بازدید 27938

قیمت‌های جدید اینترنت اعلام شد

کد خبر: ۷۱۷۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۲ 02 August 2017
معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر عرضه اینترنت با سیاست مصرف منصفانه و ارائه سرعت حداقل ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه گفت: اپراتورها بسته به شرایط و در حوزه رقابتی می‌توانند اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر حدود تعیین‌شده ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، صادق عباسی شاهکوه با اشاره به ارائه اینترنت بر مبنای سرعت به جای حجم گفت: تاکنون اینترنت در بخش ثابت و ADSL به این شکل بود که مردم حجم خریداری می‌کردند و برای هر گیگابایت ۳۰۰۰ تومان می‌دادند که البته با افزایش حجم این قیمت کاهش می‌یافت. این سیاست اکنون تغییر کرده و از این پس به جای اینکه افراد حجم خریداری کنند، سرعت را خریداری می‌کنند.

وی درباره نحوه تعرفه اینترنت اظهار کرد: کاربران ماهانه ۱۰ گیگابایت اینترنت بین‌الملل و دو برابر آن اینترنت داخلی خواهند داشت. هزینه اینترنت تا دو مگابیت ۲۰ هزار تومان، از ۲ تا ۶ مگابیت ۳۵ هزار تومان، از شش تا حدود ۲۰ مگ ۵۰ هزار تومان است. برای کسانی که در حال حاضر مصرف پایین دارند، برای اینکه احساس گران شدن نکنند، نیز سطح ۱۰ هزار تومانی تعریف کردی l که شامل ۳ گیگابایت اینترنت بین‌الملل و ۶ گیگابایت داخلی است.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره اینترنت ارائه‌شده توسط فیبر نوری  و سرعت‌های بالای ۱۶ مگابیت بر ثانیه نیز بیان کرد: در جهت تقویت شبکه ملی اطلاعات، قیمت‌گذاری آن به نحوی است که برای اینترنت داخل نصف اینترنت بین‌الملل تمام می‌شود. در سرعت ۲۰ مگابیت در ثانیه حجم ۵۰ و ۱۰۰ گیگابایت برای اینترنت بین‌الملل و داخل است. سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه نیز دارای ۷۰ و ۱۴۰ گیگابایت برای اینترنت بین‌الملل و داخل است.

جدول قیمت‌های ارائه اینترنت بر مبنای مصوبه سازمان تنظیم مقررات به صورت زیر است.

سرعت اینترنت

سقف حجم مصرف اینترنت بین‌الملل (بر مبنای گیگابایت)

سقف حجم مصرف اینترنت داخلی (بر مبنای گیگابایت)

قیمت ماهانه (بر حسب تومان)
۵۱۲ کیلوبیت تا ۲ مگابیت برثانیه (کم مصرفها) ۳ گیگابایت ۶ گیگابایت ۱۰ هزار تومان
۵۱۲ کیلوبیت تا ۲ مگابیت برثانیه ۱۰ گیگابایت ۲۰ گیگابایت ۲۰ هزار تومان
۲ مگابیت تا ۶ مگابیت برثانیه ۱۰ گیگابایت ۲۰ گیگابایت ۳۵ هزار تومان
۶ مگابیت تا ۲۰ مگابیت برثانیه ۱۰ گیگابایت ۲۰ گیگابایت ۵۰ هزار تومان
بالای ۲۰ مگابیت برثانیه ۵۰ مگابایت ۱۰۰ مگابایت ۲۵۰ هزارتومان
۵۰ مگابیت برثانیه (فیبرنوری) ۷۰ مگابایت ۱۴۰ مگابایت ۳۰۰ هزارتومان

*طبق اظهارات عباسی شاهکوه، اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت می‌توانند برای رقابت، حجم مصرفی اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر و اینترنت بین‌الملل را تا دو برابر این حدود تعیین‌شده ارائه دهند.

سیاست مصرف منصفانه و نه اینترنت بی‌نهایت

عباسی شاهکوه درباره سیاست مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) توضیح داد: در دنیا متداول است وقتی در بخش ثابت سرعت را می‌فروشند، یک محدودیت هم قرار می‌دهند و اینترنت واقعا نامحدود نیست، زیرا ممکن است یک مشترک دائما دانلود و شبکه را اشغال کند. به همین دلیل یک حد را قرار داده که اصطلاحا به آن مصرف منصفانه می‌گویند. به این معنا که اگرچه سرعت را خریدید، اما تا یک حد می‌توانید با همان سرعت دانلود کنید. پس از آن یا سرعت را محدود و یا هزینه حجم اضافه را دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: ما از مدل دوم استفاده کردیم. بدین ترتیب که کاربران باید برای مصرف اضافه جداگانه حجم بخرند. البته مصرف متداول بیشتر از این نمی‌شود. قیمت حجم اضافه نیز تقریبا مانند گذشته و حدود ۳۰۰۰ تومان برای هر گیگابایت اضافه در اینترنت بین‌الملل و از ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان برای اینترنت داخلی است. همچنین در حجم اضافه می‌تواند هر قیمتی که برای اینترنت داخل وجود دارد، یک‌دهم می‌شود و برای اینترنت بین‌الملل می‌تواند ۴۰ درصد پایین‌تر باشد.

اپراتورها مجازند تا ۱۰ برابر حجم تعیین‌شده بروند

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورها این اجازه را دارند که از ۲۰ گیگ تا ۲۰۰ گیگ هم بروند، گفت: با ۲۰۰ گیگابایت اینترنت ماهانه برای سرعت ۲ مگابیت در ثانیه، می‌توان در روز یکسره تا ۸ ساعت فیلم دانلود کرد و حتی به تماشای تلویزیون آنلاین پرداخت بدون اینکه حجم تمام شود. البته در اینترنت داخلی زیرا مصرف حجم بالا معمولا برای اینترنت داخل است و طراحی شبکه ملی اطلاعات هم برای اینترنت داخل است.

عباسی شاهکوه با تاکید بر شرایط رقابتی بین اپراتورها برای ارائه حجم اینترنت بیان کرد: اپراتورها بسته به شرایط و در حوزه رقابتی می‌توانند اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر این حد تعیین‌شده ارائه دهند. اینترنت بین‌الملل نیز اجازه دارد تا دو برابر افزایش یابد. به مرور که انتقال افزایش پیدا می‌کند اطمینان داریم که اپراتورها حجم را بیشتر از این مقدار خواهند داد، کما اینکه در حال حاضر بعضی اپراتورها هستند که تا ۱۰۰ گیگابایت اینترنت می‌دهند.

سرعت فیبر نوری تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه

وی با اشاره به تعرفه‌گذاری برای اینترنت بر مبنای فیبر نوری، بیان کرد: مخابرات می‌تواند در سراسر کشور روی فیبر نوری کار کند و در حال حاضر فیبر نوری را در بعضی از شهرها واگذار کرده است. اپراتور ایرانیان‌نت نیز روی فیبر نوری کار می‌کند. ایرانیان‌نت قبلا دوره حفاظت داشت که حفاظت سراسری آن هم‌اکنون تمام شده و به هشت شهر بزرگ رسیده است. بنابراین سایر FCP ها نیز مجاز هستند در خارج از این هشت شهر بزرگ به حوزه فیبر نوری وارد شوند.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه برای فناوری‌های مختلف، تعرفه‌گذاری شده است، افزود: تعرفه‌های قبلی همه بر اساس ADSL بود که معمولا تا ۱۶ مگابیت در ثانیه سرعت داشت. ما سرعت‌های بالاتر را نیز در این طرح خود تعریف کردیم. ممکن است در آینده بعد از ADSL، VDSL بیاید که اپراتورها اکنون روی آن کار می‌کنند و یا ممکن است فیبر نوری واگذار شود که تا سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه را نیز پوشش می‌دهد.

زمان اجرایی شدن مصوبه تا پایان مرداد

عباسی شاهکوه درباره زمان اجرایی شدن این مصوبه از طرف اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت اظهار کرد: این تعرفه‌ها نهایتا تا آخر هفته ابلاغ می‌شود. همچنین ظرف یک هفته پس از ابلاغ اپراتورها باید آن را اجرایی کنند. بنابراین این طرح نهایتا تا پایان مرداد اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعمال حداقل سرعت پیش از این وجود نداشت، گفت: اکنون در چنین شرایطی که اینترنت داخلی ما بیشتر به مردم عرضه می‌شود، اپراتورها مجاز نیستند سرعت کمتر از ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ارائه دهند. تاکید ما روی سرویس‌های داخلی است که امیدواریم با کیفیت و سرعت بیشتری به مردم ارائه شود و انگیزه‌ای برای اپراتورها باشد که سرویس‌های داخلی را افزایش دهند تا شبکه ملی اطلاعات به نحو مناسبی در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در هر مدلی ممکن است تخلف یا خطا اتفاق بیفتد، خاطرنشان کرد: با وجود این، نظارت بر سرعت از نظارت بر حجم آسان‌تر و اجرایی‌تر است. البته بیشتر خود کاربران باید این نظارت را انجام دهند. بنابراین کاربران در صورت مشاهده تخلف می‌توانند ابتدا به اپراتور ارجاع داده و اگر نتیجه نداد به رگولاتوری شکایت کنند.

 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۲
انتشار یافته: ۳۱
ده گیگ مصرف یه هفته منه ! بعد اینها با این تقسیم بندی مثلا شرایط رو بهتر کردن ؟ باز صد رحمت به هزینه اینترنت 4G طبق جدول بالا ده گیگ اینترنت با اون سرعت 30 تومن میافته ولی همین حجم ترافیک رو اپراتور های موبایلی 23 تومن می دن ! این یعنی اینکه بی سر و صدا اینترنت رو گرونش کردن
با این حساب حداقل برای من اینترنت با این سرعت و حجم پنج برابر گران تر می شود.
اینه اینترنت نامحدود؟!
بعضي كشورها اينترنت مجاني ارائه ميشه
سیاست مصرف منصفانه!!!!
اين همه تماما به نفع عرضه كننده هاست نه مصرف كننده ها

اخه اين چه رويه هايي كه توي اين مملكت دائم در حال شكل گرفتنه

اسمش رو ميزارن برداشتن محدوديت در فروش حجمي
بعد براي هر بسته حجم محدود تعيين ميكنن

اخه اينترنت داخلي مون چقدر مگر محتوا داره كه مثلا در ماه بخواد 20گيگ مصرف داشته باشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب اينبار هم شد همه چي به نفع فروشنده

مبارك باشد
در مملكت يكطرفه بيش از اين نميشه انتظار داشت

شعار تجارت ازاد داده ميشه ولي در عمل همه چي انحصاري هست.....................................................
قیمت ها که افزایش داشته است!!! باز هم به نفع isp
خب با این شرایط در حال حاظر بنده اینترنت برام ارزانتر تموم میشه که..
اول اینجا نوشته دو مگا بیت نه دو مگا بایت یعنی تقسیم بر 8 کهبشه هم 256 کیلو بایتی هست که بوده

این طرح جدید کامل به نفع شرکت هاست

چون کافیه ماها حتا اگر وارد سایت های ایرانی بشیم ولی سرورشون خارج باشه . مصرف خارج حساب میشه


اینجا گفته شرکت ها مجاز نیستن مصرف کمتر از 512 کیلو بیت نه(کیلو بایت) به مشتری بدهند. که فکرر نکنم هیچ شرکتی مصرف کننده هاش از 128 کیلو بایت گرفته کمتر بگیرند.

الان دیگه کم ترینینش که ملت بخوان اینترنت بگیرند با ماهی 50 هزارتومان راحت حالت نامحدود با سرعت 256 در دسترسشون بود ولی با این طرح جدید . فقط شرکت ها نفع می برند و همینم گیر مشتری نمیاد.
خیلی خوشحال شده بودم زمانی که این طرح مطرح شد. ولی الان متوجه شدم هیچ وقت به فکر مردم نیستند به این میگن نامحدود؟!
کاش یک دستورالعمل اجباری بود که در اول صفحه هر سایت یک برچسبی زده میشد که سرور این سایت داخلی می باشد.
این طرح فقط برای اجحاف بیشتر مردم است اینترنت محدودتر و گران تر ،چرا باید ترافیک بین الملل 10 گیگ باشد
از طلا شدن پشیمان گشته ایم مرحمت فرموده مات را مس کنید. با این حساب که اینترنت من یکی که خیلی گران درمیادسرعت هم پیشکش خودتون
این یعنی گران کردن اینترنت - پی چی شد بدون محدودیت - هم حجمی شده هم گران من 128 دارم
این که گرونتر شده نسبت به زمان حجمی!!!
اینترنت نامحدود نامحدود همین؟!
هی روزگااار
این طرح برای مصرف کننده یعنی فاجعه .

عملا قیمت را گران کردن . این توهین به شعور مردم هست
سلام
با احترام به مسئولان عزیز ، فقط جهت یاد آوری به آن عزیزان.
مسولان محترم وقتی از جملاتی استفاده میکنند که درآن میفرمایند (در دنیا متداول است که ...) لطفا مقایسه با دنیا را فراموش بکنید ویا اینکه یک بار در ینگه دنیا از اینترنت استفاده بکنید و یا اینکه با همین 2 تا کشور همسایه خودمان مثل ترکیه و افغانستان خودتان را مقایسه بکنید کافیه.
وقتی برای منزل شخصی ونه کابری اداری و یا تجاری ، اینترنت نامحدود به معنی کلمه واقعی با سرعت 50 مگابایت میدهند آن هم با 75 هزار تومان در ماه ، آن هم با کلی اشانتیون (حداقل یک تبلت برای قراداد دوساله میدهند) ، آن وقت ببینید ما کجاییم و آنها کجا. نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم دوستانی که یک بار هم پایشان را از این کشور فرا تر گذاشته اند میدانند من چه درد دلی دارم.
تو رو خدا اگر فرقی کرده به منم بگید
هلاک شدم از این همه پیشرفت و روراستی
این کجاش نامحدوده ؟ این که باز سقف مصرف حجم داره
من بیسواد از کجا بفهمم ترافیکم خارجیه یا داخلیه؟

هنوز خیلی از سایتهای ایرانی، سرورشون توی کشورهای خارجیه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۱
داداش شما همین الان که وی پی انت روشنه یعنی اینترنتت بین الملی حساب میشه یعنی بعده این دوبرابر گرونتر
میشه اینترنت با وی پی ان
چه مسخره اولا اینم که محدودیت مصرف حجم داره کجاش نامحدوده دوما کجای دنیا اینترنت بین الملل یه قیمتیه اینترنت داخلی یه قیمت اصلا اینترنت یعنی بین الملی اینترنت ملی میشه کانتری نت ادم می مونه چی بگه کلا همه چی مون بایدبا دنیا فرق داشته باشه دیگه
سقف 10 گیگابایت برای سه تا از تعرفه ها ثابت مونده و فقط قیمتش رفته بالا و سرعتش
اگر سرعت اینترنت توی ساعاتی از شبانه روز به هر دلیلی کم بشه توی قیمت ماهانه جبران میشه؟؟؟؟!؟

پولی که پرید دیگه پریده
با این کار باز هم اینترنت گران شده. اینترنت 8 مگابیت با 6 گیگ حجم ماهانه همین الان به قیمت 43 هزار تومن از شاتل خریداری می کنم که بر اساس این قیمتها باید 50 تومن پرداخت کنیم در حالی که همین 6 گیگ م برای من قابل مصرف نیست.
کم کم باید رو بیارم به دانلود PDF فیلمنامه سریالها
خب اینکه هیچ فرقی با مدل قبلی نکرد فقط رسما شدیم کره شمالی
جالبه نوشته سقف مصرف حجم بعد اومده میگه حجمی رو حذف کردیم گرونتر هم شده، تازه وقتی حجمت تموم شد باید برای هر گیگ 3 هزارتومن بدی به کی بگی ، اخه کجای دنیا اینترنت رو داخلی وبین الملی می کنن ؟ها کجای دنیا
یک عده میشینند برای خودشون تصمیم میگیرند چقدر حجم داشته باشیم، سرعتمون چقدر باشه. چی منصفانه است. چی خوبه چی بده. چقدر باید پول بدیم. کی دست از سر ما برمیدارید؟
بنده ۱۰۰ گیگابایت حجم با مهلت مصرف یک ساله از مخابرات خریدم ۱۱۰ هزارتومن و با سرعت حدود ۱۰ مگابیت بر ثانیه ... یعنی ماهانه کمتر از ۱۰ هزار تومن !
حالا چرا باید برای اینترنت منصفانه !!! ، چند برابر طرح فعلی پول بدم اونم با سرعت پایین تر لاکپشتی ؟!؟؟
واقعا هیچ دلیلی جز مردم آزاری و خالی کردن جیب مردم نمیشه برای این تصمیم پیدا کرد
ای کاش شرکت ها زیربار این تصمیم نرن چون مسوولین رده بالای وزارت ارتباطات که بدون در نظر گرفتن نظر مردم و نخبگان تصمیماتشونو به مردم تحمیل میکنن ، که به حرف مردم گوش نمیدن و یا حداقل طرح فروش حجمی با سرعت های فعلی هم در کنار اینترنت لاکپشتی منصفانه !!! برای کسانیکه وقتشون براشون ارزش داره و به سرعت بیشتر از حجم اهمیت میدن ، در نظر گرفته بشه

ضمنا قابل توجه اون حضرات باسوادی که این طرح هچل هفت رو دادن .. با اینترنت ۵۱۲ کیلوبیتی چطور میشه ویدیو و تلویزیون اینترنتی نگاه کرد !؟؟ بنده با سرعت ۱۰ مگابیت ، باید با لگ و تاخیر ویدیو و تی وی ببینم !!!
مسخره اس
بیان با هم متحد شیم یک دست صدا نداره.نگید فایده ای نداره من چکار میتونم بکنم این فکر رو از ذهنتون بیرون کنید تا بتونیم پوستشون رو بکنیم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی