ته چین؛

طرز تهیه پوره تره

کد خبر: ۹۶۱۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 26 February 2020
تعداد بازدید : 138
بازدید 6200
۱
«پوره / Purée» نوعی خوراک است که عمدتاً با خرد کردن تره‌بار، سبزیجات، حبوبات ومیوه خام یا پخته در مخلوط‌کن و سپس از الک گذراندن آن درست می‌شود. پوره به عنوان یک سس در شیرینی‌های پختنی مانند پای و تارت بر روی خمیر قرار گرفته و استفاده می‌شود. طرز تهیه پوره تره را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ایشون چرا لهجه زیبای شمالی یادش رفته!