ته چین؛

دستور پخت کباب چنجه اصیل

کد خبر: ۱۰۱۷۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 09 December 2020
تعداد بازدید : 93187
بازدید 126425
۹
«چنجه» یکی از یکی از محبوب‌ترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است و بعدها در آسیای صغیر و در حال حاضر در سراسر جهان یافت می‌شود. گوشت سنتی مورد استفاده برای چِنجِه گوشت بره است. مواد لازم برای این نوع کباب شامل گوشت بره (از قسمت فیله گوشت گوسفند یا گوساله)، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل می‌شود. گوشت در ترکیب مواد مذکور به اصطلاح خوابانده شده و معمولاً به مدت یک شب در یخچال نگهداری می‌شود تا گوشت ترد گردد. پیش از این طرز تهیه کباب چنجه را با شیوه‌های مرسوم در تابناک فرار گرفته‌اید و اکنون وقت آموزش دستور پخت کباب چنجه اصیل و روستایی است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
مردم نون خالی ندارن بخورن آموزش چنجه میذارید؟
میبینی هیچکس نظر هم نداده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
یه عده خیلی خوب هم پول دارند و هرروز کباب و جوج میزنند و مازراتی و شاسی بلندسوارمیشوند.این دستورات غذایی برای اونهاست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۱
من هم میخواستم بدونم چنجه چی هست فیلمو دانلود کردم
چنجه دیدی سلام برسون. مردم سوء تغذیه گرفتن بخصوص بچه های مناطق محروم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
بروبابا حکایت شماحکایت کنار شومینه رو ننو نشستن و بینوایان خوندنه
ما فقط اسمشو بلدیم
با سلام
واقعا در عجبم از شما که در سایت خبرگزاری کار ژورنالیستی انجام می دهید اما تلاش برای درست نمودن اشتباه های رایج در زبان نمی کنید.
با مراجعه به فرهنگهای موجود که قطعا چندین جلد در دفتر خبرگزاری موجود است متوجه خواهید شد کلمه ای به نام چنجه در زبان فارسی ما وجود ندارد و درست آن "کنجه" است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
والا تو منو رستورانهام زده چنجه
تو این بی پولی