تحقیقات پول و زمان میخواهد
هر کس هر وعدهای بدهد دور از واقعیت است
ناشناس
|
|
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
1
3
پاسخ
دانشجوی ارشد دانشگاه تهران بودم برای پایان نامه از جیب خودم مواد و حتی وسیله آرمایشگاهی گرانقیمت خریدم. استاد راهنما هم فقط عشق سفر به کشورهای خارجه را داشت و حتی لپ تاپش را از گرنت دانشگاه تهیه کرده بود.
ناشناس
|
|
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
0
4
پاسخ
دانشجوی دانشگاه تهران در هر سه مقطع بودم
معدل ما برای ورود زمان کارشناسی ۱۹بود
الان معدل امتحان نهایی ۱۰است؛) معدل ورودی ها روی هم ۱۷
واقعا انتظار چیدارید؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
0
3
پاسخ
من استاد دانشگاه با حقوق خالص دریافتی 50تا 70 که در بازار و بعضی شرکتها حقوق کارشناس معمولی است و تمامی دغدغه ایشان تامین بخور و نمیر زندگی است ذهن دیگر کار نمیکنه تا به فکر ایده و نوآوری باشد.
ناشناس
|
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
1
2
پاسخ
من به عنوان یک استاد دانشگاه و دانشیار پایه ۱۸ تمام وقت،صادقانه عرض میکنم اولین فاکتور پیشرفت ووارتقای هر دانشگاهی بنیه مالی استاد و دانشگاه هست.متاسفانه اساتید دانشگاه ۹۵درصدشون دغدغه معیشت دارند و خدا گواه است که افزایش ۱۲۰درصدی حقوقشون هم کذب محض است.مگر هفته پیش فیلم پزشکیان را ندیدید که به رییس برنامه بودجه زنگ زدند و گفتند ۱۰مرداد هست هیات علمی هنوز حقوقش پرداخت نشده بود.
ناشناس
|
|
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
0
5
پاسخ
دانشگاه تهران این قول را به چه کسی داده بوده که ۱۰۰ پله صعود کند ؟ به دولت ؟ خود دولت مگر در رابطه با ستد چشمانداز ۲۰ ساله که قرار بوده در سال ۱۴۰۰ ایران را به فلان شرایط برساند چقدر موفق بوده ؟
هر کس هر وعدهای بدهد دور از واقعیت است