تحریم تراشه هایی که ممکن است مسیر آینده را عوض کند
در دنیایی که همه منتظر صدای انفجارند، جنگ واقعی اغلب در سکوت اتفاق می‌افتد. نه در آسمان، نه روی زمین، بلکه در خطوط تولید، در قرارداد‌های صادراتی و در تصمیم‌هایی که پشت در‌های بسته گرفته می‌شوند. گاهی کافی است یک محموله نرسد، یک دستگاه نصب نشود، یا یک تراشه تولید نشود تا توازن یک بازی بزرگ به‌آرامی تغییر کند.
مسدودسازی تنگه هرمز و تاثیر آن بر صنعت فناوری در جهان
مسدودسازی تنگه هرمز در جنگ تحمیلی اخیر آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران موجب ظهور نقاط ضعف جدید صنعت جهانی فناوری شده است.
ملاقات هوش مصنوعی با فناوری کوانتومی
روز جهانی کوانتوم
در حالیکه به تازگی روز جهانی کوانتوم را پشت سر گذاشته‌ایم، به این بهانه به سراغ تازه‌ترین فناوری در این حوزه رفته‌ایم که حکایت از همنشینی این فناوری نوین با یک فناوری جدید و البته پرکاربرد به نام هوش مصنوعی دارد.
جنگ و کمبود تراشه به بازار گوشی ضربه زد
شرکت تحقیقاتی آی‌دی‌سی اعلام کرد بازار جهانی گوشی‌های هوشمند در سه ماهه اول سال ۲۰۲۶ برای اولین بار از سال ۲۰۲۳ کاهش یافت و احتمالا کمبود عرضه تراشه حافظه و جنگ در ایران هزینه‌ها را افزایش داده و رشد را بیشتر محدود خواهد کرد.
زیرساخت‌های هوش‌مصنوعی منطقه در تیررس انتقام ایران
پس از حمله به زیرساخت هوش‌مصنوعی دانشگاه شریف، اکنون مراکز آمریکایی آمازون، مایکروسافت، اوراکل و اکوئینیکس در امارات، اکنون به عنوان اهداف بالقوه پاسخ متقابل ایران در منطقه تعریف می‌شوند.
بعدی 3 4 5 6 قبلی