ته چین؛

طرز تهیه خورش خلال بادام

کد خبر: ۱۰۱۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 12 December 2020
تعداد بازدید : 15849
بازدید 23019
۱
خورش خلال بادام یکی از غذاهای کرمانشاهی بسیار خوش طعم است. دستورپخت این خورش مقوی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خیلی دلت خوشه تابی
قیمت بادام و مغر بادام را می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟