بازدید 12256

کرونا، مصرف گوشت قرمز را ۴۰ درصد کاهش داد

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام کشور گفت: شیوع کرونا مصرف گوشت قرمز را حدود ۴۰ درصد کاهش داده و در سالجاری تمام نیاز کشور به گوشت از محل تولیدات داخل تامین شد.
کد خبر: ۱۰۲۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۰ 29 December 2020

به گزارش تابناک، منصور پوریان در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر میانگین کشوری قیمت دام سبک زنده (گوسفند) ۴۵ هزار تومان است، گفت: بنابراین قیمت لاشه باید بین ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان و قیمت نهایی برای مصرف‌کننده با احتساب ۱۰ درصد سود و هزینه قصابی یا بسته‌بندی در حدود ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان باشد.

وی با اشاره به اینکه در مقطعی کمبود نهاده‌های دامی و گرانی علوفه باعث افزایش قیمت دام زنده و گوشت قرمز شد، گفت: در آن زمان قیمت دام سبک زنده تا ۵۵ هزار تومان رسید و قیمت گوساله زنده نیز که بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان بود، به ۴۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد اما خوشبختانه با تأمین نهاده‌ها، بازار به ثبات رسید و در حال حاضر میانگین قیمت گوشت گوساله نیز بین ۳۵ تا ۳۷ هزار تومان است.

قیمت لاشه گوساله با توجه به قیمت دام زنده باید حدود ۷۰ هزار تومان و با احتساب ۱۰ درصد سود برای مصرف‌کننده نهایی باید بین ۹۵ تا ۱۰۰ هزار تومان باشد

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده اضافه کرد: قیمت لاشه گوساله با توجه به قیمت دام زنده باید حدود ۷۰ هزار تومان و با احتساب ۱۰ درصد سود برای مصرف‌کننده نهایی باید بین ۹۵ تا ۱۰۰ هزار تومان باشد.

پوریان گفت: شیوع کرونا در کشور مصرف گوشت قرمز را حدود ۴۰ درصد کاهش داده است؛ قدرت خرید مردم نیز کاهش پیدا کرده و اگر قبلاً کسی ۱۰ کیلوگرم گوشت می‌خرید، الان به یک کیلوگرم خرید اکتفا می‌کند، ضمن اینکه در سال جاری هیچ وارداتی انجام نشده و نیاز کشور از محل تولید داخل تأمین شد و با مازاد دام در کشور مواجه هستیم.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به لزوم خرید حمایتی دام توسط دولت گفت: دولت از ابتدای سال بخشی از دام را به صورت حمایتی خریداری کرد، البته اجرای این طرح نیز چالش‌های زیادی برای تولیدکنندگان به همراه داشت، چرا که باید تولیدکننده، دام را کشتار شده به صورت تفکیکی و بسته‌بندی شده، تحویل دولت می‌داد و در این راستا حدود ۴۰۰۰ تن گوشت از سوی تولیدکنندگان تحویل شرکت پشتیبانی امور دام شد.

وی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام در این طرح هر کیلوگرم گوشت را از تولیدکننده به قیمت ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کرد، افزود: تولیدکنندگان با این قیمت موافق نبودند.

شیوع کرونا در کشور مصرف گوشت قرمز را حدود ۴۰ درصد کاهش داده است؛ قدرت خرید مردم نیز کاهش پیدا کرده و اگر قبلاً کسی ۱۰ کیلوگرم گوشت می‌خرید، الان به یک کیلوگرم خرید اکتفا می‌کند

پوریان با بیان اینکه تولید گوشت در کشور فصلی است، اضافه کرد: ما در فصل‌هایی با مازاد تولید مواجه هستیم و در فصل‌های دیگر تولید کاهش می‌یابد، بنابراین زمانی که مازاد تولید داریم، باید دولت این مازاد را خریداری و ذخیره کند تا در فصل‌های دیگر با مشکل مواجه نشویم.

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده با اشاره به اینکه به تدریج به پایان سال نزدیک می‌شویم و دولت برای تنظیم بازار نیاز به ذخایر گوشت دارد، گفت: مسئولان می‌توانند به راحتی این نیاز را از تولیدات داخل تأمین کنند.

وی ادامه داد: در این راستا ستاد تنظیم بازار در آبان ماه تصویب کرده که شرکت پشتیبانی امور دام از محل تولید داخل، ذخایر خود را تأمین کند و این بار برای دام سنگین، قیمت ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده اما دامداران اعلام کرده‌اند با توجه به اینکه قیمت تمام شده تولید حدود ۸۵ هزار تومان است، دولت باید گوشت را به قیمت ۹۰ هزار تومان از آنها خریداری کند.

طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، شرکت پشتیبانی امور دام باید از محل تولید داخل، ذخایر خود را تأمین کند و این بار برای دام سنگین، قیمت ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده اما با توجه به اینکه قیمت تمام شده تولید حدود ۸۵ هزار تومان است، دولت باید گوشت را به قیمت ۹۰ هزار تومان از آنها خریداری کند

پوریان اضافه کرد: ما با دولت در این زمینه قرارداد بستیم و تولید کردیم ضمن اینکه شرکت پشتیبانی امور دام نیز نامه‌ای در زمینه اصلاح قیمت دام برای وزارت جهاد کشاورزی فرستاده مبنی بر اینکه قیمت خرید از دامدار باید حدود ۹۰ هزار تومان باشد.

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده با اشاره به اینکه هنوز این نامه تأیید نشده است، گفت: با وجود گذشت چند هفته از ارسال این نامه، هنوز نتیجه آن اعلام نشده که این تعلل‌ها تولیدکنندگان را به دردسر می‌اندازد و موجب می‌شود تولید دچار خسارت شدید شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مباحث مطرح شده مبنی بر قاچاق دام از کشور گفت: در حال حاضر قاچاق دام به صورتی نیست که بتوان درباره آن صحبت کرد چرا که مرزها بسته و کنترل‌ها نیز شدید شده است.

پوریان تصریح کرد: دلیل قاچاق دام، فشاری است که بر تولیدکنندگان وارد شده و تعلل مسئولان در تصمیم‌گیری موجب این امر می‌شود. اگر از تولیدکنندگان حمایت و برای محصول آنها در داخل بازار ایجاد شود، آنها نیز اقدام به قاچاق نمی‌کنند.

وی اضافه کرد: ما با برنامه‌ریزی درست می‌توانیم علاوه بر تأمین نیاز داخل در کشور، حتی جزو کشورهای صادرکننده گوشت قرمز باشیم و تنها روی صادرات دام نیز تمرکز نکنیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲۴
کرونا کاهش نداد دانشمند، بی پولی و گرانی و فقر کاهش داد!! گوشت که سیب زمینی و پیاز هم دیگه باید دونه ای بخریم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۹
این بی دانشان یا خودشان بهره هوشی پایینی دارند یا ما مردم را کم هوش میدانند در هردو حالت باز مسـله بهره هوشی پایین به خودشان برمی گردد..هر چه نقص و ضعف دارید پای کرونا بنویسید
دیروز ماشین من بر اثر کرونا پنچر شد
در فلان جاده دو دستگاه اتوبوس بر اثر کرونا تصادف کردند
تراز دریاچه ارومیه بر اثر کرونا پایین آمد
بر اثر کرونا واکسن معتبر کرونا به ما نخواهد رسید
کرونا کم نکرده داداش
قیمت ها بالاست
کرونا علت اصلی نیست خرید گوشت کیلوئی بالای صد هزار تومان دیگه در توان مردم نیست !
برعکس قیمت افزایش
خیر ، بی پولی کاهش داده البته برای مردم نه مسئولین مفت خور
کرونا بهانه است
خب اینم بندازین گردن کرونا! گوشت گرونه کسی نمیتونه بخره. چه ربطی به کرونا داره؟ گوشت رو که کسی خام نمیخوره که کرونا بگیره ازش
البته قیمت های بال هم بی تاثیر نبوده ..همه گناه ها را به گردن کرونا نیندازید
کرونا استرس مسولین رو هم کاهش داده چون هر نا کار امدی را میشه کردنش انداخت
بابا کمی خجالت هم خوبه
چرا واقعيت رو نمگيديد؟ تا كي نيرنگ !
مردم قدرت خريد گوشت ندارن . هيچ ربطي هم به كرونا نداره
فهميدم، كرونا باعث كوچك شدن سفره غذايي مردم شد، كرونا سبب كاهش مصرف لبنيات شد، كرونا سبب كاهش مصرف پروتئين شد....
رو كه نيست سنگ پاي قزوين است
عجب نابغه ایی، این همون کسی که بال مگس از بیخ کند بعد هرچی مگس کش رو تکون داد مگس نپرید نتیجه گرفت جدا کردن بال مگس باعث نابینایی در حشرات میشود. معلوم برا خوشامد چه کسایی شعور ملت و مسخره میکنی.
سلام
همه اش را نخواندم وقتي 40 درصد كاهش مصرف داريد بايد قيمت كاهش يابد چون مردم بجاي 1 كيلو 5 كيلو مي خرند و دوطرف سود مي برند ولي اصل قضيه اين است كه گوسفند قاچاق مي شود و اثر مازاد در كشور وجود ندارد
من فکر می کرد همش از اقتصاد بد و احتکار و پرینت پول فله ای و عدم کفایت مسئولین بوده! نگو که این همه مدت در گمراهی سیر می کردم!
تشکر از تابناک عزیز بابت هدایت این بنده جاهل!
کرونا نبود قربان گرانی بود. گرانی خیلی از موارد را از سبد غذایی مردم حذف کرده است
کرونا و تحریم ها وگرنه مردم که با جیب های پر از پول مدام دنبال خرید گوشت و مرغ اند!!!
خیلی پر رو هستید
اگر مصرف آمده پایین چرا قیمتها بالا رفته و پایین بیا هم نیست؟ در اقتصاد قائده ای است اگر مصرف کم باشد قیمت ها کاهشی می شود
شاید شما بخاطر کرونا مصرف گوشت رو کم کرده باشین اما مردم بخاطر فقر و نداری گوشت نمیخرن.
شیوع کرونا در کشور مصرف گوشت قرمز را حدود ۴۰ درصد کاهش داده است
چه ربطي به كرونا داره دادچ
ملت برا نون دارن كارت ملي گرو ميزارن
مي فهمي
بیچاره کرونا.گیر کیا افتاده
بدبخت کرونا هر چه هست می اندازند گردن کرونا. بگویید چند درصد گران شده؟ بگویید حقوق مردم و درآمدشان کفاف نمی کند!!!!!!!!!!!!!! بگویید مردم را خانه نشین کرده اید و اجناس را گران و نمی شود خرید کرد!!!!!!! بگویید و بگویید ولی خداوکیلی و جان هر که دوست دارید راستش را بگویید. علی برکت الله.
بله کرونا فرمان داده است تخم مرغ شانه ای 42 هزار تومان
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی