تیتر یک
در دومین روز بررسی برنامه هفتم توسعه در مجلس تصویب شد:

اعطای تسهیلات ارزان قیمت به کسب و کار‌های خرد خانگی/عدم حذف شناسنامه/ساز وکار سرمایه گذاری عموم مردم در پروژه های دارای ارزآوری بالا

اعطای تسهیلات ارزان قیمت به کسب و کار‌های خرد خانگی/عدم حذف شناسنامه/ساز وکار سرمایه گذاری عموم مردم در پروژه های دارای ارزآوری بالا
سومین نشست بررسی گزارش کمیسیون تلفیق در خصوص برنامه هفتم توسعه و نشست علنی نوبت صبح امروز (سه‌شنبه، ۴ مهرماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، رأس ساعت ۸ و ۱۰ دقیقه و با حضور ۲۰۱ تن از نمایندگان آغاز شد.
بسته ویدیویی «تابناک»
روایت ابراهیم گلستان از دیدارش با امام خمینی  / حرف‌های صدام پس از ملاقات با ابراهیم یزدی / نبردهای نیروهای ورماخت در جنگ جهانی دوم / دعوت مردم به شورش علیه صدام توسط امام پس از آغاز جنگ
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها پیرامون رویداد‌های سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
برخلاف دستورالعمل اعلامی سازمان ملی استاندارد ایران
سلاجقه: واردات خودرو‌های کارکرده نیازمند دریافت تایید از سازمان محیط زیست است
در بحث خودرو‌های وارداتی نظر سازمان حفاظت محیط زیست این بود که می‌بایست خودرو‌ها هم از نظر پیمایش مورد ارزیابی قرار بگیرند و هم از نظر سن؛ ما ۳ سال مدنظرمان بود، اما در کمیسیون با توجه به مسائلی که اعضای مختلف مطرح کردند، ۵ سال به تصویب رسید و از نظر پیمایش هم تصمیم گرفته شد که خودرو‌های دارای استاندار یورو ۵ باشند. البته خودرو‌های وارداتی نیازمند مجوز‌های محیط زیستی هستند...
طلسم کاروان ایران شکسته شد
آسیایی هانگژو | زنده: والیبال، بخت طلای ورزش ایران را باز کرد / حذف شوک‌آور دختر پرچمدار ایران در نخستین مسابقه / جودو فقط ایپون شد و برگشت / ملی‌پوش ایران رباط پاره کرد/ حذف بهترین بوکسور در گام اول
نخستین طلای ایران در جدول مدال‌های هانگژو توسط والیبال به دست آمد و قهرمانی تکرار شد. ناهید کیانی، دختر طلایی تکواندو در جهان، مهمترین شانس طلای ما در روز سوم بود که در همان بازی اول، ناباورانه مغلوب حریف تایلندی و حذف شد.
پانصد و هفتادمین روز از حمله روسیه به اوکراین
زنده شدن فرمانده ارشد کشته شده روسیه+ فیلم/تحلیلگر آمریکایی حامی روسیه: جنگ تمام شده است!
پانصد و هفتاد روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با «تابناک» مطرح کرد:
ماجرای خلع سلاح گروهک های مسلح ساکن در منطقه کردستان عراق چیست؟
اواخر شهریور ماه ضرب‌العجل توافق نامه امنیتی ایران و عراق مبنی بر خلع سلاح کردن گروهک‌‌های کرد در اقیلم عراق بود. حال به نظر می‌رسد دولت عراق به وعده خود در این زمینه اقدام کرده و این گروه از مرزهای ایران و عراق نشینی کرده‌اند. نوش آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس در این باره به تابناک گفت: انتقال این تروریست‌ها از مرز به داخل کشور عراق یک گام موفق است که انتظار می‌رفت زودتر پیگیری شود و کشورهای همسایه باید در راستای خشکاندن ریشه تروریست در منطقه با یکدیگر همکاری کنند.
یک کارشناس مسائل قفقاز در گفت‌وگو با تابناک
سیاست‌های اشتباه ایران در قفقاز جنوبی باید اصلاح شود/ گام بعدی پروژه توسعه طلبانه آنکارا-باکو چیست؟
مهمترین رکن سیاست قفقازی ایران باید توسعه و تحکیم روابط با ارمنستان باشد. به رغم دلایل بسیاری که سال هاست برای اهمیت روابط ایران و ارمنستان از سوی متخصصان مسائل منطقه قفقاز بیان می‌شود، ظاهرا یک نفوذ و اصرار عجیبی در دستگاه سیاستگذاری ایران برای تکرار و ادامه سیاست‌های اشتباه در منطقه وجود دارد که کاملا هم روشن است به نفع توسعه طلبی جمهوری آذربایجان و ترکیه است.
هشدار رئیس کل بانک مرکزی؛
بنگاه‌ها و شرکت‌های چند لایه در بانک‌ها، احتمال فساد را افزایش می‌دهد
فرزین تاکید کرد: حتما باید ورود افراد متخصص در پست‌های مدیریتی به این شرکت‌ها، خارج از کارکرد‌های سیاسی باشد، زیرا فشار‌های حاکم در این زمینه به بنگاهداری در سیستم بانکی آسیب وارد می‌کند و معاونت نظارت بانک مرکزی باید برای این بخش برنامه مشخصی داشته باشد.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به تابناک:
پرونده‌ای در مورد فرزندان یکی از مسئولان ارشد دستگاه قضا تحت رسیدگی است
امروز سی و چهارمین نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد و دکتر مسعود ستایشی در این نشست به سوالات نمایندگان رسانه‌ها پاسخ داد.
نایب رئیس کمیسیون کسب و کار اتاق تهران در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی؛
حذف مشوق‌های هدفمند تحقیق و توسعه در برنامه هفتم اشتباه است/ خام فروشی ضربات سنگینی به اقتصاد کشور وارد می‌کند
ما همواره در زمینه‌ی پایان دادن به خام فروشی شعار داده ایم و هرگز به آن جامه‌ی عمل نپوشانده ایم. خام فروشی در کشور ادامه دارد و متاسفانه ضربات سنگینی به اقتصاد کشور وارد می‌کند. برای برون رفت از این شرایط باید صنایع را به سمت تحقیق و توسعه و گسترش زنجیره‌ی محصولات سوق دهیم.
تصمیمی لازم، ولی نه کافی که به زودی اجرایی می‌شود؛
جذب ۱۱ هزار معلم پرورشی در وزارت آموزش و پرورش
اعداد و ارقامی چشمگیر و حتی ترس آور که ظاهرا آنچنان که باید، مسئولان را نگران نکرده است؛ این را می‌شود از برنامه ریزی برای جذب ۱۱ هزار معلم و مربی پرورشی دریافت که به تاکید مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش، قرار است به قید فوریت و در سال جاری به انجام برسد، در حالی که هم اکنون شمار زیادی از مدارس کشور با کمبود معلم مواجه هستند و سال تحصیلی برای شماری از دانش آموزان بدون معلم آغاز شده!
با تحولات منطقه و جهان
کشته شدن دو نظامی بحرینی در حمله پهپادی یمن/ پیام مهم بایدن به پاشینیان در حمایت از ارمنستان / اعلام تاسیس نخستین نیروگاه هسته‌ای عربستان/ حمله نظامی ترکیه به تاسیسات حیاتی در سوریه
کشته شدن دو نظامی بحرینی در حمله پهپادی یمن، پیام مهم بایدن به پاشینیان در حمایت از ارمنستان، اعلام تاسیس نخستین نیروگاه هسته‌ای عربستان، حمله نظامی ترکیه به تاسیسات حیاتی در سوریه و رزمایش دریایی کره جنوبی و آمریکا، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
به آرمِن آودیسیان، كی جمشید گشتاسبی، اسحاق تیزابی، آلفرد گبری و دیگران
ژوزف شاهی، گاگیک طومانیان، فریبرز موریم، اسحاق تیزابی، جهانبخش نمیرانیان، رستم آذرباد، داریوش آبادیان؛ اینها و چندین و چند نام دیگر به گوش ما آشنا نیست. شهدای بزرگی که هرچند با ما در دین اشتراک نداشتند، رنج هموطنانشان را رنج خود دیدند، سختی آنها را سختی خود پنداشتند و مردانه پا در رکاب نبرد گذاشتند.
خاطرات یک افسر بعثی؛
قرارداد بزرگ خرید سلاح از رژیم صهیونیستی برای جنگ با ایران!
وقتی به فرانسه رفتیم، نخستین مرحله برنامه آموزش، به فساد کشاندن ما بود، به طوری که مقامات فرانسه، تعدادی از دختران را در اختیار ما گذاشتند تا مدتی را با آن‌ها خوش باشیم. بدین ترتیب، اغلب افسران به ورطه فساد کشیده شدند و حتی گروهی از آنان با زنان فرانسوی ازدواج کردند و از دین و آداب و رسوم خود دست شستند.
چند تغییر در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجموعه‌های وابسته
در حالی که برخی منابع خبری از برکناری رییس صندوق بازنشستگی کشوری خبر می‌دادند، پایگاه اطلاع رسانی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خبر داد که وزیر این وزارتخانه با پایان مأموریت «نعمت‌الله ترکی» در مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری، در حکمی «مهدی مسکنی» معاون امور تعاون را با حفظ سمت سرپرست این صندوق کرد.
مرور روزنامه‌های سه شنبه چهارم مهر
تهدید جدی مزیت‌های ژئوپلیتیک ایران / برای درست کردن ابرو چشم را کور نکنیم / باکو درصدد عبور از خط قرمز!
تحرکات قفقازی اردوغان، اصلاح طلبان در برزخ انتخابات! آسیب‌های فیلترینگ بر اقتصاد، پرچمداری بانوان در دومین روز از بازی‌های آسیایی، پای لرزان تخت‌جمشید، خط و نشان سرلشکر باقری برای دشمنان، عملکرد ضعیف بازار سرمایه در شش ماه نخست سال، ورود برنامه از کلیات به جزئیات بحث برانگیز و فرصت پانزده روزه به بانک‌ها برای تأمین مالی مسکن‌سازی، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
بسته ویدیویی «تابناک»
فروپاشی شوروی از زاویه دید یک خودی / نبرد هوایی نفس‌گیر در جنگ فالکلند / دولیتل واکنش آمریکا پس از حمله به پرل هاربر / اسراری که رفاقت گلستان و هویدا را پایان داد
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها پیرامون رویداد‌های سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
بلومبرگ نوشت:
پشت پرده سفر اردوغان به نزدیک مرز‌های ایران در نخجوان/ ترکیه علی اف را برای حمله به زنگزور تحریک می‌کند؟
نهاد ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور، امروز دوشنبه به دعوت الهام علی اف همتای آذربایجانی به نخجوان خواهد رفت؛ سفری که به نظر می‌رسد اهداف پیدا و پنهان مختلفی در راستای پروژه منطقه‌ای آنکارا در قفقاز داشته باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با تابناک مطرح کرد:
برنامه هفتم توسعه درگیر سیاسی‌بازی شده است/  این برنامه قابلیت اجرا ندارد
چندی پیش، موضوعی مبنی بر ایجاد تغییر در لایحه برنامه هفتم توسعه توسط کمیسیون تلفیق مطرح شد. رحیم زارع، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با تایید این موضوع به تابناک گفت: برنامه هفتم توسعه در ایران دچار سیاسی بازی شده است. همچنین تغییرات بروز یافته در آن باعث می‌شود از واقعیت‌های کلان اقتصادی کشور دور شویم و اهداف در نظر گرفته در آن به مرحله اجرا نرسد.
پانصد و شصت و نهمین روز از حمله روسیه به اوکراین
کشته شدن فرمانده ناوگان دریایی روسیه در دریایی سیاه/اوج گیری حملات هوایی روسیه به خاک اوکراین/حملات پهپادی گسترده اوکراین به 4 منطقه روسیه
پانصد و شصت و نه روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
معدنکاران گلایه‌های خود را نزد رهبری می‌برند؟ / خروج هزاران ماشین بهره‌برداری معدن با آیین نامه معاونت معدنی وزارت صمت
درحالیکه عده‌ای در این دولت مدعی ولایت مداری هستند، اما از هر طرف که بررسی شود ده‌ها تدبیر و توصیه رهبری را می‌بینید که بر زمین مانده و توسط مدیران بظاهر انقلابی معطل اجراست.
تکلیف قیمت بنزین برای پنج سال آینده روشن شد
بسته خبری اقتصادی امروز، تیتر‌هایی مانند این مدیران بانکی بازخواست می‌شوند، ۲۰۰ هزار خانه خالی به بازار مسکن عرضه شد، پیشنهاد همتی برای کاهش حجم پایه پولی، زیان ناخالص باشگاه استقلال از ۵۳ میلیارد به رقم ۴۹۰ میلیارد تومان رسید و واردات خودرو در برابر صادرات پسته فعلا منتفی است را در بر دارد.
اعلام خطوط پیشنهادی «تراموا» در تهران توسط عضو شورای شهر/ خبری از خط پیشنهادی شهرداری نیست!
به فاصله چند روز از برگزاری نشست هم اندیشی شورای شهر و شهرداری تهران در خصوص پروژه احداث «تراموا» در پایتخت، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران توضیحاتی در خصوص این نشست و موارد مطرح شده در آن ارائه کرد که حاوی نکات جالب توجهی است؛ از خطوط پیشنهادی تراموا در تهران تا سابقه ارائه این طرح و البته مردود شدن آن در گذشته و البته دو دغدغه جدی اعضای شورای شهر در خصوص این کلان پروژه.
سرانجام بررسی و تصویب برنامه هفتم توسعه در دستور کار مجلس قرار گرفت / کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه تصویب شد
در آغاز نشست علنی،‌ با اصرار نمایندگان بر مصوبه قبلی خود در طرح تمدید قانون برنامه ششم، این طرح جهت رفع اختلاف میان مجلس و شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.
مدال‌های پیاپی خانم‌ها برای کاروان ورزش کشورمان
آسیایی هانگژو | زنده: ۶مدال روز دوم طلا نداشت/ برنز تاریخی پرتوآذر در دوچرخه زنان/ اولین مدال مردانه کاروان برای حاجی‌موسایی/ شمشیر رهبری به برنز خورد
پرتوآذر کار نیمه تمام خود را در هانگژو به سرانجام رساند و نخستین مدال تاریخ دوچرخه‌سواری زنان ایران در بازی‌های آسیایی را کسب کرد. زنان کشورمان در روئینگ چهار نفره هم نقره گرفتند تا فعلا هر چهار مدال کاروان ایران را بانوان گرفته باشند.
در آستانه پاییز، میانگین تورم خوراکی‌ها از کانال ۶۰ درصد پایین آمد
شاخص قیمت‌ها به روزرسانی شد/ پیش بینی؛ «تورم شب عید» چند درصد است؟
به گفته کارشناسان اقتصادی، یکی از مهم‌ترین مولفه‌های تغییرات نرخ تورم در اقتصاد ایران، فراز و فرود نرخ ارز به ویژه دلار است. حال در شش ماه اخیر، سیاست گذار ارزی برنامه خود را بر کنترل نرخ ارز و سیاست تثبیت ارزی و اقتصادی متمرکز کرده است.
حماسه سرای دفاع مقدس که بود؟
نگاهی به کاغذ انداختم. اشعار خوب و محکمی سروده شده بود. مطلع یا سر نوحه‌اش این بود: «ای شهیدان به خون غلتان خوزستان، درود / لاله ها‌ی سرخ پرپر گشته ایران، درود» شهید سید حسین علم الهدی گفت: حاضری این نوحه را در حضور امام خمینی بخوانی؟
روایت تاریخی سردار علایی، بخش پایانی؛
جنگ ایران و عراق تحت چه شرایطی به پایان رسید؟
تمامی تدابیر و امکانات لازم برای پدافند از خط شلمچه پای کار آمد و فرماندهان یگان‌ها هم در منطقه عملیاتی حضور یافتند، اما اجرای این اقدامات هم چاره ساز نشد و حملات بعدی ارتش عراق به منطقه کربلای ۵ به فاصله یک ماه و اندی پس از تهاجم به فاو در ۴ خرداد ۱۳۶۷ صورت گرفت. در این منطقه لشکر‌های کربلا، ثارالله، نجف، فجر و تیپ‌های المهدی و الغدیر تحت امر قرارگاه کربلا پدافند می‌کردند.
با تحولات منطقه و جهان
قرار گرفتن ۷۰ هزار سند از پرونده پزشکی نتانیاهو در اختیار ایران/ خنثی شدن طرح کودتا در ارمنستان/ پاسخ ایران به ادعا‌های امارات درباره جزایر سه گانه ایرانی/ سفر یک هیات عربستانی به اسرائیل
قرار گرفتن ۷۰ هزار سند از پرونده پزشکی نتانیاهو در اختیار ایران، خنثی شدن طرح کودتا در ارمنستان، پاسخ ایران به ادعا‌های امارات درباره جزایر سه گانه ایرانی، سفر یک هیات عربستانی به اسرائیل و ورود اولین گروه از ارامنه قره‌باغ کوهستانی به خاک ارمنستان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تشریح کرد:
پرونده دو تن از فرزندان یکی از مسئولان رده بالای کشور در حال رسیدگی است / روش‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در برخورد با متخلفان
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: کسانی که در گذشته هم فسادی مرتکب شده باشند و فرار کرده و از زیر تیغ قوه قضائیه هم عبور کرده باشند، دوباره با جدیت تعقیب و بررسی می‌کنیم.
خنثی‌سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)
وزارت اطلاعات در پی خنثی‌سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست، بیانیه‌ای صادر کرد.
مرور روزنامه‌های دوشنبه سوم مهرماه
خانه ۲۵ متری خوب است یا بد؟! /دو سویه مهاجرت نخبگان و پذیرش پناه‌جویان/ما آینده‌ایم!
کاهش کاغذی نرخ مسکن؟ خاورمیانه جدید از وهم تا واقعیت، خنثی سازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست، ماجرای پایتخت امن، یک گام تا واردات خودروهای خارجی، کرباسچی همچنان علیه آذر منصوری و اصلاحات، تبادل پیام با آمریکا ادامه دارد، ابتکار برجامی عمان همچنان روی میز، اردوغان امروز در «نخجوان» برای گفت‌و‌گو درباره «زنگزور»! و زمزمه رفع برخی محدودیت‌های اینترنتی، از مواردی است که موضوع گزارش های خبری و تحلیلی روزنامه های امروز شده است.
بسته ویدیویی «تابناک»
تحقیر فرح توسط محمدرضا شاه در مقابل دوربین / روایت تلخ مقامات پهلوی از واگذاری بحرین / روش آموزشی بی‌نظیر امام موسی صدر / ایران تحت اشغال به روایت تصاویر متفقین
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها پیرامون رویداد‌های سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
پانصد و شصت و هشتمین روز از حمله روسیه به اوکراین
مستشاران آمریکایی آماده اعزام به جنگ اوکراین می‌شوند؟ /خسارت زرهی سنگینی به اوکراین در جبهه زاپوریژیا/آموزش ۳۰ هزار نظامی اوکراینی توسط انگلیس
پانصد و شصت و هشت روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
تابناک گزارش می‌دهد؛
پایان سومین خشکسالی کشور با کاهش ۱۴.۳ درصدی بارش‌ها/ چشم انتظار ترسالی بمانیم یا آهنگ مدیریت منابع آب کشور را تغییر دهیم؟
سومین خشکسالی پیاپی کشور در حالی به پایان رسید که برخی کارشناسان و متخصصان منابع آب پیش بینی می‌کنند وارد دوره جدیدی از ترسالی شده ایم و در سال آبی جاری بارش‌های مطلوبی در کشور رقم خواهد خورد؛ احتمالی ضعیف که به نظر نمی‌رسد چندان بتوان به آن تکیه کرد.
شگفتی روز اول بازی های آسیایی در چین
شاهکار پینگ‌پنگ ایران در هانگژو با حذف تیم دوم دنیا؛ سامورایی حریف برادران بابلی نشد/ مدال آسیایی بعداز ۶۵سال!
تنیس روی میز دورترین رشته‌ ورزشی برای کسب مدال ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو در اذهان اهالی ورزش بود اما امروز این تابو شکست و با رشادت ملی پوشان، پینگ‌پنگ هم مدال‌آور شد
روزنامه چاپ ترکیه مدعی شد:
باکو برای جنگ بزرگی در زنگزور آماده شده است/ علی‌اف از خط قرمز ایران عبور می‌کند؟
چهارشنبه هفته گذشته بود که دولت جمهوری آذربایجان اعلام کرد پس از یک حمله نظامی کوتاه دو روزه، حاکمیت کامل خود را به قره‌باغ به عنوان بخشی از خاک این کشور بازگردانده است. برخی گزارش‌ها حاکی است که باکو پس از تسلط بر قره باغ، در حال آماده شدن برای حمله به کریدور زنگزور و اشغال آن است.  
چراغ اول کاروان شهید حججی توسط خانم‌های قایقران روشن شد
آسیایی هانگژو | زنده: نخستین مدال ایران از بازوی این دو زن / برنز مرجان سلحشوری در پومسه/ داستان مهسا، نقره آسیا و دختر کوچک مامان / با ۲۰صدم ثانیه مدال دختران روئینگ پرید / شکست در جودو، تالو، تیراندازی و شنا / برد در هندبال، والیبال ساحلی
تیم دونفره ایران شامل مهسا جاور و زینب نوروزی در رقابت با تیم‌های کره، تایلند، چین، ویتنام و قزاقستان توانست به مدال نقره قایقرانی رویینگ دست یابد و کاروان ورزش ایران را وارد جدول مدال‌ها کند.
گام به گام با وزارت علوم و ایده حذف بیش از هزار واحد دانشگاهی!
«تلاش خواهیم کرد در قالب طرح ساماندهی و تحول نظام آموزش عالی در هر استان یک واحد دانشگاهی پیام نور، دانشگاه آزاد، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان وجود داشته باشد و ضرورتی بر راه‌اندازی مراکز شهرستانی وجود ندارد»؛ اظهارنظری که نشان می‌دهد طرح تحول، برنامه مفصلی هم برای تغییر شمار دانشگاه‌ها و حتی جانمایی آن‌ها دارد؛ هرچند هنوز نه این طرح منتشر شده و نه معلوم است، اقدامی تا این اندازه کلان، چگونه قرار است رقم بخورد؟
فرمانده گردان تخریب سپاه در گفت‌وگو با «تابناک»؛
ما هرگز نگفته‌ایم باید روی مین بدوند تا راه باز شود! +ویدئو
در این باره ‌سخنانی گفته شده و حتی فیلم هم ساخته‌اند و ما اعتراضات خود را اعلام کرده‌ و گفته‌ایم اگر مدارک و مستنداتی درباره گذشتن از میدان مین به این نحو دارند، بیاورند. به نظر من، درباره این مسأله در حق بچه‌های تخریب جفا شده است.
روایت تاریخی سردار علایی، بخش سوم؛
آزادسازی بخش وسیعی از خوزستان با چهار عملیات در هشت ماه / آغاز استفاده از سلاح شیمیایی و جنگ شهرها توسط عراق / تشدید حملات به تأسیسات نفتی ایران / افشای ماجرای مک فارلین
با اجرای این چهار عملیات پی در پی در سال دوم جنگ، حدود ده هزار کیلومتر مربع از سرزمین‌های ایران در استان خوزستان از اشغال ارتش صدام آزاد شد. آزادسازی سرزمین‌های اشغالی از طریق اجرای عملیات‌های مختلف نظامی، باعث شد تمام برنامه‌های رژیم عراق برای تهاجم به ایران به هم بریزد و صدام از رسیدن به اهدافش ناکام ماند. با این چهار عملیات، استعدادی در حدود نیروها یک سپاه از سه سپاه بعثی مهندم شد و به همین میزان انواع تانک، نفربر، توپخانه و دستگاه‌های مهندسی و خودروهای دشمن نیز به غنیمت رزمندگان اسلام درآمد.
چگونه امام حسن عسکری با چهار خلیفه عباسی مبارزه کرد؟ +ویدیو
هرچند حضور اجباری امام حسن (ع) در محله «عسکر» شهر سامرا که شهرت عسکری را برایش به ارمغان آورد، نوعی زندان شمرده می شود، طاغوتیان به این مقدار بسنده نکردند و بارها حضرت را به زندان های مخوف افکندند. بی تردید، این زندان ها، نتیجه رویارویی آن بزرگوار به چهار خلیفه عباسی (المستعین بالله، المعتز بالله، المهتدی بالله، المعتمد بالله) بود
با تحولات منطقه و جهان
افشای فشار نتانیاهو به آژانس برای موافقت با هسته‌ای شدن عربستان/ دیدار و رایزنی امیرعبداللهیان با وزرای  خارجه آذربایجان و اردن/ نقض حریم هوایی افغانستان توسط پهپاد‌های آمریکایی/ هشدار نظامی ترکیه با اتحادیه میهنی کردستان عراق
افشای فشار نتانیاهو به آژانس برای موافقت با هسته‌ای شدن عربستان، دیدار و رایزنی امیرعبداللهیان با وزرای  خارجه آذربایجان و اردن، نقض حریم هوایی افغانستان توسط پهپاد‌های آمریکایی، هشدار نظامی ترکیه با اتحادیه میهنی کردستان عراق و دیدار وزرای خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان با گوترش، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
به نیمسال دوم رسیدیم و قانونی که هنوز اجرا نشده است!
گره دلاری در برابر واردات خودروهای کارکرده؛ نتوانستن یا نخواستن؟
بانک مرکزی به تازگی ادعای یک نماینده مجلس را تکذیب و اعلام کرد: انتشار برخی اخبار و ادعا‌ها، مبنی بر اینکه در آخرین تصمیم، واردات خودرو یا قطعات آن با ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی میسر شد، تکذیب می‌شود.
فروش بالای مسکّن‌ها و کورتون‌ها در ایران/ تجویز و مصرف دارو در کشورمان منطقی نیست/ فروش بدون نسخه دارو خیانت به بیمار است
منابع علمی پزشکی ما ترکیبی از آموزش‌های آمریکایی و کانادایی و بومی است و با تجهیزات جدید، آن را ایرانیزه کرده ایم. اخیرا باب شده که برای یک بیمار، چند داروی مختلف تجویز و از شکل تزریقی دارو‌ها به صورت بی رویه استفاده می‌شود. بر اساس آموزه‌های پزشکی، باید برخی دارو‌ها را به شکل خوراکی برای بیماران تعویض کنیم، اما باز هم شکل تزریقی آن تجویز می‌شود که ممکن است با اصرار و درخواست پزشک، بیمار و یا نظام دارویی باشد.
بسته ویدیویی «تابناک»
سخنرانی تلخ محمدرضا شاه درباره تحقیر تاریخی / انفجار سه هواپیمای مسافربری در اردن / نبردهای سریع مرگبار ارتش آلمان نازی / تهران هفتاد سال پیش از نمای آسمان / حسن نصرالله بر بالای پیکر فرزندش
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها پیرامون رویداد‌های سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.
یادآوری دوباره «بدعهدی آمریکایی‌ها» با سوغاتی ویژه رئیس جمهور کشورمان از نیویورک
۹ صندوق حاوی سه هزار و ۵۰۶ لوح به ایران منتقل شد که بزرگترین محموله الواح بازگشتی به کشورمان است؛ لوح‌هایی که در آن‌ها محتوا‌هایی در خصوص مسائل مختلف، از مدیریت منابع، راه‌ها، روابط اجتماعی، مایحتاج اساسی زندگی، دستمزد‌ها و اقتصاد جامعه در دوران هخامنشی ثبت شده و شامل ۲۶۷۰ قطعه به خط میخی و زبان عیلامی و ۸۳۶ قطعه لوح کوچک به خط میخی و زبان آرامی است.
پانصد و شصت و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین
تشدید گمانه زنی‌ها درباره برکناری زلنسکی/حملات گسترده اوکراین به مناطق مختلف دونتسک/هشدار نخست‌وزیر لهستان به زلنسکی
پانصد و شصت و هفت روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان روی تلخ خود را نشان داد
باخت هر سه فرنگی‌کار ایران / فاجعه‌ای به نام رضا گرایی؛ افت فاحش و آبروریزی قهرمان المپیک با بدنی ناآماده / علیزاده و محمدی منتظر شانس برنز
محمدرضا گرایی نمونه کامل افول یک قهرمان جهان و المپیک است. گویی در این یک سال او بدن خود را رها کرده و کاهش وزن غیراصولی باعث نمایش سیرک‌وار او روی تشک بلگراد شده است! فرار از حریف دور تشک و وقت کشی و فنون سنگینی که خورد...
سایر ویژه‌ها