دمشون گرم . برای نجات جون یک نفرشون یکتیم دو هزار نفری رو مامور کرده اند
ناشناس
|
|
۰۷:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
5
3
پاسخ
خلبان جنگنده نباید عینکی باشه! که این آقا بود
ناشناس
|
|
۰۷:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
2
4
پاسخ
نظامیان ما توضیح دهند!!!
یک ایرانی
|
|
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
4
4
پاسخ
آنچه شما دیدید واقعیت ماجرا نیست سناریو نوشته شده توسط هالیوود است و این بازیگران آن را اجرا کردند! شما یک مشت تروریست هستید خدا رو هم نمی شناسید خیلیزود تاوان جنایت های خود را خواهید دید!
ناشناس
|
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
5
4
پاسخ
جالبیش اینجاست که برخی هموطنان ما هم باور میکنن در حالی که خود افکار عمومی آمریکا داره میگه دروغه
ولی اگه من جای آمریکا بود هرگز نمیگفتم چترش باز نشده که دیگه خیلی تابلو باشه
خدا دشمناشو از احمقا قرار داده
ناشناس
|
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
4
1
پاسخ
آمریکا جون! داستانم درست میکنی یه داستان باور پذیر درست کن! آخه چه کاریه؟ چترم باز نشد و به طرز معجزه آسایی زنده موندم! دیگه یهو ادعای پیغمبری هم بکن دیگه!
طاهری
|
|
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
4
1
پاسخ
ببخشید دارم کلمات بدی را بکار می برم.
بی شرف های جانی کثافت. شما چند هزار نفر از مردم ایران را کشتید و حالا افتخار میکنید که دو تا آشغال آدم کش را نجات دادید. توی این ویدئو کمی خداباوری و احساسات قاطی کردین که چی؟ خداباوری و انسانیت شما را درجزیره اپستین دیدیم.
آدم خوارهای عوضی آدم کش
ناشناس
|
|
۱۳:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
5
1
پاسخ
این ها را ول کن به این توجه کن که بالاخره قبول کردند که ایران هواپیمایشان را ساقط کرده است
ایرانی...
|
|
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
0
2
پاسخ
نجات خلبان امریکایی پس از سقوط هواپیمایش حقیقتا مایه ناخوشنودی است چراباید میتوانستند چنین موفقیتی را درون مرزهای کشورمان بدست بیاورند?