ته چین؛

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

کد خبر: ۱۰۲۲۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 30 December 2020
تعداد بازدید : 5736
بازدید 13928
تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک یا سرکه با پی‌اچ پایین و دارای حالت اسیدی قرار می‌دهند. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. ترشی لوبیا سبز یکی از انواع ترشی‌های خوش طعم است که در مشهد به صورت عمده تهیه می‌شود. طرز تهیه این ترشی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری