ته چین؛

طرز تهیه کیک بری پالوا

کد خبر: ۷۲۱۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۲ 13 August 2017
تعداد بازدید : 66
 
مواد لازم:
شش عدد سفيده تخم مرغ
يک هشتم قاشق چايخوري نمک
يک و نصفي پيمانه شکر شيريني پزي
دو قاشق چايخوري سرکه سفيد
يک قاشق غذاخوري نشاسته ذرت
دو پیمانه (500 گرم) خامه قنادی
دو قاشق غذاخوری (30 گرم) شکر قنادی
یک قاشق غذاخوری وانیل
انواع بری تازه به مقدار 500 گرم
بازدید 4319
میوه‌های بری شامل بلوبری و توت فرنگی و تمشک قرمز و سیاه و غیره میباشد در این ویدیو طرز تهیه کیک بری پالوا که سطح رویی آن با انواع بری تزیین می‌شود آموزش داده می‌شود
اشتراک گذاری