ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
مردم منظورش وزرا ونمایندگان بی رای هستن که وضعیت انها گل وبلبل هست
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
دولت ، اقتصاد خانواده ها را ول و رها کرده و تمامی بار هزینه های جنگ و دولت را با ایجاد تورم و گرانی به دوش مردم گذاشته ، بانک مرکزی با افزایش قیمت دلار و طلا از مردم نوسان گیری می کند و از سفره و جیب ملت سرقت پی کنند !
بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
تو نخندی، من بخندم؟
واقعاً که
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
لیخند و شادی در چهره ایشون موج میزنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
مگر مردم در این دوره و زمانه از چیزی راضی بوده اند که الان راضی باشند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
عدم صداقت، دروغ، رانت، دست نشاندگی.
آمار 82 درصدی رضایت مردم از وزارت صنایع؟ وزیری که مشکل رو در رو حرف زدن با مردم رو داره؟ اگر جرات داره انفرادی و بدون محافظ به چند کارخانه در شهرک های صنعتی مراجعه و حرفهاشو تکرار کنه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
داداش کلا موضوع را برعکس متوجه شدی. وزیر صمت میگه از دولت رضایت 82 درصدی است نه از وزارت صمت:)
ناشناس بنویسم بهتره
|
Germany
|
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
من فکر میکنم‌ آقا یا خانم خبر نگاری که این سئوال رو از وزیر صمت پرسیده اند اتفاقا وزیر صمت درست جواب داده اند زیرا منظورشان همان افراد هیئت مدیران وزارتخانه ها وشرکت های دولتی وبانک ها ووام گیرندگان وام های کلان بانکی و خلاصه گیرندگان وام های نجومی و البته حقوق های نجومی ونیز تراستی ها والیگارش ها وکلیه شاسی بلند سوارهای ژاپنی وکره ای وده ها طبقه های اقتصا دی همتراز خودشان جمع زده و ۸۲ درصد آن را اعلام کرده اند تا مقبولیت آماری پیدا کند.
یکنفر از مردم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
وزیر صمت درست گفته و این بستگی به این داره که تعریف شما از مردم چی باشه. به نظر می‌رسه که تعریف مردم از دیدگاه وی و امثالهم، همون اقلیت ده درصد برخوردار از همه‌ی مواهب این کشوره. همونهایی که نه غم و نه دغدغه گرانی، درمان، دارو، بنزین، کرایه خونه و ... رو ندارن و الحمدالله رب العالمین همه جوره جیب خودشون و اهل بیتشون از حق و سهم اون نود درصدی که مردم بحساب نمیان، پر شده و می‌شود.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
تورم 80 درصدی یا رضایت 82 درصدی از دولت!!؟؟؟ تورم 100 درصدی اقلام مواد خوراکی، افزایش قیمت دلار و ناترازی انرژی همگی تقصیر مردم است. کسانیکه حقوق نجومی از 500 میلیون تا یک میلیاردی و عدم نظارت مجلس تعطیل شده و قوه قضائیه باید باعث شود تا وزیر صمت از رضایت 82 درصدی خودشان تعریف کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۷
یکی از دوستانم معاونم وزیر صمت شده. این بنده خدا حتی مدیریت عاملی یک کارخانه رو هم درکار نامش نداره. شاید سابقه کارش به شش سال هم نمیرسه
اینطوریه دیگه
اما معاون وزیر شده
نظرات بیشتر