ته چین؛

دستور پخت ران بوقلمون

کد خبر: ۹۵۶۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ 08 February 2020
تعداد بازدید : 28292
بازدید 66588
۳
«ران بوقلمون» یکی از غذاهای خوش طعم است که با پخت مناسب جزو بهترین منوهای غذایی و جذاب برای هر ذائقه‌ای تبدیل می‌شود. طرز تهیه ران بوقلمون را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ممنون از همه آموزشها یتان واقعا ممنونم
در جینی که گرم آموختن هستیم مرتبا تصویر قطع میشه خواهش
دارم این مشگل را هم لطفا رفع بفرمائید..خیلی خیلی ممنون
90در صد موضوع این غذا و مواد اولیه را تهیه کرده ام می ماند ران بوقلمون که ان هم منتظر دریافت یارانه نقدی ام هستم !
ممنون از رسیپی هاتون من چند تاش را استفاده کردم عالی بود،اینم حتما درست میکنم ،اماحدودیک ساعت طول کشید تا تونسم ویدیو روببینم.سلامت وشاد باشید،دعاگویتان هستم .سپاس ازاین همه زحمتهاتون.