ته چین؛

طرز تهیه لقمه‌ گل کلم

کد خبر: ۸۰۳۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۱ 28 May 2018
تعداد بازدید : 566

مواد لازم:
يک عدد گل کلم بزرگ
نصف پیمانه تکه‌های نان خرد شده
نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
یک عدد تخم مرغ
یک عدد سفیده تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
یک قاشق غذاخوری تکه‌های جعفری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
اسپری پخت روغن کنولا

بازدید 6928
در این دستور ترکیبی از گل کلم و پنیر درست می‌شود که به صورت لقمه‌ای پف دار در فر پخته و همراه سس سرو خواهد شد. گل کلم بخاطر خاصیت غذایی بالای آن مانند ویتامین ث و ب و کا می تواند پیش غذا یا میان وعده ای مناسب باشد.
اشتراک گذاری