بازدید 11653

جزییات کامل دیدار تاریخی «این» و «اون» در یک روستای مرزی/آغاز گفتگوهای صادقانه بین دو کره/بیانیه صلح جایگزین بیانیه تخاصم خواهد شد؟

«مون جائه این»، رئیس‌جمهور کره جنوبی و «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی در منطقه حائل نظامی با یکدیگر دیدار کرده و با یکدیگر دست دادند. «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی از منطقه غیرنظامی میان دو کره عبور کرد و وارد خاک کره جنوبی شد تا اولین رهبر کره شمالی باشد که از زمان جنگ دو کره (۱۹۵۰-۱۹۵۳) پا به خاک همسایه جنوبی می‌‌گذارد.
کد خبر: ۷۹۳۹۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶ 27 April 2018

«مون جائه این»، رئیس‌جمهور کره جنوبی و «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی در منطقه حائل نظامی با یکدیگر دیدار کرده و با یکدیگر دست دادند.

به گزارش تابناک، «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی از منطقه غیرنظامی میان دو کره عبور کرد و وارد خاک کره جنوبی شد تا اولین رهبر کره شمالی باشد که از زمان جنگ دو کره (۱۹۵۰-۱۹۵۳) پا به خاک همسایه جنوبی می‌‌گذارد.

 کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، روز جمعه هفتم اردیبهشت با پای پیاده از مرز دو کره گذشت و با مون جائه این، رئیس جمهور کره جنوبی دیدار کرد.

گزارش ها حاکی است کیم جونگ اون ساعت ۹:۳۰ دقیقه صبح به وقت محلی با گذشتن از منطقه غیر نظامی مرز دو کره وارد خاک کره جنوبی شد. رییس جمهوری کره جنوبی از کیم جونگ اون به طور رسمی استقبال کرد.

کیم جونگ اون اولین رهبر کره شمالی است که پس از نزدیک به هفت دهه که از تجزیه شبه جزیره کره می گذرد به خاک کره جنوبی قدم گذاشت.

جزئیات کامل دیدار تاریخی «این» و «اون» رهبران دو کره

رهبر کره شمالی در روستای مرزی «پانمونجوم» از رییس جمهوری کره جنوبی برای میزبانی این سفر تاریخی تشکر کرده است.

پس از برگزاری مراسم استقبال رسمی از کیم جونگ اون، نشست سران دو کره برگزارشد.

کیم جونگ اون پیش از آغاز مذاکرات مقام های دو کشور گفته است:‌ ما امروز در خط شروع تاریخی نو، صلح و رفاه در روابط بین دو کره هستیم.

گزارش ها حاکی است که رهبر کره شمالی از آمادگی خود برای گفتگوهای صادقانه در خصوص مسایل جاری بین دو کره خبر داده و گفته نباید مانند گذشته ناکامی ها در اجرای توافق ها تکرار شود.

جزئیات کامل دیدار تاریخی «این» و «اون» رهبران دو کره

در این نشست خواهر کیم جونگ اون نیز در کنار او بر سر میز مذاکره حضور داشت.

آسوشیتدپرس می گوید، کیم یو جونگ که پیشتر در جریان مسابقات المپیک به کره جنوبی سفر کرده بود، اکنون به یکی چهره های مهم حکومت کره شمالی بدل شده است.

جزئیات کامل دیدار تاریخی «این» و «اون» رهبران دو کره

در انتظار نشست دوم

گزارش ها حاکی است که نشست اول رهبران دو کره ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی در روستای مرزی «پانمونجوم» پایان یافته و کیم جونگ اون به کره شمالی بازگشته است.

قرار است نشست دوم بعداز ظهر جمعه در این روستا برگزار شود.

به گزارش آسوشیتدپرس، کره جنوبی گفته است، هدف این نشست پایان دادن به رویارویی بین دو کشور بر سر برنامه هسته ای کره شمالی است.

پیش از این بلومبرگ نوشته بود، حکومت کره شمالی به تولید موشک‌های قادر به حمل کلاهک‌های هسته‌ای که می‌توانند شهرهای آمریکا را هدف بگیرند نزدیک شده است. برآورد می‌شود که آن کشور ۶۰ بمب هسته‌ای دارد. اما از سویی دولت دونالد ترامپ هم تحریم‌های اقتصادی علیه کره شمالی را تشدید کرده و هشدار داده اگر آن کشور به تهدید آمریکا ادامه دهد علیه آن اقدام نظامی خواهد کرد.

رییس دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی و مسئول تدارک اجلاس رهبران دو کره روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «این اجلاس فقط روی توقف فعالیت‌های هسته‌ای و سیاست‌های مربوط به رسیدن به یک صلح پایدار تمرکز خواهد کرد.»

او افزود، به دشواری می‌توان پیش‌بینی کرد که توافق حاصل از این نشست دقیقا چه خواهد بود.

گزارش‌هایی که قبل از شروع اجلاس منتشر شده می‌گویند رهبران دو کره ممکن است بیانیه صلحی امضا کنند که جایگزین توافق پایان تخاصم در سال ۱۹۵۳ شود. از آنجا که دو کشور هنوز توافق صلح را امضا نکرده‌اند از نظر فنی هنوز در حالت جنگ هستند.

علاوه بر این ممکن است تفاهم‌نامه‌هایی در مورد عقب نشینی تدریجی نیروهای دو طرف از نوار مرزی دو کشور و راهکارهایی برای تداوم مذاکرات، بازرسی‌های هسته‌ای و لغو تحریم‌ها نیز امضا کنند. هیچ یک از مذاکرات قبلی در زمینه بازرسی‌های هسته‌ای و لغو تحریم‌ها بین دو کشور به نتیجه نرسیده است.

34 درصد مردم کره جنوبی اعلام کردند اجلاس سران دو کره را به صورت زنده از طریق تلویزیون تماشا کرده اند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۲
انتشار یافته: ۱۹
دمشون گرم
واقعا لازمه که ما هم روابطمونو با 30 40 تا کشور قطع کنیم تا بفهمن قدرت دست ماست
الگوی خوبیه
جیبت رو پر موشک و هسته ای کن
همه نازتو میکشن
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۷
شما بد فهمیدی! این آقا یک عمر جیبش رو پر از موشک و هسته ای کرد و حالا بعد از ده ها سال فقر و بدبختی کشورش داره همش رو تقدیم می کنه تا در ازاء اون حالشون بهتر بشه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۷
چی میگی، یک عمر ملتشو گذاشته سر کار با موشک و هسته ای، چه زندگی ها که نابود نشده، چه استعداد ها و منابع که هدر نرفته، الانم میگه می خوام خودمو خلع سلاح کنم کی می خواد جواب اون هدررفت منابع رو بده، کی می خواد جواب عقب موندگی کشورشون رو بده، کی می خواد جواب نسل هایی که این وسط نابود شدند رو بده
سیاست خارجی کشور ایران فقط اونجاش که از بین کره جنوبی و کره شمالی ما رفتیم سمت کره شمالی. چقدر ما خوبیم واقعا. سال ها تبادل با علم روز دنیا در کره جنوبی رو رها کردیم و چسبیدیم به فناوری تولید موشک در کره شمالی . بعد جالبه میگیم چرا ایران وضعش اینجور هست یا اونجور نیست.
خدمت مسئولین محترم عرض کنم که بعد از عربستان روند اصلاحات واقعی در کره شمالی هم آغاز میشه. یک روز نشه به خودمون بیایم بگیم من مانده ام تنهای تنها
چقدر آدم خوشحال میشه ،با اینکه از ما دورند اما انسان وقتی میبینه بجای صحبت از جنگ و نابودی از عقل و همزیستی صحبت میشه لذت می بره،درود بر اون که بیش از این غرور ورزی نکرد.
این هم آخر عاقبت یک کشور اتمی عقب مانده
این و اون نشان دادند که بسیار عاقلند. هر دو دشمن خود را با دست خودشان از بین برده اند.
چون با وی دوست شده اند.
خداوند در قرآن می فرمایند سرنوشت هيچ قوم (و ملتي) را تغيير نمي دهد مگر آنكه آنها خود را تغيير دهند. اگر این دو کشور سال ها خود را بازیگر بلوک های شرق و غرب قرار نمی دادند امروز شاهد حضور استعماری آمریکا در شبه جزیره کره نبودیم
فکر کنید کشور عربستان داره دست از خرافه بر میداره و آدم میشه ،کره شمالی دست از دیکتاتوری دارد بر میداره اما ایران..... اینقدر ما مردم به فکر پول و خودمون هستیم که خدا نیز از ایران قطع امید کرده
تنهاترین تنهای روزگار شدیم ما
خداروشکر.انشالا صلح و آزادی و رفاه برا همه مردم جهان.
خخخخخخخخخخخ قیافه ی دلواپسان واون شریعتمداری دیدنی خواهد بود هر روز یه مطلب می رفت واز کره شمالی تعریف می کرد وبه به وچه چه می کرد
البته هنوز راه زیادی مونده و اینها در حد حرفه، این تصمیم (خلع صلاح هسته ای) رو فقط یه آدم شجاع و عاشق وطن می تونه بگیره، ولی اگر این اتفاق افتاد کی قرار جواب نسل های سوخته کره شمالی رو بده، این همه هدررفت برای هیچ، مثل کوبا، 40 سال دشمنی الکی با آمریکا برای چی؟؟ برای هیچی
ما موقعی تصمیم به عادی سازی روابط با دیگر کشورها می گیریم که دیگر دیر شده. آن وقت باید بیشتر از امروز امتیاز بدهیم.
گل پونه های وحشی دشت امیدم
وقت سحر شد
خاموشی شب رفت فردایی دگر شد
من مانده ام تنهای تنها
من مانده ام تنها میان سیل غم ها
حبیبم سیل غم ها

گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد آتشم زد
گل پونه ها نا مهربانی آتشم زد آتشم زد
گل پونه ها بی همزبانی آتشم زد
میخواهم اکنون تا سحرگاه بخوانم
افسرده ام دیوانه ام آزرده جانم

گل پونه های وحشی دشت امیدم
وقت سحر شد
خاموشی شب رفت فردایی دگر شد
من مانده ام تنهای تنها
من مانده ام تنها میان سیل غم ها
حبیبم سیل غم ها
چراکشورهای دیگه تاتصمیم به تغییر میگیرند بلافاصله اجرا میکنند .ولی درکشورما نه جرات اتخاذتصمیم هست ونه امکان اجرا. مثلا کسی نیست که نداند روسری کردن سرخانم های توریست ویا نمایندگان سیاسی سایرکشورها که به ایران سفرمیکنند ، نه مبنای دینی دارد (چون مسلمان نیستند) ونه مبنا عقلی دارد (چون برخلاف منافع کشور وباعث فراری دادن توریست است که میتواندمبع درامد وایجاداشتغال برای کشورباشد ) . حالا یک باجرات پیداشوبگویداز امروز این سیاست اشتباه را حذف میکنیم. داریم واقعا؟ حالا یکی هم گفت بعدهزاران نفر دراینورواونورشروع به اتهام زدن به اون میکنند. این است که کشورما نه دیکتاتوری است ونه دمکراسی .معایب هردوراداریم وازمزایای هردونوع حکومت محروم هستیم . آفرین به هوش ودرایت ایرانی !!!!!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل