزبی ، دسته ای . . . نمیشه پیدا کرد با این حجم از رذالت و خباثت . از جنایات در حق مردم ایران که بگذریم ، زندگی چند هزار جوان ایرانی هوادارشون رو به بیراهه کشوندن و نابود کردن . اونهم در پی توهمات بیمارگونه موجوداتی مثل مسعود رجوی ملعون و مریم رجوی قجر عضدانلو ......دیوانه و عقده ای. بهشون نپردازید ، تا باورشون بشه حتی "هیچ" هم نیستند .....
40 سال است سازمان مجاهدین خلق برنامه شون همین است که میتینگ بگذارن یک میلیون دلار خرج می کنند یک میلیارد دلا ر از کشورهای عربی پول می گیرند در واقع کاسبی می کنند .
مطمئن باشید بین مردم و حتی مخالفان هم جایگاهی ندارند مردم نمیخوان از چاه دربیان برن در چاه ویل
سازمان مجاهدین خلق از زمان اعدتم ۱۳ مجاهد واقعی و تخفیف رجوی با مهره شدن رجوی برای سیا. تابحال بعنوان نیروی در اختیار سیا عمل نموده و حتی در آموزش داعش و مشاوره و هدایت تیمهای ترور اسرائیل نقش کلیدی دارد.

البته این عناصر ضدخلق دیگه به سن کهولت رسیده اند و توان عملیاتی ندارند جوانان امروزی هم پذیرش افکار خرافاتی آنها را ندارند
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل