بازدید 17387
بسته ویدیویی «تابناک»

نامه خداحافظی چه گوارا به فیدل کاسترو / استالین‌گراد پس از جنگ جهانی دوم / شوخی حسین خرازی در مقام خبرنگار / چند درصد از مغز خود استفاده می‌کنید؟ / نقش تفکر انتقادی در تصمیم‌گیری‌های زندگی

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌های عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
کد خبر: ۱۱۳۵۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۵ 15 August 2022

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


نامه خداحافظی چه گوارا به فیدل کاسترو

ارنستو چه گوارا در چهاردهم ماه می ۱۹۲۸ در آرژانتین و از پدر و مادری ایرلندی – اسپانیایی متولد شد. "چه" علاقه شدیدی به مارکسیسم داشت و در مکزیک به فیدل کاسترو، رهبر یکی از جنبش‌های انقلابی پیوست تا برای آزادی کوبا بجنگد. پس از آنکه فیدل کاسترو، رژیم فولخنسیو باتیستا (Fulgencio Batista) را سرنگون کرد، چه گوارا به مقام بالایی در دولت جدید دست یافت. زمانی که او وزیر صنایع کوبا بود، دست از کار کشید و بار دیگر به زندگی چریکی بازگشت. چه گوارا در آمریکای لاتین و آفریقا به مبارزات مسلحانه پرداخت و در ۸ اکتبر ۱۹۶۷ در روستای کوچکی در بولیوی همراه با چند تن از یارانش به محاصره ارتش بولیوی درآمد و دستگیر و در ۹ اکتبر همان سال تیرباران شد. خواندن قسمت‌هایی از نامه خداحافظی چه گوارا توسط فیدل را با زیرنویس فارسی در ویدیو تابناک ببینید.

 


استالین‌گراد پس از جنگ جهانی دوم

نبرد استالین‌گراد نقش مهمی در تعیین سرنوشت جنگ جهانی دوم داشت. این شهر در آن زمان به واسطه نامی که داشت، نقشی نمادین پیدا کرده بود و با همان جدیتی که هیتلر به دنبال فتح آن بود، استالین قصد دفاع از آن را داشت. این نبرد حدود شش ماه طول کشید و تلفات سنگینی به دو طرف نبرد تحمیل کرد؛ اما نهایتا با پیروزی قاطع شوروی پایان یافت و شروعی بود بر شکست‌های پیاپی هیتلر و فروپاشی آلمان نازی. در این ویدیو تصاویری از این شهر پس از این نبرد سرنوشت‌ساز را ببینید.

 


شوخی حسین خرازی در مقام خبرنگار

فیلمی متفاوت از شوخی شهید سرلشکر حسین خرازی، فرمانده لشکر ۱۴ سیدالشهدا را در مقام خبرنگار با یکی از رزمنده‌ها در تابناک می‌بینید.

 


چند درصد از مغز خود استفاده می‌کنید؟

مغز انسان بی شک شگفت‌آورترین اندام بدن اوست. این بافت خاکستری که از یاخته‌های عصبی (نورون) به هم تنیده تشکیل شده است، وظیفه تفکر و هدایت بدن را به عهده دارد و با اینکه در یک انسان بالغ تنها ۲ درصد از وزن بدن را تشکیل می‌دهد ۲۰ درصد کل انرژی بدن را مصرف می‌کند. شاید شما هم این باور غلط را شنیده باشید که ما تنها از ۱۰ درصد مغز خود استفاده می‌کنیم و شاید شما هم با وعده‌های دروغ آموزش راه استفاده از کل ظرفیت مغز مواجه شده باشید. در این ویدیو با کارکرد مغز و اینکه چرا چنین وعده‌هایی عملی نیست، بیشتر آشنا شوید و ساز و کار مغز خود را بهتر درک کنید.

 


نقش تفکر انتقادی در تصمیم‌گیری‌های زندگی

تفکر انتقادی روشی از بررسی مسائل مختلف است، که در آن شخص با شک کردن به اطلاعات پیش‌ روی، سعی می‌کند از درستی اطلاعاتی که بر پایه آن تصمیم می‌گیرد، اطمینان حاصل کند. راه‌های بسیاری برای استفاده از این نوع تفکر وجود دارد که در این ویدیو کوتاه، به یک روش پنج مرحله‌ای تفکر انتقادی پرداخته می‌شود. در این ویدیو روش تصمیم‌گیری بهتر با استفاده از تفکر انتقادی را در پنج مرحله بیاموزید.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
مرگ بر منافقین خلق آلبانیایی
ثمره ماجراجویی کمونیست ها در کوبا چیزی جز بدبختی برای میلیونها کوبایی نداشته
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
هرکی با دیکتاتوری جهانی آمریکا مبارزه کنه آزاده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
بهداشت و آموزش کوبا بهترینه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
مرگ بر آمریکا
دلم پر کشید خدایا حاج حسین خرازی الگوی اخلاق شهدا یادتون بخیر و روحتان شاد
چرا زیر نویس اینقدر ریز است؟
موقع زیر نویس باید با این فرض لاشد که مخاطب با موبایل مطلب را می بیند و مسن است و چشمش ضعیف.
کسی که زیر نویس را تهیه کرده معلوم است که جوان است و چشم تیز بین و جلوی یک مونیتور بزرگ نشسته و متوجه نیست که نوشته اش قابل خواند نیست.
زنده باد فیدل کاسترو
کمونیسم غیر از دیکتاتوری ،ظلم ،انزوا،گرسنگی،تورم و بدبختی و کشتار چیری به ارمغان نمی آورد هر چند نوکران کمونیسم ادعای دیگری دارند بروید در مورد کوبا ،ونزوئلا ،کره شمالی ،خمرهای سرخ کامبوج ،شوروی سابق و روسیه کنونی تحقیق کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
روسیه نظامش لیبرال و ناسیونالیست هست
ولی چین ثروتمنده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
هم کمونیسم و هم لیبرالیسم خوب نیستند
بهترین ایدئولوژی ناسیونالیسم هست
همون چیزی که روسیه داره
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان