بازدید 14730
۳
بسته ویدیویی «تابناک»

تصاویر تاریخی از زنان قشقایی / تصاویر سری موشک وی-۲ آلمانی / حرف‌های فیدل کاسترو درباره ریش! / نوشیدنی انرژی‌زای رادیو اکتیو / هشت لحظه تاریخی که آمریکا را تغییر داد / جنگ چین و ژاپن به روایت تصاویر واقعی

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
کد خبر: ۱۱۱۷۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۳ 08 May 2022

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تصاویر تاریخی از زنان قشقایی

بریتانیایی‌ها در ۱۹۳۱ در اطراف شیراز تصاویری از زنان ایل نشین قشقایی ثبت و ضبط کردند؛ تصاویری که در فیلمی با نام «زنان ایران» منتشر کردند. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می‌بینید.

 


تصاویر سری موشک وی-2 آلمانی

موشک وی-2 که یکی از مرگ‌بارترین سلاح زمان خود بود، توسط دانشمندان آلمانی بعد از تست‌های طولانی وارد جنگ شد و خاطرات وحشتناکی برای بسیاری از مردم اروپا به جای گذاشت. این ویدئوها از تست های ناموفق این موشک را ببینید.

 


حرف‌های فیدل کاسترو درباره ریش!

کوبا پس از به قدرت رسیدن رفقای فیدل کاسترو شرایط متفاوتی یافت. در همین رابطه، مصاحبه ای تاریخی با فیدل کاسترو پس از پیروزی انقلاب راجع به تکلیف کازینوها بعد از انقلاب و تراشیدن ریشش پس از پیروزی و برگزاری انتخابات آزاد را تماشا می‌کنید.

 


نوشیدنی انرژی‌زای رادیو اکتیو

در اوایل قرن بیستم که عوارض مواد رادیواکتیو هنوز به خوبی مشخص نشده بود، عده‌ای از این ماده جدید کشف شده جهت ایجاد بازار دارو‌ها و نوشیدنی‌های انرژی‌زای رادیواکتیو استفاده کردند. یکی از قربانیان این نوشیدنی‌های سمی، ابن بایرز کارخانه‌دار آمریکایی بود که توان خرید این نوشیدنی‌های گران قیمت را داشت. داستان عجیب نوشیدنی‌های رادیو اکتیو در آمریکا را در این ویدئو ببینید.

 


هشت لحظه تاریخی که آمریکا را تغییر داد

آمریکا کمی بیش از ۲۵۰ سال تاریخ دارد، اما در همین مدت کوتاه پر از لحظاتی بوده که مسیر این کشور را تغییر داده است؛ از بحث‌های نژادی تا کشف و مجوز دادن به قرص‌های ضد بارداری گرفته تا بحران بزرگ اقتصادی رکود بزرگ و جنگ سرد. این ویدئو، گواهی تصویری از این لحظات است که در تابناک می‌بینید.

 


جنگ چین و ژاپن به روایت تصاویر واقعی

در پی سال‌ها سیاست امپریالیستی ژاپن، این کشور از سال ۱۹۳۷ تا ۱۹۴۵ با چین وارد جنگی شد که بعد‌ها با حمله ژاپن به آمریکا به قسمتی از جنگ جهانی دوم تبدیل شد و نهایتا با بمب‌باران هسته‌ای ژاپن توسط آمریکا و تسلیم شدن آن به پایان رسید؛ این جنگ بزرگترین جنگ آسیا در قرن بیستم است.

 


حمله به پرل هاربر به روایت تصاویر واقعی

ژاپن در هفتم دسامبر ۱۹۴۱ در پی یک پیمان مخفیانه با آلمان راجع به حمله به نیرو‌های متفقین در اروپا و خاور دور، به آمریکا حمله کرد. آمریکا در آن زمان بی‌طرف بود، اما نزدیکی بیشتری با مواضع متفقین داشت و ژاپن با این حمله قصد داشت توان نظامی آمریکا در اقیانوس آرام را پیش از آنکه بتواند از آن استفاده کند، نابود کند. این حمله ضربه شدیدی به توان نظامی آمریکا زد و در آن پنج نبردناو و ۲۰۰ هواپیمای آن کشور نابود و همچنین ۲۴۰۰ تن کشته شدند. این حمله نهایتا باعث ورود آمریکا به جنگ جهانی دوم و مدت‌ها بعد تلافی هسته‌ای این کشور علیه ژاپن شد. تصاویر تاریخی از این حمله را در «تابناک» تماشا می‌کنید.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
با سلام ظاهرا استراتژی آمریکاییها از ابتدا بمباران و کشتار وحشیانه مردم غیرنظامی بیگناه میباشد چنانچه در جنگ ژاپن بمباران ناپالم توکیو که بیش از یکصد و پنجاه هزارنفر زنده زنده کباب شدند به راحتی زیر سایه دو بمب اتمی قرار میگیرد و یا بمباران وحشیانه درسدن آلمان که بیش از 1000 عدد بمب افکن آنجا را به آتش کشیدند و حدود هشتاد هزارنفر تلفات برجای گذاشت و یا بمبارانهای وحشیانه کره و ویتنام و عراق و افغانستان ... با تمام وجود مرگ بر آمریکا و از سر مشق آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو ...
با سلام و احترام
فایل ویدیویی با عنوان "تصاویر تاریخی از زنان قشقایی" با کد خبر ۱۱۱۷۷۲۱ در تاریخ 18 اردیبهشت 1401 گذاشته شده است.
این تصاویر مربوط به ایل باصری در استان فارس است و اردوگاه کلانتر ایل باصری می باشد که تیم فیلمبرداری انگلیسی ها در آنجا مستقر شده و این تصاویر راضبط کرده اند. در همه تصاویر و فیلم هایی که مربوط به ایل قشقایی است، چه در گذشته و چه در حال، مردان قشقایی همیشه کلاه های نمدی دوگوش (کلاه دو گوشی) بر سر می گذارند، که مشاهده می کنید مردان در این ویدئو از چنین کلاه هایی استفاده نکرده اند. همچنین پوشش لباسی زنان قشقایی دارای تفاوت جزئی با زنان ایل باصری در استان فارس می باشد.
تصاویر دسته ای از مردان هم که در مقابل دوربین لحظاتی با تفنگان بر دوش ایستاده اند، مربوط به پرویزخان ضرغامی کلانتر ایل باصری و جمعی از اطرافیان او می باشد.
سپاس
احتمال اینکه فیلم قشقایی ها مربوط به دوره رضاشاه و سال 1931 باشد خیلی کم است. زیرا در فیلم مردان مسلح زیادی دیده میشوند امارضاشاه به کل کلیه ایلات کشور بخصوص جنوب را خلع سلاح کرده بود به نحوی که پس از سقوط وی بنا به گفته شهود معتبر و اسناد در کل ایل قشقایی فقط 3 تفنگ موجود بود !!!
احتمالا فیلم مربوط به سال 1941 یعنی همزمان با سقوط رضاشاه است.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل