ته چین؛

طرز تهیه کوکوی ورمیشل

کد خبر: ۱۰۴۵۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 April 2021
تعداد بازدید : 27752
بازدید 41363
۴
کوکوی یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. طرز تهیه کوکوی ورمشیل که با ورمشیل یا همان رشته فرنگی تهیه می‌شود را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
خیلی مزخرف بود.اینهمه روغن و مواد واسه یه کوکو؟در ضمن ورمیسل سرخ بشه مثل سنگ سفته.اصلا نه جالب بود نه کاربردی و اقتصادی
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
سیب زمینی هم وقتی سرخ بشه سفت می شه ولی وقتی با تخم مرغ مخلوط میشه دیگه سفت نیست . در ضمن وریشل اول آب کش میکشه درنتیجه نرمه وقتی با تخم مرغ مخلوط میشه دیگه سفت نمیشه
یکبار امتحان کن بعد نظر بده
سلام دستتون دردنکنه خیلی عالی بودخیلی قشنگ توضیح دادندبازم ممنون
عالی و بسیار دقیق توضیح دادید، با سپاس