بازدید 17784
آمار خیره‌کننده توییتر از رشد این شبکه در خاورمیانه؛

شاهدی از تغییر توازن قدرت مجازی به نفع عربستان و امارات در جنگ با ایران

در حالی‌ که رقابت‌های منطقه‌ای میان ایران از یک ‌سو و محور عربی به سرکردگی عربستان سعودی شامل عربستان، امارات، مصر و بحرین از سوی دیگر در فضای فیزیکی و واقعی، هر روز بیش‌ازپیش خود را نشان داده و تعمیق می‌شود، آمارهای خیره‌کننده‌ای که توییتر از رشد استفاده از این شبکه مجازی در این کشورهای رقیب ایران ارائه کرده است، نشان می‌دهد این کشورها به ‌سرعت در حال پشت سر گذاشتن ایران و برنده شدن در جنگ فضای مجازی هستند.
کد خبر: ۸۰۶۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸ 10 June 2018

در حالی‌ که رقابت‌های منطقه‌ای میان ایران از یک ‌سو و محور عربی به سرکردگی عربستان سعودی شامل عربستان، امارات، مصر و بحرین از سوی دیگر در فضای فیزیکی و واقعی، هر روز بیش‌ازپیش خود را نشان داده و تعمیق می‌شود، آمارهای خیره‌کننده‌ای که توییتر از رشد استفاده از این شبکه مجازی در این کشورهای رقیب ایران ارائه کرده است، نشان می‌دهد این کشورها به ‌سرعت در حال پشت سر گذاشتن ایران و برنده شدن در جنگ فضای مجازی هستند.

به گزارش «تابناک»؛ بنا بر آماری که مدیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای توییتر «بنیامین آمپن» ارائه کرده است، استفاده از این شبکه اجتماعی مجازی به‌سرعت در حال رشد و توسعه در این منطقه به‌ویژه در عربستان سعودی است.

آمپن در مصاحبه‌ با شبکه خبری National امارات متحده عربی بابیان این‌که ویدئو یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسیرهای درآمدی شبکه اجتماعی توییتر بر اساس داده‌های فصل اول سال 2017 بوده است، بیان کرده که این موضوع در خاورمیانه و شمال آفریقا هم صادق است. به گفته او رشد بازدید از ویدئوها به‌ سرعت در این منطقه در حال افزایش است.

شاهدی از تغییر توازن قدرت مجازی به نفع عربستان و امارات در جنگ با ایران

به گفته او در عربستان سعودی که به گفته آمپن، بزرگ‌ترین بازار توییتر در منطقه بوده و جزو ده کشور برتر در لیست بهترین بسترهای استفاده از شبکه اجتماعی توییتر در کل دنیاست، در دوازده ماهه منتهی به دسامبر سال 2017 رشد بازدید از ویدئوها رشدی معادل 226 درصد داشته که آماری بسیار خیره‌کننده است.

همچنین آمار بیان می‌کند که در ماه رمضان سال گذشته سه کشور عربستان، امارات و مصر در مجموع رکورد افزایش 17 درصدی بازدید از توییتر و ویدئوهای این شبکه اجتماعی را در کل دنیا به ثبت رسانده‌اند. آمپن بیان کرده، هرچند منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تنها 10 درصد از کل درآمد شبکه توییتر را شامل می‌شود، استفاده از این شبکه در این منطقه با سرعتی چشم‌گیر در حال افزایش است.

وی به شکلی جالب‌توجه بیان کرده: «ما برای رشد در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا هدف‌گذاری نکرده و برای آن ابراز امیدواری هم نمی‌کنیم، زیرا بدون هیچ نگرانی استفاده از توییتر در این منطقه به ‌سرعت در حال پیشرفت و افزایش است.

طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی توییتر در سال 2018 و برای فصل اول این سال، تعداد کاربران فعال این شبکه در ماه بالغ ‌بر 336 میلیون تن بوده و مجموع درآمدهای این شبکه نیز برابر با 655 میلیون دلار است که رشدی 21 درصدی را نسبت به سال قبل نشان می‌دهد.

آمپن با ارائه نکته‌ای جالب‌توجه بیان کرده که به ‌غیر از عربستان و امارات که اکنون سردمداران استفاده از توییتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا هستند، این شبکه پیش‌بینی می‌کند که تا سال آینده کویت نیز (به دلیل نفوذ بالای این شبکه اجتماعی در آن علیرغم جمعیت اندک) و مصر (به دلیل جمعیت قابل‌توجه) به جمع کشورهایی با بیشترین کاربر در این منطقه اضافه شوند.

توییتر در سال 2015 دفتر منطقه‌ای خود را در امیرنشین دبی در امارات متحده عربی و به‌قصد هدایت برنامه‌ها در منطقه شمال آفریقا، خاورمیانه و منطقه شام افتتاح کرد و از آن زمان تعامل با رسانه‌ها در راستای تولید ویدئو یکی از استراتژی‌های اصلی این شبکه در منطقه بوده است.

به شکلی جالب‌توجه این شبکه مجازی قرار است در ماه جاری میلادی اقدام به راه‌اندازی اولین شبکه ویدئوی زنده ورزشی با نام #YalaGoal در همکاری با وب‌سایت ورزشی Goal کند که به شکلی جالب‌توجه این‌گونه اقدامات نقش بسیار مهمی در توسعه و ترقی اقتصادهای محلی نیز خواهد داشت زیرا اسپانسرها یا حامیان این شبکه‌ها از شرکت‌ها و کسب‌وکارهای محلی منطقه‌ای خواهند بود.

این در حالی است که رشد استفاده از توییتر در کشورهای عربی منطقه که رقابت جدی با ایران نیز دارند، از یک‌سو و مسدود بودن این شبکه در ایران از سال 2009 از سوی دیگر، منجر به آن شده است که اغلب جنگ رسانه‌ای و مجازی در منطقه با توازنی به نفع رقبای منطقه‌ای ایران همراه شود.

شاهدی از تغییر توازن قدرت مجازی به نفع عربستان و امارات در جنگ با ایران

در جایی که رشد استفاده از شبکه‌های مجازی و قدرت اطلاع‌رسانی و مانورهای رسانه‌ای در این شبکه‌ها امروزه به یکی از مهم‌ترین مباحث در جنگ نرم و رقابت‌های استراتژی در فضای اطلاعاتی تبدیل شده، عربستان، امارات و مصر با استفاده از بسترهای موجود و با شناخت دقیق پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های پنهان در این فضا، به‌سرعت در حال فاصله گرفتن از ایران و عقب نگاه‌داشتن ایران در جنگ فضای مجازی هستند.

موضوعی که تا همین‌جا نیز تا حد زیادی اثرات خود را نشان داده و در چند مورد ازجمله ماجرای آتش‌سوزی پتروشیمی بوعلی سینا، اعتراضات زمستانی در ایران، حملات تروریستی پاریس و مانند آن شاهد آن بوده‌ایم که کاربران سعودی و اماراتی به‌ سادگی و سهولت هرچه‌تمام‌تر (علیرغم توان جمعیتی بالاتر ایران) جنگ‌های روانی و رسانه‌ای را به ‌واسطه دسترسی مستقیم و بدون سانسور به توییتر از ایران برده‌اند.

اکنون آمار خیره‌کننده آمپن از رشد استفاده از توییتر در منطقه به ‌خوبی نشان می‌دهد که این فاصله و عدم توازن در قدرت مجازی همچنان به نفع رقبای (خصم‌های؟) منطقه‌ای ایران در حال افزایش است.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۳۴
خوب طبیعیه دوستان شبکه های‌مهم اجتماعی را بستن
پاسخ ها
حامد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
جالبه تو عربستان رشد استفاده از شبکه‌های مجازی
رکورد میزنه
تو ایران قیمت سکه و ارز
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
این عربستان فقط تو صفحه های مجازی بتونه کاری کنه وگرنه مقابل یمن پا برهنه هیچ غلطی جز بمباران کور و بی هدف کاری نکرده.
حالا ما هی فیلترش کنیم !
برخی مسئولان محدودیت های بسیاری بر فضای مجازی اعمال کرده اند اما جالب است که ماهواره ها ثابت کردند هرچه کنی به خود کنی !!!!
فیلترش کردین خب بایدم فعالیت ایرانیا کمرنگ باشه
علت واضح است ، تحریم مضاعف داخلی , علاوه بر تحریم خارجی
برادرم اولا دلیل رشدش اینه که توییتر رو عربستان خرید و طبیعیه که از گسترشش در منطقه حمایت کنن. دوما، حالا چون اعراب استفاده میکنند، باید توی ایران هم باز باشه؟ کلا فکر میکنی فضای مجازی چقدر خیر و برکت داشته که الان پای تویتر رو هم میخوای باز کنیم؟!
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
واقعا فضای مجازی در رو کردن چقدر نقش داشته ؟
چقدر فضای مجازی رو روشدن پشت پرده ها و اخباری سانسور میشن نقش داشته ؟
ناشناس
| Norway |
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اينترنت همينقد خير و بركت داشته كه شما بتوني بياي اينجا نظرتو بگذاري.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
شما خودتو اصلاح کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
یکی از سهامداران بزرگ سعودی توییتر که بن طلال هست از مخالفان سرسخت بن سلمانه ولی توییتر رو عربستان فیلتر نکرد چون مردمش دیدن ولیعهدشون داره خوب کار میکنه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
فعلا که همه دنیا برضد ایران دارند تو همین فضاهای مجازی کار میکنند ودنیا این چیزها را میبیند انکه شما ادم مومن ومعتقدی هستید برای انها فرقی ندارد وایمان شما برای اخرت خودتان مهم است ولی دنیا امروز روی اطلاعات میگردد نه برروی اینکه بنده وجنابعالی چقدر ایمان داریم در ضمن با داشتن ایمان واعتقادات هم میتوان با دنیا تامل داشت داشتن این موارد مخل ان یکی نیست مگر اینکه فکر ها را در راه درست هدایت نکنیم
قابل توجه حضرات
بالا بودن امار استفاده از شبکه اجتماعی نشاندهنده رشد پیشرفت نیست بلکه حکایت از الاف بیکار بودن یک ملت امیدوارم امار کشورای عربی بیشتر از اینا بالا بره وامار ما بیاد ّپاینتر
البته تویتر از خداشه که بین عربها و ایرانیان رقابت و لجاجت بیفته تا از این آب گل آلود ماهی بگیره و میلیونها تن به اعضای توییتر اضافه بشه و بالطبع درآمد تبلیغات توییتر هم بشدت بالا بره. بیچاره ملتهای جهان سومی.
تویتر در ایران مختص مسئولانه!!!!
در زمان امام همیشه تکبه اش بر مردم بود
این خبر تنها یک روی سکه بود. ای کاش روی دیگر مسئله را هم می آورید.
چرا از یوتیوب حرف نمیزنید ؟؟

یوتیوب که بزرگترین دانشگاه دنیا و بزرگترین سرویس ویدئو دنیاست و در ایران جهان سومی فیلتر است

و انحصار آپارات الکی رو برای ما به ارمغان آوردند

توییتر که جای خود دارد
دوستان توجه داشته باشید که google play امکان نصب توییتر را برای آی پی های ایرانی بسته است. یعنی این شبکه اجتماعی هم از درون! و هم از برون! برای ملت شریف ایران مسدود میباشد.
فیلتر گردن توییتر بیشتر به ضرر ما تمام شد
برکتش توی اطلاع رسانیه به موقع است باور کنید دست وپای خیلی ها رو بسته به همین خاطر بعضی ادارات و مکانها اجازه ورود موبایل را نمیدهند
چقدر راحت گول میخورین!!! خب اخوی ایرانی ها وارد توییتر بشن اطلاعاتشون نصیب چه کشوری میشه!!! نکنه فکر میکنین شبکه های اجتماعی اطلاعات کاربران رو تو گاو صندوق نگه میدارن و به کسی نمیدن!!!
ببینید دوستان، تویتر بین المللی هست و تمام دنیا دارن رخدادها رو در تویتر بررسی میکنند. در این وضعیت تنها خبری که از ایران در تویتر منتشر میشه کودک آزاری، تظاهرات، دزدی و .... هست. همه این تحرکات هم از طرف منافقین و کشورهای عربی هست. چرا تویتر رو باز نمیزارید تا ما به صورت منطقی نه دلواپسانه جواب این تحرکات رو بدیم حداقل با بیان زیبایی های ایران. درست هست که مشکلات زیادی در کشور هست اما این دلیل نمیشه به این صورت سیاه نمایی بشه درباره وضعیت ایران. تابناک، خواهش میکنم فقط منشتر کننده خبر نباش و دست به کار شو و پیام ما رو به مسولان برسون. .وضعیت فضای مجازی به شدت علیه ایران هست.
واقعا فضای مجازی چقدر اهمیت دارد؟!
عربستان پول داده و حتی از داخل ایران هم عده ای بیکار مانند بهایی ها ومنافقین براشون کامنت می گذارن و اسرائیلی های گردان 8200 هم هستن.
شما بنویس درود بر اسرائیل تیک های موافق بیشتر از مخالف خواهد بود
از شبکه های اجتماعی ونقش موثر آنها در ارتباطات بین المللی فقط سانسورش نصیب ما شده!!
ما به تلگرام و فضای مجازی که ذهن جوانان رو فاسد میکندو به انواع مفاسد اخلاقی دچار میکند احتیاجی نداریم پیشکش عربستان و امارات
فیلتر برداشته بشه، تا ملت بتونند از این نعمت توئیتر و قدرت فضای مجازی استفاده کنن...
مسئولان هم براحتی با مردم ارتباط خواهند گرفت...
ما نياز به دشمن خارجى نداريم
ما سروش داریم که دنیا به گردش هم نمیرسه توییتر چیه خخخ
مکه ومدینه و حرمین شریفین فاتح تمام قلبها هستند
مشکل از فیلتر نیست دادا ... مشکل در وهله اول ضعف در برقراری ارتباط و زبان خارجه می باشد .
ضمنا سربازهای مجازی ایرانی که در توهم غربزدگی به سر می برند بدون هیچ خط قرمزی در داخل از سیاست های عربی پیروی می کنند بدون آنکه بدانند
شما چقدر ساده اید، حتی اگه توییتر رفع فیلتر بشه، آنقدر توش، از خودمون بد میگیم و انتقاد میکنیم که بازم کمکی به سعودیها کرده ایم!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس
آخرین اخبار