بازدید 24341
با تحولات منطقه و جهان

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته‌ای از وین به یک کشور عربی/ سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران/ نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته‌ای با ایران/ حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته‌ای از وین به یک کشور عربی، سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران، نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته‌ای با ایران، حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق و درخواست چین و ایران از آمریکا برای آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده افغانستان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه و جهان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۲۶۴۹۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۵ 26 June 2022

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته ای از وین به یک کشور عربی/ سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران/ نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته ای با ایران/ حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق

بین الملل تابناک: اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته‌ای از وین به یک کشور عربی، سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران، نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته‌ای با ایران، حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق و درخواست چین و ایران از آمریکا برای آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده افغانستان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه و جهان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته ای از وین به یک کشور عربی

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست خبری تصریح کرد که بین ایران و آمریکا گفت‌وگوی مستقیمی انجام نخواهد شد، بلکه من و تیمم به عنوان هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها را تسهیل خواهیم کرد.»

بورل اضافه کرد: «اگر مذاکرات متوقف شوند، چشم‌اندازی برای شروع مجدد آنها وجود نداشت. به لطف رایزنی امروز، طی روزهای آینده تماس‌های نزدیک بین ایران و آمریکا از سر گرفته خواهد شد. این خبر خوبی است و باید امیدوار باشیم که این، برجام را بار دیگر به ریل بازخواهد گرداند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد که محل برگزاری مذاکرات میان ایران-اتحادیه اروپا و آمریکا شهر وین نخواهد بود، چون گفت‌وها در فرمت ۱+۴+آمریکا انجام نمی‌شوند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت مذاکرات احتمالاً «در جایی نزدیک‌تر به خلیج فارس» و به عبارت مشخص‌تر «در یک کشور حاشیه خلیج فارس» برگزار خواهد شد.

سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران

منابع خبری شنبه شب گزارش دادند، نخست‌وزیر عراق در سفر به عربستان سعودی در فرودگاه شهر جده مورد استقبال ولیعهد سعودی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در فرودگاه جده از «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق و هیأت همراه استقبال کرد.

بر اساس این گزارش، ولیعهد سعودی خود شخصا از نخست وزیر عراق و هیأت همراه در فرودگاه بین المللی ملک عبدالعزیز شهر جده استقبال کرده است.

این گزارش می‌افزاید، محمد بن سلمان و مصطفی الکاظمی با هم دیداری نیز داشتند که اخباری از آن تا کنون منتشر نشده است.

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته ای از وین به یک کشور عربی/ سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران/ نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته ای با ایران/ حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق

پیشتر شبکه تلویزیونی المیادین در گزارشی اعلام کرده بود که مصطفی الکاظمی به زودی عازم عربستان و ایران خواهد شد و در تهران و ریاض در خصوص مسائل منطقه رایزنی خواهد کرد.

به گفته المیادین، این سفر در راستای رایزنی درباره مذاکرات بین ریاض و تهران صورت می‌گیرد. همچنین قرار است که وی در سفر به این دو کشور چندین پرونده مهم را به بحث و بررسی بگذارد.

مذاکرات ایران و عربستان از چند ماه پیش در عراق آغاز شد و بر اساس اظهارات قبلی مقام‌های دو کشور، دو طرف تاکنون ۵ دور مذاکره انجام داده‌اند.

«فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سوم خردادماه با ایراد سخنانی در نشست مجمع جهانی اقتصاد اعلام کرده بود که پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران شده است.

نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته ای با ایران

رژیم صهیونیستی به اظهارات مقام‌های ایران و اتحادیه اروپا درباره احتمال ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم‌ها واکنش نشان داد و ابراز نگرانی کرد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی بعد از اظهارات «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره احتمال از سرگیری مذاکرات گفت تل‌آویو درباره احتمال آغاز مجدد مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ای با ایران نگران است.

یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی که اشاره‌ای به نام او نشده به این شبکه تلویزیونی گفت: «اگر توافق فعلی امضا شود برای اسرائیل بسیار بد است.»

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته ای از وین به یک کشور عربی/ سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران/ نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته ای با ایران/ حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق

وی اضافه کرد: «این توافق ۲.۵ ساله است و به ایران اجازه خواهد داد با به دست آوردن منافع اقتصادی توانمندی‌های نظامی‌اش در خاورمیانه را ارتقا دهد.»

حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق

شرکت اماراتی «دانه گاز» واقع در غرب کرکوک (شمال عراق) برای سومین بار هدف حمله راکتی قرار گرفت.

به گزارش الجزیره، شرکت اماراتی «دانه گاز» در غرب کرکوک عصر روز شنبه برای سومین بار طی سه روز اخیر هدف حمله راکتی افراد ناشناس قرار گرفت.

این حملات با چهار راکت ۱۰۷ میلیمتری صورت گرفت و شرکت دانه و الهلال امارات در منطقه چمچال استان سلیمانیه (غرب کرکوک) هدف این حملات بودند.

عصر دیروز جمعه هم به تأسیسات شرکت دانه گاز در شمال عراق حمله راکتی شد. عصر چهارشنبه گذشته نیز این شرکت اماراتی «دانه گاز» هدف حمله راکتی قرار گرفت.

اعلام تغییر مکان برگزاری مذاکرات هسته ای از وین به یک کشور عربی/ سفر نخست‌وزیر عراق به عربستان و ایران/ نگرانی رژیم اسرائیل از احتمال آغاز مذاکرات هسته ای با ایران/ حمله راکتی به شرکت اماراتی «دانه گاز» در شمال عراق

شرکت گاز «دانا» بزرگترین و نخستین شرکت منطقه‌ای در بخش خصوصی است که در زمینه گاز طبیعی درخاورمیانه فعالیت می‌کند.

این شرکت در سال ۲۰۰۵ توسط سیصد موسس برجسته از تمامی دولت‌های شورای همکاری خلیج فارس تشکیل شد که سهام آن در بازار بورس ابوظبی درج شد.

مقر اصلی آن در شارجه امارات است و دفاتری در عربستان سعودی، اقلیم کردستان، مصر و انگلیس دارد.

درخواست چین و ایران از آمریکا برای آزادسازی دارایی های بلوکه شده افغانستان

هوا چونینگ سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست با توجه به زلزله ویرانگر افغانستان، دارایی‌های مسدود شده این کشور را آزاد کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وی شنبه‌شب در توییتی نوشت: متوجه شدم که مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند واشنگتن در کنار مردم افغانستان است. پس چرا ۷ میلیار دلار دارایی‌های مسدود شده این کشور را آزاد نمی‌کنید؟

همچنین بسیاری از مردم در رسانه‌های اجتماعی خواستار آزادسازی دارایی‌های افغانستان از سوی آمریکا شده‌اند.

زمین لرزه مرگبار ۶.۱ ریشتری روز سه شنبه افغانستان تاکنون یک هزار و ۱۵۰ کشته و بیش از ۲۰۰۰ مجروح در شرق این کشور بر جای گذاشته است.

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود: حدود یک هزار و ۸۰۰ خانه در افغانستان به دلیل این زلزله تخریب شده است.

بر اساس برآوردهای کمیسیونر مدیریت بحران اتحادیه اروپا، حدود ۲۷۰ هزار نفر در مناطق آسیب دیده افغانستان به کمک نیاز دارند.

چین پیش از این، اقدام آمریکا در مسدود کردن دارایی‌های افغانستان را "دزدی" دانسته بود.

نماینده چین در ماه جاری در پنجاهمین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد، آمریکا باید تحریم‌های یکجانبه علیه افغانستان را لغو کند و دارایی‌های ملت افغان را بازگرداند.

وی تاکید کرد، با گذشت ۱۰ ماه از اوضاع حاکم بر افغانستان و پیشرفت‌های حاصل شده از سوی دولت موقت، این کشور همچنان با چالش‌های متعدد بشردوستانه، اقتصادی، امنیتی و سایر موارد روبه روست.

سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل نیز روز جمعه با تسلیت به مردم افغانستان برای زلزله مرگبار اخیر خواستار آزادسازی دارایی‌های مسدود شده این کشور از سوی آمریکا شد.

ایران، پاکستان و هند از جمله کشورهایی هستند که کمک‌های بشردوستانه برای زلزله زدگان افغانستان ارسال کرده‌اند. ژاپن، کره جنوبی، تایوان و امارات متحده عربی نیز روز پنجشنبه اعلام کردند که کمک‌های بشردوستانه به افغانستان می‌فرستند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۱۵
امضای رئیس جمهور امریکا اعتبار ندارد حتی برای خود امریکایی ها. در نتیجه نباید هیچ مواد هسته ای از کشور خارج شود و نباید هیچ سانتریفیوژ پیشرفته ای حتی باز و انبار شود.
همانگونه که تعهدات آنان با یک امضا قابل فسخ است به همان نسبت دستاوردهای ایران هم باید قابل بازیابی سریع باشند. نهایتا، مواد هسته ای تحت پلمپ کمیته فنی مشترک برجام (نهاد جایگزین آژانس در برجام) در ایران نگهداری شوند همچنین سالن سانتریفیوژهای پیشرفته بدون هرگونه دستکاری پلمپ شوند.
مهمتر از خروج نام سپاه از FTO این است این موارد چیزهایی هستند که اکنون به ما امکان مذاکره را داده اند.
چرا نباید مذاکرات مستقیم ایران و امریکا یا در امریکا یا در ایران بدون واسطه انجام شود این بچه بازی ها هیچ سود و اقتداری ندارد ای کاش گوش شنوایی میبود
به نظر می رسد قرار است برجام احیا شود. تنها فرق ان این است که بجای اینکه تیم ایرانی و امریکا مقابل هم بنشینند و توافق کنند این بار دیپلمات اروپایی به اتاق مجاور که مقام امریکایی تنها نشسته وارد میشود و با خوشحالی می گوید موفق شدیم ایران شروط را قبول کرد. به هر حال این هم دستاوردی ست !
واقعاً دست شما درد نکند. محبت کردید. ایران را به یک کشور عقب مانده فاقد هر نوع ارزش بین المللی تبدیل کردید و در عوض به کشورهای بند انگشتی حاشیه خلیج فارس (قطر، امارات، بحرین، عمان) هم پیشرفت و هم ارزش بین المللی عطا فرمودید.
امریکا دنبال مال مفت است. حتی مال افغانستان باشد.
آمریکاییها برای حمایت از دلقک پول دارند ولی پول مردم افغانستان را که پول خودشان هست و دزدیدند پول ندارند .
درود بر تابناک و کادر اطلاع رسانیش


با احترام به کاسبان تحریم


آیا در ناامیدی بسی امید هست؟


آیا پایان شب سیه سفید هست؟


آیا بعد از زمستان در بهار درخت مرده جوانه خواهد زد؟



و هزاران آیای دیگه



بابل.کارآفرین کمر شکسته کشاورزی.جمشید حسینی
انتقال مذاکرات به یک کشور عربی یعنی اینکه خواسته های کشورهای عرب حوزه خلیج فارس هم وارد برجام شد. حالا برجام روحانی ننگ حساب میشه یا برجام رئیسی؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۵
تو برجام روحانی حتی اسراییل هم تصور اینکه بتونه تو مذاکرات دخالتی داشته باشه نمیداد چه برسه به این کشورای عربی !!! ه
علت تغییر مکان از وین میدونید چیه چون مسوولین با خانواده میرفتن وین خوشگذرانی و برجام رو کش میدادن ولی یک کشور عربی جرات ندارن برن خوشگذرانی پس زود به نتیجه میرسه
خروج آمریکا از برجام فقط یک دستاورد خوب برای ایران داشت و آنهم این بود که نفتی که قرار بود ۴۰ و ۵۰ دلار فروخته شود بخاطر تحریم فروش نرفت و باعث شد ذخیره و در حال حاضر با ۱۲۰ دلار بفروش برسد و نزدیک ۷۰ دلار در هر بشکه بنفع ایران شود و ضرب المثل گر خدا خواهد عدو شود سبب خیر تکرار شود
الان که دولت با بدهی ماهانه ۱۲ هزار میلیاردی سر کار دارد ناشی از همان عدم فروش نفت است که بصورت اوراق قرضه از بانک ها قرض گرفته شده است
تحریم ها یک دستاورد خوب دیگری که هم داشت این بود که برخی از دروغ ها و مشکلات کشور رو شد و رو شدن مشکلات باعث می شود فکری به حال آن شود
مثلا معلوم شد که خودروسازهای داخلی از لحاظ قطعه کاملا وابسته هستند اما مدیران آنها ادعا داشتند تا ۸۰ و ۹۰ درصد آنها داخلی است و در تحریم ها مجبور شد تا به سمت قطعات داخلی برود که البته دچار ضعف هایی هم است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۵
چ دل خوشی داری شما! حوزه های نفتی خلیج فارس اکثرا مشترک هستن و هرچی ما برداشت نکنیم قطر و امارات و بحرین میبرن
اونا با بهترین تجهیزات به روز دنیا و ما با تجهیزات 40 سال پیش
باید به مسؤولین ما تبریک گفت که بعد از کل جهان بالاخره متوجه شدند که این مسئله تنها یک راه دارد و آن هم مذاکره مستقیم با امریکا. در یک دوره (اوایل افشای برنامه ی هسته ای ایران) شیفته ی اروپا شدیم دیدیم کاری از آنها بر نمی آید بعداً مهر خود را معطوف بلوک شرق کردیم دیدیم آنها هم فقط برده و بله قربان گوی مطلق می خواهند چون «عالیجناب» هستند. حالا به این نتیجه رسیدیم که باید با امریکا مذاکره کنیم. البته نا گفته نماند کل دنیا این را می دانستند فقط ما نمی دانستیم. این مذاکره هم لابد مثل واردات خودرو آنقدر ماده و تبصره و توصیه خواهد خورد که مذاکره کاملاً بی فایده شود و نان دانی یک عده خودی قطع نشود.
یکباره بفرمایید، مذاکرات ۵+۱ در اسرائیل انجام می شود
خودتان بهتر می دانید که همه کشورهای که خواهان دخالت در مذاکرات هستند یاران و برادران اسرائیل هستند!
اگر این مذاکرات در کشور عربی انجام شود تمام اعتماد نیروی‌های مقاوت و بخصوص ملت شریف ایران اسلامی اعتماد خودرا از دست می دهند!
همین که سنگ انداز اصلی یعنی روسیه واسطه ایران وآمریکا نیست امید برای توافق نهایی رو بالا برده البته اگه تو دقیقه نود نفوذیا یه پاتک نزنن !!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل