ته چین؛

دستور پخت خورش سیب و آلبالو

کد خبر: ۹۵۳۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 22 January 2020
تعداد بازدید : 4045
بازدید 15735
۴
خورش سیب و آلبالو که از خورش‌هایی است که در خراسان تهیه می‌شود و گفته می‌شود ریشه آن به دامغان بازمی‌گردد. طرز تهیه این خورش را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
البته که همه جای ایران برای همه ایران است
ولی
اشاره کنم که اصالت اصلی این خورشت بسیار خوشمزه مربوط به شهرستان شاهرود میباشد
ببخشید الان مگر فصل البالویه
غذای سنتی و منشا ان شاهرود است نه خراسان و دامغان
نه عزیزم این غذا دامغان هست