بازدید 7850
یک متخصص تغذیه تاکید کرد:

استفاده از نمک و شکر در غذای نوزاد ممنوع است

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: طعم دار کردن غذای نوزاد با نمک و شکر، سبب جایگزینی طعم بی نظیر شیر مادر می شود و نوزاد از خوردن شیر مادر امتناع می کند.
کد خبر: ۵۶۹۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۰ 23 February 2016
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: طعم دار کردن غذای نوزاد با نمک و شکر، سبب جایگزینی طعم بی نظیر شیر مادر می شود و نوزاد از خوردن شیر مادر امتناع می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شیرین عادل درباره اصول سبد غذایی سالم در خانواده افزود: نوع تغذیه نه تنها برای یک زندگی سالم، و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مانند چربی خون، سرطان ها و دیابت نوع 2 امری ضروری است، بلکه باید گفت که بسیاری از بیماری ها بدون برنامه غذایی، غیرقابل درمان هستند.

وی به اهمیت هرم غذایی در تغذیه اشاره کرد و گفت: مصرف میوه و سبزیجات، لبنیات و گروه گوشت ها هر روز اجباری است و مقدار مصرف آن بستگی به گروه سنی فرد دارد.

عادل با بیان اینکه مادر تاثیرگذارترین فرد در تهیه تغذیه مناسب است، درباره تغذیه گروه های سنی گفت: تغذیه نوزاد باید از سن 6 ماهگی شروع شود، مگر اینکه نوزاد دارای شرایط ویژه ایی باشد.

وی به این نکته مهم اشاره کرد و گفت: اضافه کردن نمک و شکر به تغذیه تکمیلی تا یکسالگی ممنوع است. در صورتی که افراد شکر و نمک را برای طعم دار کردن غذا، به نوزاد اضافه کنند، غذای او خوشمزه تر از شیر مادر می شود و در نتیجه نوزاد از مصرف شیرمادر خودداری می کند.

عادل همچنین تاکید کرد: در دوران کودکی آنچکه بسیار مهم است، خوراکی های غیر تغذیه ایی است که به صورت جایزه به کودکان می دهند، این روش باعث می شود که به طور غیرمستقیم آنها به مصرف این خوراکی ها تشویق شوند

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل