ته چین؛

طرز تهیه پیاز چغرتمه

کد خبر: ۱۰۴۵۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 29 April 2021
تعداد بازدید : 15656
بازدید 54320
۲
خورش پیاز چغرتمه یکی از غذاهای خوش طعم گیلانی است طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد. این خورش معمولاً با برنج سرو می‌شود اما گروهی نیز آن را با نان می‌خورند. دستور پخت این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
جالبه همه این اسامی ترکی اند ولی در ایران هر کدام را به یه محل نسبت می دن قورمه - قیمه - دلمه - چغرتمه - شیشلیک - جغور بغور و غیره
بعد از 60 سال چغرتمه رب دار دیدیم!!!