ته چین؛

دستور پخت اسفناج خامه‌ای

کد خبر: ۷۳۰۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۳ 16 September 2017
تعداد بازدید : 250
مواد لازم:
900 گرم اسفناج
یک عدد موسیر دانمارکی (دو قاشق غذا خوری خورد شده)
یک قاشق چای خوری پوست لیمو
نمک و فلفل و فلفل کاین به مقدار لازم
جوز هندی تازه رنده شده به مقدار لازم
روغن زیتون دو قاشق چای خوری
پنیر پارمیزان دو قاشق غذا خوری
خامه سه چهارم پیمانه
بازدید 9101
در این ویدیو دستور پخت اسفناج خامه‌ای را فرا می‌گیریم. اسفناج در سسی که با تفت دادن مخلوطی از سس خامه‌ای فلفل کاین با موسیر ،زیتون و پنیر پارمزان مزه دار شده است ترکیب می‌شود.
اشتراک گذاری