بازدید 29774

چهارمین استعفا در مجلس

امروز چهارمین نماینده مجلس از نمایندگی پارلمان استعفا داد؛ استعفاهای سریالی و دنباله دار که انتقادات بسیاری به دنبال داشته است.
کد خبر: ۱۰۷۵۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳ 12 September 2021

امروز چهارمین نماینده مجلس از نمایندگی پارلمان استعفا داد؛ استعفا‌های سریالی و دنباله دار که انتقادات بسیاری به دنبال داشته است.

به گزارش تابناک، امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با استعفای سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی از نمایندگی موافقت کردند، تا او به عنوان معاون رئیس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شود؛ این چهارمین استعفای نمایندگان مجلس برای حضور در دولت است.

پیش از این، علیرضا زاکانی برای حضور در شهرداری تهران استعفا داد و احسان خاندوری و جواد ساداتی نژاد با رای اعتماد از مجلس برای وزرات خانه‌های اقتصاد و جهاد کشاورزی از قوه مقننه جدا شده و رای اعتماد به معنای موافقت پارلمان با استعفا تلقی می‌شود.

امیرحسین قاضی زاده برای اقناع نمایندگان به ارائه توضیحاتی درباره دلایل استعفایش پرداخت و گفت: زمانی که از بنده برای ریاست سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران دعوت شد، بدون هیچ دغدغه گفتم که در خدمت هستم، چون هیچ افتخاری بالاتر از خدمت به خانواده شهدا وجود ندارد و جای هیچ سوال و اشکالی نیست. این پست آنقدر برای حیات انقلاب مهم است که باید هر کاری را برای آن کنار گذاشت. هیچ مقامی بالاتر از خدمت به شهدا و جامعه ایثارگران و صیانت از فکر و فرهنگ شهادت نیست.

او از پنج برنامه تحولی برای اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران سخن گفت و از نمایندگان خواست که با موافقت با استعفایش او را در خدمت رسانی به خانواده شهدا یاری کنند.

سید ناصر حسینی پور، نماینده گچساران در مقام موافقت با استعفا با یادآوری تجربه قاضی زاده بنیاد شهید و امور ایثارگران در استان خراسان گفت که او اولین معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید خواهد بود که پزشک بوده و برنامه تحولی برای پاسخگویی به مطالبات بهداشتی و درمانی جامعه ایثارگری دارد.

کیومرث سرمدی، نماینده اسدآباد به عنوان مخالف، به سوابق قاضی زاده در مجالس قبلی اشاره کرد و گفت که قاضی زاده چهره توانمند و متخصص و با تجربه در مجلس است که نقش مهمی در مجلس دارد. هم اکنون هم افراد توانمند دارای تخصص برای فعالیت در بنیاد شهید فراوان هستند؛ پس نیازی نیست قاضی زاده سنگر مجلس را رها کند.

علی اکبر علیزاده نماینده دامغان به عنوان مخالف دیگر، قاضی زاده را از افراد برجسته مجلس خواند و گفت که او به اهم نکات ظریف قانونگذاری آشناست. از طرف دیگر، توصیه رهبر انقلاب به نمایندگان این بود که نمایندگی مجلس را با مسئولیت دیگری عوض نکنند. اگر فرد دیگری غیر از آقای قاضی زاده در خارج از مجلس برای ریاست بنیاد شهید وجود داشت، دور از انصاف است که رییس جمهور او را انتخاب کرده و ما در مجلس از حضور آقای قاضی زاده محروم شویم.

علاوه بر موضوع استعفا، امروز مجلس مصوباتی در طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولید کشاورزی داشت؛ نمایندگان مجلس به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مجوز دادند که برای کلیه قطعات اراضی کشاورزی با هر مساحتی، سند مفروض حدنگار با قید کاربری کشاورزی صادر کند.

همچنین وزارت کشاورزی مکلف شد نسبت به تسهیل صدور مجوز شهرک‌های کشاورزی و دامپروری غیر دولتی اقدام کند. این شهرک‌ها از همه مزایای شرکت‌های دولتی به جز واگذاری زمین به قیمت منطقه‌ای برخوردار می‌شوند.

تعدادی از نمایندگان مجلس نیز در تذکراتی، از سفر رافائل مانوئل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران در آستانه نشست جدید شورای حکام آژانس انتقاد کردند. در این باره علیرضا سلیمی، عضو هیات رییسه مجلس گفت: آقای گروسی بداند که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران اجرایی می‌شود و همه قوا نیز بر اجرای این قانون پافشاری دارند؛ پس بهتر است هم به زیاده‌خواهان و عهدشکنان فشار بیاورد.

حسین حق وردی نماینده شهریار نیز بیان کرد: موافقت با سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران موجب تعجب و تاسف بود که این کار پس از انتشار گزارش مغرضانه اخیر آژانس با سفر آقای گروسی صورت گرفت. آقای گروسی اعتبار آژانس را در حد یک رسانه صهیونیستی پایین آورده است و نباید در دولت جدید، همان امتیازدهی‌های یک طرفه قبلی ادامه پیدا کند؛ آژانس باید در رفتار خود تجدیدنظر کند و نباید تسلیم زیاده خواهی‌های آژانس شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۳۱
تشنه گان خدمتن !!
نشون میده مجلس یعنی پله ترقی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۱
اصلا چرا رییسی که گفته بود وامدار شخص و گروه و...نیست اینها را یکی یکی منصب می دهد
ناشناس
| Denmark |
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۱
فرهنگ فعلی ایران‌ ظرفیت دموکراسی را ندارد
این مردم به او رای داده بودند معلوم شد که برای این مردم ارزش نمی گذارند وفقط دنبال ریاست و سیاست هستند ای مردم شما هم ...................
یعنی بهره هوشی شما قد نمیداد به این که چه اتفاقی می افته؟
یعنی بهره هوشی شما قد نمیداد به این که چه اتفاقی می افته؟
نمایندگان بعد از گرفتن رای مردم مجلس را به عنوان پلی در نظر میگیرند جهت ارتقاع پست
پول تو دولته
تعطيل كنيد مجلس به نظرم. هركاري خواستيد در كميته اي تصميم بگيريد انجام بديد اينطور راحت تر هستيد.
دغدغه مندی عزیزان خدوم چونان روز برما رعایا روشن است، سایه شما مستدام باد...
مجلس گل و بلبل

و

نماینده های پوششی
تشنگان قدرت تا شیفتگان خدمت
تحفه ای نبود برا ما هم فرقی نمیکنه این حضرات کجا میرن
تهش خیری برای مردم ندارن
هر جا هستن برای ایشان ارزوی موفقیت میکنیم چرا که برای ملت هیچ موفقیتی نخواهد بود
همون موقع که کاندید ریاست جمهوری شد همه باید میدونستن قراره یه جایی دستشون بند بشه و پوشیدن کت نمایندگی مجلس براش دیگه کمه
خب بسلامتی تمام کاندیداهای با برنامه هر کدوم یه پست مدیریتی گرفتن جناب جلیلی رو هم بیارید جمعتون جمع بشه و با سیستم یکدست شروع کنید به حل کردن مشکلات مردم و کشور ما هم نگاه کنیم از شما یاد بگیریم اقدام انقلابی و جهادی رو
ما بعد از یکسال تحقیقات تخصصی نتونستیم یه پروپوزال دکترا بنویسیم بعد چطور کاندیداهای ریاست جمهوری تو دو ماه هم برنامه ریاست جمهوری نوشتن هم برنامه شهرداری هم معاونت اقتصادی هم بنیاد شهید
خدا رو شکر که عنان کشور دست چنین نخبگانی افتاد و بزودی هم شاهد پیشرفت فضایی در اقتصاد و فرهنگ و روابط بین الملل خواهیم بود
اصلا فکر نکنید این نماینده های ولایی و انقلابی برای پست مقام تلاش میکنن. عاشق کار برای خدا هستن،
دلیل این که نمایندگان این دوره مجلس خیلی راحت مجلس رو رها می کنن ومیرن دنبال یه پست دیگه اینه که تو سبد آرای خود رای قابل توجهی از مردم رو نداشتن که نسبت به اون احساس تعهد کنن!!
این مجلسی های حداقلی،چه نوشابه های برای هم باز میکنن؟
رئیسی به هرکی جلوی چشمش بوه، یه سِمَت داده
هر پستی هر جا می دن . یک تعداد همون طرفی می رن
اینا مهم نیست.

خروجی کار شما برای مردم چیه؟
انشاالله مایه خیر و برکت باشد.
من یک جانباز هستم که پس از 35 سال نمایندگان بنیاد قصد داشتند به منزل ما سرکشی کنند به همسرم گفتم بهانه ای بگیرید و آنان را به منزل راه ندهید.
امیدوارم ایشان این روحیه یاس و ناکارامدی را از بنیاد شهید برطرف کند.
یاد جمله فاخر " کاندیداهای پوششی " در زمان انتخابات می افته ادم
تشنهگان قدرت :
مردم ولی نعمت ما هستند اما ما برای رای انها ارزشی قائل نیستیم
چه جاذبه ای در پست اجرایی است. اینان که توان انجام وظیفه در قوه مقننه نداشتند چرا کاندید شدند؟
حکایت ضرب‌المثل‌ «آب که سر بالا رفت، قورباغه ابوعطا می‌خواند» چیست؟
خوب باید مزد پوششی بودن را می گرفتند
همه اش مقصر علی لاریجانی هست .به همین علت رد صلاحیتش کردیم .
بالاخره باید کاشته‌هاشونو درو کنن.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل