بازدید 21043

آلمان دولت ایران را با یک گروه تروریستی اشتباه گرفته است؟ پرسش‌هایی که آلمانی‌ها برای آن پاسخی ندارند!

از سویی شبکه اول تلویزیون آلمان مدعی شده، حیدر سید مصطفی رسما مشغول تحصیل در رشته مهندسی در دانشگاه برمرهافن بود و همچنین در مرکز هوانوردی و فضانوردی در شهر برمن کار می‌کرده است. از سوی دیگر، رسانه‌های آلمانی با توجه به اطلاعات به دست آمده از دادستانی این کشور، وی را جاسوسی ناشی و غیرحرفه‌ای معرفی کرده‌اند که به عنوان مثال، بیوگرافی راینهولد روبه را به زبان انگلیسی در یک فایل پاور پوینت به فرد رابط خود در ایران فرستاده بوده است.
کد خبر: ۷۶۵۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۲ 17 January 2018

رسانه‌های غربی و اسرائیلی، با انتشار موجی از ادعاهای غیرمنطقی درباره فعالیت‌های اطلاعاتی ایران در آلمان، در حال فراهم کردن مقدمات تخریب روابط ایران و آلمان هستند.

به گزارش «تابناک»، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از اشتفان بیهل سخنگوی دادستانی آلمان مدعی شده است که مقام‌های آلمانی صبح روز سه‌شنبه ۱۶ ژانویه بر اساس پرونده‌هایی که سازمان اطلاعات این کشور درباره ۱۰ مظنون به جاسوسی برای ایران در دست دارد، خانه‌های شخصی و دفاتر مؤسسات در نقاط مختلف آلمان را در ارتباط با آن‌ها مورد بازرسی قرار دادند ولی هنوز کسی در این خصوص بازداشت نشده است

نشریه هفتگی فوکوس به نقل از بیهل مدعی شده است که این مظنونان بر اساس درخواست یک واحد اطلاعاتی مرتبط با ایران، علیه اسرائیلی‌ها در آلمان جاسوسی می‌کردند.

این در حالی است که رسانه‌های آلمانی اعلام کرده‌اند که وزارت خارجه آلمان در اواخر سال گذشته میلادی، علی ماجدی سفیر ایران در آلمان را احضار کرده است تا به نقش ایران در پرونده یک تبعه پاکستانی به نام حیدر سید مصطفی که به اتهام جاسوسی علیه اهداف یهودی و اسرائیلی به  ۴ سال و سه ماه زندان محکوم شده است، اعتراض کند.

رسانه‌های فرانسوی به نقل از منابع امنیتی آلمان مدعی شده‌اند که «این مرد ۳۱ ساله برای نیروی قدس سپاه پاسداران اطلاعات جمع‌آوری می‌کرد و قصد انجام عملیات تروریستی در آلمان و فرانسه داشت. از جمله اهداف او جمع‌آوری اطلاعات در مورد راینهولد روبه، رئیس پیشین انجمن آلمان و اسرائیل بود. او همچنین داوید راوش، پروفسور فرانسوی- اسرائیلی رشته اقتصاد در دانشگاه پاریس را  زیر نظر داشته و درباره او اطلاعات جمع‌آوری می‌کرده است. ظاهراً هدف از این جاسوسی‌ها شناسایی برخی نهادها و مؤسسات اسرائیلی در خاک آلمان بوده که بعدها اگر لازم شد، هدف عملیات تروریستی قرار گیرند.»

در سوی دیگر این ماجرا رسانه‌ها و نهادهای اطلاعاتی رژیم اسرائیل قرار دارند. تایمز اسرائیل مدعی شده است، که بازرسی‌های روز سه‌شنبه مقامات آلمانی بر پایه اطلاعاتی انجام شده است که موساد سازمان جاسوسی اسرائیل در اختیار مقامات گذاشته است. این نشریه اسرائیلی به نقل از منابع آلمانی مدعی شده است که سپاه قدس قصد داشته است با استخدام شیعیان غیرایرانی و به ویژه آنهایی که تابعیت اروپایی دارند، شبکه‌ای را برای انجام حملاتی در اروپا ایجاد کند. جرمی ایساکارف سفیر رژیم اسرائیل در آلمان نیز مدعی شده است که کشف این شبکه باید هشداری برای همه اروپا و نه فقط آلمان باشد. وی در این باره اظهار داشته که «زمان آن رسیده است که آلمانی‌ها و اروپایی‌ها آن چه را که در پشت لبخند مقامات ایرانی پنهان شده است، ببینند».

 پرسش‌هایی که آلمانی‌ها برای آن پاسخی ندارند!

ادعاهای مقامات آلمانی و رسانه‌های اروپایی و اسرائیلی در خصوص فعالیت‌های سپاه قدس در آلمان حداقل با دو ابهام مهم مواجه است. اولا باور ادعاهای متناقض در خصوص تبعه بازداشت شده پاکستانی سخت است و ثانیا این که اگر ایرانی‌ها بتوانند یک شبکه جاسوسی با حداقل ده نفر نیرو در آلمان ایجاد کنند آن را برای ماموریت‌های به صرفه‌تر به کار خواهند گرفت تا این که مانند گروه‌های تروریستی ماموریت بی‌فایده و پرهزینه‌ای مانند کشتن یک یهودی را برای آن تعریف کنند.

در خصوص ابهام اول نکته قابل توجه این است که از سویی شبکه اول تلویزیون آلمان مدعی شده است که حیدر سید مصطفی به طور رسمی مشغول تحصیل در رشته مهندسی در دانشگاه برمرهافن بود و همچنین در مرکز هوانوردی و فضانوردی در شهر برمن کار می‌کرده است و از سوی دیگر رسانه‌های آلمانی با توجه به اطلاعات به دست آمده از دادستانی این کشور، وی را جاسوسی ناشی و غیرحرفه‌ای معرفی کرده‌اند که به عنوان مثال بیوگرافی راینهولد روبه را به زبان انگلیسی در یک فایل پاور پوینت به فرد رابط خود در ایران فرستاده بوده است.

آیا می‌شود باور کرد که مسئولان اطلاعاتی سپاه قدس در تهران برای به دست آوردن بیوگرافی فردی در آلمان نیاز به استخدام جاسوس داشته باشند در حالی همه اطلاعاتی از این دست را می‌توان به راحتی از اینترنت استخراج کرد.

از سوی دیگر، شیکه جاسوسی و عملیاتی متشکل از حداقل ده نفری که آلمانی‌ها مدعی کشف آن هستند، با همه معیارهای اطلاعاتی و امنیتی، شبکه‌ای بزرگ است و هیچ سازمان عاقلی برای شبکه‌ای با این اندازه، هدف بی‌اهمیتی مانند هدف قرار دادن یک یهودی آلمانی را در نظر نمی‌گیرد.

گزارش‌های خود مقامات آلمانی نشان می‌دهد که به علت ویژگی‌های خاص سیاسی، اقتصاد و تکنولوژیک آلمان، کشورهای مختلف تلاش قابل توجهی را صرف کارهای اطلاعاتی و جاسوسی در این کشور می‌کنند و از جمله جاسوسی صنعتی سالانه میلیاردها دلار به صنایع آلمانی آسیب می‌زند.

برای مثال تمرکز روسیه بر مسائل سیاسی مرتبط با تحریم‌های اروپا علیه روسیه، تلاش برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی آلمان به نفع روسیه، تاثیرگذاری بر مقامات و احزاب سیاسی است. چینی‌ها بر مسائل سیاسی کلان مانند نقش آلمان در گروه هفت و گروه 20 و مسائل اتحادیه اروپا متمرکز هستند و تلاش زیادی را نیز صرف به دست آوردن اسرار صنعتی و اقتصادی آلمان می‌کنند. ترکیه نیز به دلیل شرایط خاص جمعیت قابل توجه اتباع این کشور بر فعالیت گروه‌های هوادار فتح‌الله گولن و همچنین جدایی‌طلبان کرد متمرکز است.

وقتی این همه مسائل قابل توجه در صحنه سیاسی، اقتصادی و فناوری آلمان وجود دارد، مقامات ایران چرا باید یک شبکه بزرگ جاسوسی را به خاطر کشتن یک استاد دانشگاه طرفدار اسرائیل به کار گرفته و هزینه‌های بسیار سنگین حقوقی چنین کاری را نادیده بگیرد؟ مگر این که مقامات آلمانی تصورشان از دولتی به بزرگی دولت ایران در حد یک گروه تروریستی مانند القاعده باشد!

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴۸
انتشار یافته: ۶۵
یعنی عین آدم نمیتونیم با دنیا تعامل داشته باشیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
متاسفانه دنیا، دنیای وارونه ست. اگر بخوایم تعامل داشته باشیم باید ما هم وارونه باشیم
آلمان دولت ایران را با یک گروه تروریستی اشتباه گرفته است؟
انصافا فکر میکنی خیلی از دولتها ی دنیا و مردمانش ماها را چطوری می بینند ؟!
فکر میکنیم همنطوریکه صدا و سیما میلی میگه هستیم یا نه یه طور دیگه هم به ما نگاه میکنند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
حالا چیزی نشده توچرا کشور خودت را متهم میکنی یک تعداد امثال تو فقط منتظرید یک چیزی بنویسند تا خودزنی کنند نق بزنند آیه یاس بخوانند شما فکر میکنید آلمان در ایران جاسوس ندارد همان گروه پژاک را کشور آلمان مسلح وبه جان ایران انداخته است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
من تو تایلند بوضوح دیدم که تا خودمو یه ایرانی معرفی کردم گفتن شما با مسلسل به رگبار می بندید.حالا هرچی از خودم و کشورم بگم فایده داره .
یه نفر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ناشناس 12:27
خودشیفته هایی مثل تو هستند که از روی شکم سیری توی خلسه بی خبری فرورفتینه نه میخواهید بفهمید و نه میگذارید کسی اظهار فهم کنه .دراینجا هم کسی خود زنی نکرده بلکه از دریچه توهم فکری امثال تو نگاه نکرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
12:27
آره چیزی نشده توراست میگی چون قوه درکت وفضای ذهنی ات به اندازه حجم بسته چیپسه
آبروی یک ملت را میبرن اونوقت میگن چیزی نشده
مهدی
| Germany |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ناشناس ۱۳:۲۲
استاد !!!!
ابروی یک ملت با مشاهیر و جاذبه های علمی و فرهنگی و گردشگری به دست میاد یا از دست میره ،نه خبرای
صدتا یه غاز تحلیلی ناقص و ناشیانه … شما محله و در و همسایه رو با روابط بین الملل اشتباه گرفتین
وقتی یه تحلیلی ابکی و از لحاظ فنی این قدر ضعیفه که هزارنا مثال نقض می شه از توش دراورد ، خوب باید قبول کرد دیگه … این همه انگ کشورفروشی و غیره و غیره نداره ! کار غلط ،غلطه ….
شما هم یه لطف کن و یه منبع خوب معرفی کن تا ما ببینیم کی و کجا المانی ها گروه پژاک رو مسلح کردن …
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
کسی نه خود شیفته هست ونه خلسه بی خبری رفته است وهیچ موقع هم نخواهی فهمید چون آدم مغرض وبدطینت بی ادب هستی دریچه نگاه کردن تو امید به کاسه لیسی بیگانگان است تو فکرمیکنی که کسانی به هم فکرهای مانند تو رای مثبت دادند ایرانی وطن خواه هستند. نه اینطوری نیست بلکه یک تعداد آدم های گزینشی وسازمان یافته از طرف دشمنان هستند که کارشان در فضای مجازی این است که به ضرر ایران امتیاز مثبت ویا منفی دهند
یه نفر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ناشناس 12:27 توکه مدعی ادب و وطن پرستی هستی
تو نه با ادب هستی ونه وطن پرست ادبت از کامنتهایی که گذاشتی معلوم و وطن پرستیت از اونجا که چوب حراج به آبروی ایران و ایرانی زدید مشخصه. شماها عادت کردینه که کسی که مخالف عقاید منحط و یخ زده تان باشد را دشمن فرض میکنید. اتفاقا تشت کاسه لیسی امثال تو متظاهر به وطن خواهی و ادب خیلی وقته از بام اوفتاد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
قابل توجه ناشناس 14:47
بهترین وصفی که از حال شماها میشه همون نظر کاربر13:22 است که فهمتون به انداز حجم بسته چیپسه که همه اش باده
چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ممکنه بفرمایید چی عیان هست؟
چي فكر كردي تابناك ! اينقدر به خاطر كارهاي بي اهميتي مثل اين تا حالا مردم بيچاره ايران هزينه داده اند !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
بمیرم برای شما مردم بیچاره!!!
هزار جور دوز و کلک سر هموطنای خودتون طوار میکنید، اونوقت میگی بیچاره؟ همین هم از سرمون زیادیه
خدا رو شکر پس روابطمون با آلمان هم حسنه شد!
بیچاره بورس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
زهر مار
اتفاقا گزارشهای وزارت اطلاعات المان به شدت دقیق و واقعگرایانه هستند نشون به اون نشون که خیلی وقتها خود رسانه ها به همین گزاراشات استناد کردند :)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
آلمان همیشه تحت سیطره صهیونیستها بوده و هست
وقتی هر روز راهپیمایی و فحش دادن و نفرین کردن دیگران است انتظار دارید اونا قربون صدقه برن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
برای چی الکی مزخرف میگی؟
تا حالا یکبار شعار مرگ بر آلمان شنیدی؟
اروپایی ها خود را مرکز دنیا می بینند و ایرانی ها را مانند بقیه آسیایی ها "بلک هد" و کله سیاه می خوانند.
یادش بخیر زمان آیه الله هاشمی که ایستادگی کردیم و وزیر امور خارجه اش دیکشنری همراه خود به سر جلسه پاسخ به خبر نگاران برده بود.
عده زیادی از مرعوبین غرب هم الان به شدت فشارشون پایین افتاده که از دید خدایشون یعنی غرب افتاده اند.
توبه هم تاکنون اصلا اوضاع را بهتر نکرده است.
از ماست که بر ماست
ايا رفتار مسولين با مردم ايران مانند رفتار مسولين كشور ألمان بامردمان ألمان است؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
چه ربطی داشت اصلا؟
به نظر من هر آماتور بازی بعید نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
نظر شما اهمیتی نداره
زمینه برای فشار به ایران در موارد مورد مناقشه.لبنان، سوریه، یمن.
اول فرانسه شروع کرد،بعد سازمان ملل ، حالا نوبت آلمان، کم کم همه میان با تهمتهای واحی، دوباره یه قطعنامه، و ما پروندمون میره شورای امنیت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
واهی
آلمانیها اشتباه نگرفتن این ماییم که همه چیزا رو اشتباه می بینیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
شما اشتباه نمیبینی. امثال شما خودتون اصلا نمیخواین ببینین
چرا غربی ها هر وقت می خواهند بیان ایران قبلش شروع به تحقیر ملت و کشور ما می کنند؟!
فرانسه مدتی است آتش تهیه ریخته، الانم نوبت آلمان است که قبل از آمدن دارد آتش تهیه می ریزد تا بیشتر چپاول کند.
شما راست مي گيد کل کشورها و دستگاههاي اطلاعاتي آن کشور ها که ايران را به دخالت در امورشان متهم مي کنند دروغگو و دشمن ايرانند!!!!!! بابا بسه ديگه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
دهنتو ببند
اون افزايش اعتبار گذرنامه كه دولت قولش رو داده بود با تلاش برخي نهادها و سازمانهاي غير دولتي در حال پيگيري و حصول نتيجه است !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
اگه همین نهادها نبودند الان زنها باید کنیزی داعشیها را میکردند
اين خبر عين واقعيت است ، متاسفانه ايران در أمور داخلى بسيارى از كشورهاى منطقه به بهانه هاى واهى دخالت ميكند .
همه دنيا دروع ميگم فقط ما راست ميگيم !؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
اگه تو دروغگویی و خیانت میکنی دلیل نمیشه که فکر کنی مملکت هم مثل خودت خیانتکاره
سلام. آقا مسئله اینه که اونها ما را تروریستی میدونند ... بحث بر سر دولت و این آقا و اون آقا و این نهاد و اون نهاد نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
تروریست نمیدانند. میخواهند به عنوان تروریست به دنیا بقبولانند
سوال مهمتر این هست که چطور ماموران اطلاعاتی فرانسه و المان به اندازه تحلیلگر تابناک قدرت تحلیل ندارند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
نه. تو هم اشتباه میکنی. مهمترین سوال اینه که چرا امثال جنابعالی، هیچ قدرت درک و تحلیلی ندارین و همیشه هر چی بیگانه به خوردتون میده، بدون فکر قبول میکنید؟
البته شاید جوابش این باشه که اصلا فکری ندارید
متاسفم برای خودم که ایرانی ام.
از ایرانی بودن خودم پشیمانم.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
باید تاسف خورد از چنین هموطنانی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
ولی ما تو را ایران ینمیدونیم. اینقد هم نیا نظرات تکراری بذار بدبخت دروغگو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
متأسف برای خانواده محترمت باش که مجبور بوده یک عمری زحمت تو را بکشه
تابناک عزیز چه دلایل مضحکی برای ایرانی نبودن این جاسوس ها آورده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
مضحک خودتی بدبخت
می شود فرض کرد که کسانی هم هستند که نمی خواهند روابط سالمی بین ایران و برخی کشور ها شکل بگیرد حداقل وجودروابط سالم ایران با سایر کشور ها منافع مالی عده ای را بخطر می اندازد همانطور که در زمان تحریم کسانی بیشترین سود را در ایران بردند
هموطنان عزیر چرا روی این مساله باهم جر وبحث می کنید... قضیه این است که اسرائیل درسالهای اخیر مخصوصا بعد ازشکست از حزبالله وناامیدی ازپیروزی برحماس وحضور قدرتمند سپاه در سوره ، برای امنیت خود سخت هراسان شده وبرای حذف ایران دست به هرکاری می زندکه ترویج ایران هراسی وتحریم اقتصادی وانزوای سیایس ایران بخشی از آن است...که تاحدود زیادی هم موفق شده ولی درنهایت سرنوشت محتوم خودرا که در قرآن آمده نمی تواند تغییردهد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
انشاءالله
اینکه ما در کشورمان مشکل داریم درست ! اینکه مسئولین ما کار بلد نیستند و حرفشان با عملشان نمی خونه درست! اینکه رسانه های بزرگ دنیا در دست قدرتهاست درست ! ولی چرا اینقدر ما ضعیف نفس هستیم و عرق ملی مذهبی نداریم . چرا همه چیز را ساده انگاری فرض میکنیم . چرا خودمان را باور نداریم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
چون ملت زیاده خواه و ناشکری هستیم. چون ملت پرمدعا و کم لطفی هستیم
کل دنیا همه ازپیشرفت و توسعه ما چششون دراومده وچشم دیدن اینهمه توسعه وپیشرفت راندارن دارن بهمون تهمت میزنند بسه دیگه دخالتهای بیخودی
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
لطفا 2 نمونه از توسعه و پیشرفتی که میگی دیگران چشم دیدنشو ندارند رو نام ببر که همه آگاه بشن
تابناک جان..اتفاقا اتفاقا بیراه هم نمیگن همچین بفهمی نفهمی ما هم آدمای سر براهی نیستیما
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
تو سر براه نیستی. بقیه مثل تو نیستن
سیگارتم خامو شکن
المانی ها جریان میکونوس را یادشان نرفته. به همان دلیل ،اینگونه فکر می کنند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۷
منظورت میکی موس بود؟
به نظر من ایالات متحده برای خروج یکجابه از برجام مشکل داره و با این روشها میخواهد اروپا را نیز با خود متحد کند.
با توجه به اینکه هیچگونه دستگیری انجام نشده است یعنی ادله محکمه پسند در دست دادستان نیست و عملیات تفتیش فقط بر اساس گزارش مثلا یک دستگاه اطلاعاتی خارج از آلمان و فقط بر اساس سوء ظن صورت گرفته است. مورد دوم جهت اطلاع حضراتی که از وضعیت دستگاههای اطلاعاتی اطلاع دقیق ندارند، نفوذ اجرایی و اشراف اطلاعاتی دستگاههای اطلاعاتی آمریکا بر روی سیستم اطلاعاتی آلمان به مراتب ببشتر از نظارت و تاثیر خود دولت آلمان می باشد. با توجه به استقلال قوه قضاییه آلمان در صورت عدم رخدادی در چند روز آینده از ناحیه دادستانی می توان به قریب به یقین تصور کرد که سناریو از جانب سیستمهای اطلاعاتی اسراییل و آمریکا برای جو سازی و ضربه زدن به روابط ایران و اروپا طراحی شده است
چطور است که آلمانی ها دستگیری قاتل های مسلح آشوبهای ایران را نقض آزادی و حقوق بشر می دانند اما یک دانشجو را به ظن تحقیق در مورد یک اسراییلی دستگیر می کنند؟ بالاخره حد و مرزحقوق بشر غربی ها چیست؟
لعنت به المان این ها زمان جنگ هم به صدام شیمیایی می دادند نمی دانم کدام فیلسوف ها آریایی را مد کردند که المان ها اریایی اند فلان بهمانند کله زرد ها هیچ خیرشان به ما نرسیده
یک فرد فاقد اسم افتاده توی نظرات این خبر و به تمامش پاسخ داده و حتی توهین کرده
تابناک هم همش رو منتشر کرده !

این یه نفر کی میتونه باشه ؟!
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان