ته چین؛

طرز تهیه دمپختک

کد خبر: ۹۵۱۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 15 January 2020
تعداد بازدید : 13642
بازدید 37792
۳
دمپختک یا دم‌پختک، یک خوراک سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوت‌های کوچکی پخته می‌شود. رایج‌ترین نوع دمپختک، دمپختک گوجه است. طرز تهیه این غذا را به همراه ته دیگ هویج در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
سلام خیلی عالی بود آموزشتون. سپاس
لپه باقالي كه لوبيا چيتي نيست
با سلام لوبیا چیتی با باقالی فرق میکنه